Jaha....

Idag har vi vart iväg till Marieberg och handlat mat. Jag handlade även upp presentkortet jag fick av mor&far i julklapp. Det blev en parfym, Dolce&Gabbana Light Blue, och ett halsband. Är mycket nöjd över båda =)
Var även till Marieberg i Måndags oxå och kollade in rean men tyckte inte att det fanns några direkta fynd. Köpte mig en topp som var på rean.

Och snart är det Nyår!!!! Då blir det fest hemma hos kompisen Henkan. Vi skulle bli uppåt 30 pers så det blir nog roligt och trångt =)


Väldigt vackert med vintern egentligen =)

Ja just! Jag beställde hem lite filmer igår. Point Break och Heat. Två så jävla bra filmer =) Hoppas dem kommer till helgen då man kan ha en slappardag men lite filmkollande!

Bye!!!

Här åks det så det ryker i backen. Själv s...

img_5506 (MMS)

Här åks det så det ryker i backen. Själv så körde jag omkull med sparken in i en snödriva i 180 km/h, hahaha!!!


Är uppe i Gryt just nu. Visst är det vacke...

img_4498 (MMS)

Är uppe i Gryt just nu. Visst är det vackert på himlen? :-)


Kevin!

Lite bilder från kalaset...







Av mig och Örjan fick han en lampa som ni såg på andra bilden. Den tyckte han var skithäftig men den bästa presenten han fick var en hamster som heter Lollo =). Den fick han av Jenny!

Ja må han leva....

Hurra hurra för Kevin som fyller år idag =) Hela 10 år blir han! Grattis så mycket på dig älsklingen.



I em. blir det kalas hos dem och detta ska han få av oss =) Nån som kan gissa vad det är??? Hihihi!
Vi tror att han kommer att bli nöjd....



Juldagen!

Spenderade vi em. hos svärmor&far, Conny och Berit med familj. Trevligt trevligt med god mat igen, och man vart proppmätt igen =)
Fick jättefina juklappar av dem. En döskalle-ljushållare av Fredrik, en presentkorg med glögg, skorpor m.m av Conny&Berit + trisslottor med nollvinst på =) Och choklad av Annie&Magnus.






Alla julklapparna vi har fått från alla! Tack så mycket ännu en gång.
(Oops, missade två Aladdinaskar)

Lite senare på kvällen åkte jag iväg till Pålsboda för jag, Emma, Ida och Linda skulle på krogen. Fick en julklapp av Emma, en kokbok men lätta och snabblagade rätter =) Tack så mycket Emma! 
Vi åkte in till stan för att förfesta hos Idas kompis Johanna, vilken skön tjej säger jag bara =) Allafall när vi väl kom iväg så gick vi till Strömpis där det var knökfullt med folk, fy fan säger jag bara!
Och sen när vi skulle hem så hittade vi inte Johanna och Ida så jag och Linda gick och hämtade bilen under tiden. Vi parkerade på hamnplan och när vi väl skulle åka iväg hade mitt batteri dött =) Neeejjjjjjj!!!!! Men som tur var stod det en bil bakom oss som väntade på folk som kunde hjälpa oss. Tur att jag hade startkablar med mig, hehehe! Sen vart det en tur till Max....

Julafton!

Igår så jobbade jag till tre sen var det bara hem och göra sig iordning och få lite paket =) Och sen iväg upp till Gryt. Detta år var vi nere hos Tony&Veronica. Vi brukar turas om att fira jul hos varandra.
Kvällen var så trevlig med god mat som så vanligt hos oss när maten ska göras iordning så är det ett organiserat kaos =) Ja vi åt tills vi vart proppmätta allafall.
Och inte minst fina paket. Av oss fick Kevin en Dinosauriebok, Alexandra en designerbok och Nikki fick en häst som kan gå och gnägga. Resten av familjen fick lite roliga böcker, julkaffe, godis m.m.
Här kommer lite bilder.











Fick ett armband från Rock by Sweden av Ör...

img_8989 (MMS)

Fick ett armband från Rock by Sweden av Örjan :-) Jättefint! Av mig fick han ett bälte och pengar till tatuering... God Jul på er alla!!!


Lite blandad...

kompott i inlägget idag.
Igår fick Örjan hem en julklapp från ett åkeri som han lastar åt. Ja jag kan ju säga att tänk om man fick en sån korg från Hallsbergskommun istället för en FUL bricka...

Örjans julklapp vs. min juklapp


Korgen var fylld med bl.a. tre olika ciderdrickor med olika smak. Havtorn-och björnbärsmarmelad. Choklad och apelsinbiskvier, Karintorps tomatsås m.m. Älskar såna presenter =)


Ja detta var min......................................................................

