solen skiner, himlen är blå....

Åh vad härligt väder det har varit nu de senaste dagarna/veckan. Igår när jag kom hem från jobbet låg jag och solade mig, så skönt att jag somnade =) Men det ska ju tydligen bli lite sämre väder imorgon men till helgen ska det ju bli kanon, typiskt att man ska jobba då =( Buhuuu!!!!

Idag efter jobbet åkte jag direkt upp till Gryt och åkte och badade med barnen. Så himla skönt det var i vattnet. Diggar verkligen Kevins bondbränna han hade, hahaha lilla pöjken!
Hursomhelst så badade vi i nästan en timme och när vi skulle åka ville dem naturligtvis inte det =) När vi kom hem fikade vi lite och då hade även lilla Nikki vaknat till oxå...

Ja och nu väntar jag på att gubben ska komma hem på sin rast, så hej sålänge!!!

Åh ja just det, ikväll är det ju Allsång på Skansen ju, hahahaha mitt och Fias favvoprogram under sommaren, eller hur Fian??? =)


                                                                                                                


Midsommarhelgen...

Har haft så sjukt denna helg. Mycket skratt, trevligt umgänge med vänner&familj, god mat och gott att dricka har det blivit, OCH tur med vädret =)
Lite bilder kommer här...

Midsommarafton:
Var uppe till Gryt på fm och klädde Midsommarstång med barnen. Sen på em. for vi iväg till Henkan på fest där vi åt en liten sen sillunch med färskplugg och nubbe till =) Efter det körde vi lite lekar och tipspromenad, lite grillning senare på kvällen och självklart Midsommartårta. Vi kan säga att den kvällen kändes som om man inte gjorde annat än att äta =)

                                             

                             

Midsommardagen:
Förfestade vi hemma hos Jenny&Danne där vi grillade och drack åter igen gott =) Efter det åkte vi ett glatt gäng till Brevens med traktor och kärra där det vart mycket sång och skratt. När vi väl kom fram dansade vi hela natten lång, sååå roligt vi hade!!!


           


Söndag:
Ahh gjorde inte så mycket, låg och solade hela dagen, det var ju kanonväder ute. På em. åt vi lite jordgubbar med grädde till, MUMS säger jag bara!
Senare på em så åkte vi till P-boda där vi hyrde film "2012" efter det åkte vi vidare till Picasso och handlade mat, så jädrans gott det var! Hämtade även Örjans bil på vägen hem som stod hos Jenny&Danne sen gårdagen.

Är så himla nöjd med denna helg... Tack alla mina goa vänner!!!

Jaha då var det Torsdag....

och idag har jag haft full upp känns det som. Först jobbat sen handla det sista inför imorgon, sen in på Lindex där jag hittade en topp som det dessutom vart 50% rabatt på, lycka!
Sen hem klippa gräset, efter kom fia som skulle hjälpa till att baka tårtbotten som vi ska ha till imorgon. Med sig hade hon Niklas&Karin, alltid lika