Hmm, vad tycker ni? Hiss eller diss? hahahaha.....

Idag har det varit kaos på jobbet!!!!! Säger inget mer än att jag är trött som fan och pga. jobbet så orkar och hann jag inte (eftersom jag fick jobba över) med Uppesittarkväll i Wärsta hemma hos Johanna&Robert =( Väldigt tråkigt tycker jag för det är ett sånt tillfälle då vi träffas alla vänner och umgås.
Har ju fullt upp här hemma med matlagning och annat. Men men vad gör man!
Ska nog fan ta och gå ut på Lördag allafall. Emma frågade om jag ville med och det kunde ju vara kul!



Lite julklappar =)
Ska bli spännande och se vad jag får av Örjan... Jag har mina aningar =) Mina julklappar till honom dessvärre är väldigt tråkiga och idefattiga =( Men det blir väl jul ändå.
Har gjort rödbetssallad för en stund sedan. Vet inte om den vart så bra men kanske blir god om den får stå och dra över natten =/ Vill inte ha någon köpessallad då det är så mycket konstgjort i den...
Örjan ska göra Jansson imorrn då vi ska upp till Gryt och fira på kvällen.

ledig ledig...

är jag idag. Så skönt! Har jobbat hela helgen vilket har gått bra. I Fredags och Lördags och halva Söndagen jobbade jag i Pålsboda, och Söndagkväll jobbade jag i Hallsberg =)

När Örjan har slutat idag ska vi åka och julhandla det sista är det tänkt. Har hittat en tavelram på Claes Ohlssons som jag vill ha men vet inte om Marieberg har den =( Får ringa och höra helt enkelt.

Vet nu hur mycket Musikhjälpen fick in??? 12 236 417 Kronor. Helt fantastiskt!!! Hoppas pengarna kommer till stor användning nu för alla barn. Dem samlade alltså in pengar för kampen mot barnhandeln.

Ja har nog inte så mycket mer att skriva nu. Hoppas vi hittar allt vi ska ha nu på Marieberg =)

Nu är det jul...

här i vårt hus! Just precis så har jag klätt våran gran =) Alltid roligt att klä granen då den riktiga julkänslan infinner sig. Skulle dock vilja ha en likadan ljusslinga som min mamma har. Man kan ställa in den på olika hastigheter, tex. om man vill ha ljusen att glimra eller att blinka snabbt =)

Snart ska jag göra iordning mat och sen har jag hyrt film. Karate Kid =) Verkar faktiskt vara bra. Såg trailern för några dagar sedan. Det är ju Will Smith och hans fru som producerat filmen och deras son som spelar huvudrollen, då måste den ju vara bra eller? ;-)


lITE BILDER FRÅN FÖRR =)

 Som sagt så hade jag ju hitta lite bilder från förr med bl.a. mina kompisar och familjen så här kommer de =) Gick dessvärre inte att skanna in dem på datorn så det fick bli närbild med systemkameran istället.
(Bilderna på mig bjuder jag på, bilderna på er andra får ni stå för, hahaha!!!!)

Emma&Jag

   

Fia&Jag

 

Lollo&Jag

 

Familjen&Jag

   

Pepparkakshuset!

Igår så gjorde jag och syskonbarnen Pepparkakshus =) Dem var så duktiga men fan vilket besvär det var att få ihop det. Fick en brännblåsa till råga på allt av det varma sockret, aj! Lilla Nikki tyckte det var roligast att äta pepparkakorna istället och dansa lite...
Men såhär vart det =)







Nu har jag varit duktig =)

På fm. nu så har jag sms och önskat en låt till Musikhjälpen =) Jag skänkte 100 spänn! Jag ville först önska AC/DC med låten "Safe in New York City" Men den hade dem redan spelat och dem spelar inte en låt mer än en gång tydligen =(
Så det fick bli denna låt istället =) Scorpions med låten "Send me an angel"





Älska 80-tals rockballader....

Hittade även mer kort när man var yngre på bl.a. mig och Emma, Lollo och Fia, hahahaha säger jag bara. Ska lägga upp dem korten lite senare.
I em. ska jag upp till Gryt och göra pepparkakshus med barnen, kul!!!

Hos frissan...

har jag vart idag. Rättare sagt min vän Fia! Jag har blekt mer slingor i håret och klippt mig. Vart nöjd men vi ska gå på håret en gång till och bleka det för det är fortfarande lite mörkare i längderna =( Men det blir nog bra i slutänden.
Efter Fia så åkte jag hem till Emma och vart kvar hela kvällen.

Ni kommer väl förresten ihåg att skänka pengar till Musikhjälpen i P3 för kampen mot "Barn till Salu"? Jag har ju inte gjort det än men jag ska =) Vet inte riktigt vilken låt jag ska önska bara, blir nog någon Def Leppard stänkare Hihihi! Det ska jag göra imörrn....

Häj sålänge!

lite från igår...

Efter jag hade slutat jobbat igår åkte jag in till Örebro och hämtade upp Emma, det kändes som det var så längesen vi träffades, fast vi gjorde det i Fredags =). Vi skulle ta en fika inne i stan på "Mera Coffeehouse" som ligger på Stortorget. Allafall så satt vi där en stund och prata skit sen gick vi på stan lite. Var inne på affären "Entré" Gud så fina grejor dem har =) Vill ha allt typ...
Sen var det dags att åka hem för kl.6 skulle jag vara nere på dagis då det var Luciafirande där lilla Nikki, mitt yngsta syskonbarn, skulle vara med. Dem var så duktiga fast dem inte var så många.
Efter lussandet fick vi fika som var bl.a. tomtegröt, smörgås, skinka, lussekatter och pepparkakor, mmm gott! Sen gick vi ner och pysslade lite.

Och idag har jag varit uppe i Gryt. Ska försöka hitta lite kort på mormor. Jag ska nämligen göra en liten julklapp till henne bestående av en ram med kort på oss alla i. Får se om jag lyckas hitta någon snygg fotoram bara =/ Hittade även kort på mig och Emma från skolavslutningen i åttan. Gud så små vi var =) Ska visa dig det kortet imorrn Emma... Det är så kul att titta på gamla kort från förr. Det väcker så många härliga och roliga minnen.

Har bara att jobba imorgon med sen är jag ledig Torsdag. Har tänkt att göra pepparkakshus med barnen då =) Sen ska jag jobba helgen, vill inte!!!!

   

lite från i helgen...

Fredag
Kom Ida och Fia hem efter att ha varit i Australien i 1 månad =) Allafall så var vi hemma hos Karin och Niklas på kvällen och åt mat och kollade på Idol, och självklart vann ju Jay, det kunde man ju ha räknat ut =) När det var slut ringde jag till Örjan, han hade varit på Julbord med jobbet. Då var han hemma hos en jobbarkompis på efterfest. What tänkte jag???.... (Örjan brukar väldigt sällan dricka) Så jag åkte upp dit en sväng och vart kvar ett tag sen for vi iväg till en annan fest men där vart vi inte kvar så länge, åkte hem efter en stund.

   

Lördag
Var vi hemma hos Tony och Guje på Glöggkväll. Jenny och Adde med barn var oxå där. Väldigt trevligt! Vi hade julklappsutdelning oxå, en annorlunda sådan. Det var mer som en lek.
Man hade två tärningar och om man slog lika par så fick man ta en klapp som låg på bordet. Sen gick det vidare till nästa osv. Det skulle gå laget runt hela tiden under en viss tid, man hade tex. på sig 5 minuter. Men man fick bara ta en klapp om man slog lika.
Ja sen när den tiden var slut och alla hade tagit paketen så började man om igen för då kunde man ta klappar av varandra istället, precis samma spelregler som förut med tärningarna och allt.
Sen när den tiden var slut så öppnade vi alla paket och sen körde man en ny runda då man kunde stjäla av varandra igen =). Låter kanske rörigt men det var skitkul. Så örjan och jag fick med oss rätt så mycket hem. Bl.a. silvertejp, lyktor och öl =) Däremot fick Tony inte ett skit, hihihi. Så kan det gå med den leken.
Kvällen avslutades med lite Wii!!!
                                              
Våra paket som vi
hade köpt.


Mina och Örjans
grejer som vi vann.

Söndag
Idag har vi varit på Julbord i Brevens Bruk hela Familjen Virtanen =) Trevligt, roligt och god mat! Och ett stort tack till Världens Bästa Pappa!!!! Vi passade även på att ta lite familjekort innan vi åkte, hehehe!

     

Har juldekorerat lite mer idag :-)

img_0480 (MMS)

Har juldekorerat lite mer idag :-)


home a´la lollo!

Min vän Lousie har öppnat en webbutik =) Och där pågår en tävling just nu där man kan vinna ett presentkort http://lilalollo.blogg.se/2010/december/tavling.html 
Så kika in på butiken och hitta just din favorit http://www.homealalollo.se/.

En av mina favoriter är bl.a. detta =)


 

Har juldekorerat lite med vita hyacinter, ...

img_5690 (MMS)

Har juldekorerat lite med vita hyacinter, fejksnö och pärlband. Är lite osäker på pärlbandet... Funderar på att byta ut det mot små röda kulor istället... Hmm!


Men fy fan då!!! Vaknade kl 5 imorse och k...

Men fy fan då!!! Vaknade kl 5 imorse och kan nu inte somna om :-( på min lediga dag och allt... Kan ju berätta lite mer om igår då jag var på spa i Glottragård. Jag måste bara säga att det var väldigt fint och mysigt där inne, inte alls som man trodde att det skulle se ut. Allafall så kunde man prova på bl.a. massage, healing, detoxbad m.m. Jag tog massage av axlar och rygg, jätteskönt! Sen så blev jag spådd i tarot :-) det var väldigt intressant måste jag säga och det mesta som korten visade och det som hon sa stämde mycket bra :-) Så jag vart positivt överraskad. Nähä ska väl fortsätta titta vidare på Vänner :-) Godmorgon allihopa.


Ikväll är vi på prova-på-spa. Här har min ...

img_9179 (MMS)

Ikväll är vi på prova-på-spa. Här har min syster Jenny tagit ett detoxbad som ska rena kroppen från tungmetaller, väldigt effektivt :-)


oj oj oj...

Det var längesen känns det som så nu måste jag uppdatera mig =)

I Lördags så hade Alexandra dansuppvisning i Örebro. Hon dansar disco och hon var jätteduktig så nu vill hon tydligen börja tävlingsdansa oxå =))) Bilder på det har jag i systemkameran men eftersom man inte bara kan lägga in dem huxflux så måste man "behandla" dem i s.k. Lightroom och det kan inte jag med. Örjan ska ordna det någon annan dag så det blir bilder på det senare.

Efter dansen for vi iväg till Tony&Guje och firade Frida som blev 1 år. Det var ett väldigt trevligt kalas och många paket fick hon. Det bästa var väl t-shirten hon fick av Pappa Tony =) Av oss fick hon en leksak som man kan stapla ringar på och som samtidigt då spelar melodier, den ser ju lite läskig ut på bilden, hehe! Vi stannade kvar efteråt och vart bjudna på mat och allt. Väldigt trevligt som vanligt =)

       
 

Igår så var jag och Örjan till Marieberg. Vi skulle köpa julklapp tills på Lördag då vi återigen ska till Tony&Guje på glöggkväll =) Vi ska ha lite juklappsbyte då. Köpte även julkort som ska skrivas på snart och en topp till min kjol som jag köpte för ett tag sedan...

Och idag så har jag varit nere på teater på Hjortkvarnskola. Det var Alexandra och hennes klass som hade uppvisning. Öhh kommer inte ihåg vad pjäsen hette men det var berättelsen om Josef och Maria och de tre vise männen bl.a.
Alexandra var jätteduktig då hon var berättaren och så sjöng hon själv oxå =) Man blir så imponerad av barnen av vad dem kan =)

 

Imorrn blir det att jobba i Pålsboda...

Hej!!!

Nu är det mat! Och jag äter som vanligt so...

img_4997 (MMS)

Nu är det mat! Och jag äter som vanligt som en stor karl :-)


Jaha då var det Torsdag!

Ska jobba kväll idag, inget kul! Men sen jobbar jag ju bara imorrn och sen är det HELG!!! Har ju varit ledig i tvådagar nu så det är ju skönt.
En kul, eller lite äcklig grej, hände igår när jag skulle stryka lite gardiner. Jag skulle hälla vatten från vattenkannan i strykjärnet, och jag hällde men det kom inget??? Vad fasiken tänkte jag. Tittar in i vattenkannehållet och där jag ser en nos? Då är det alltså en mus som har klättrat upp i hålet där. Den var ju död men jag tänkte på stackarn som säkert ha kämpat för att komma ut.
Under diskhon där vattenkannan stod, precis ovanför så är det ett hål i väggen där antagligen musen har klättrat igenom och ramlat ner i vattenkanna och sen inte kunna tagit sig upp =( Tyckte lite synd om den.


Ser nu svansen på honom =(

Igår allafall så var jag och tränade Coreboll, så jävla jobbigt det var men kul! Få se om jag känner av magen nått imorrn för jag känner inget idag. Konstigt för magen var svinjobbig igår. Efter träningen så stannade jag till hos Linda och kollade på Greys. Jag tittar ju egentligen inte på det men det är ju kul med lite umgängestid med sina vänner =)
Och så idag har jag varit uppe i Gryt och ätit mammas GODA lussebullar. Dem är så goda, saftiga och luftiga. Mamma du är bäst!!!

Det var allt för nu!

RSS 2.0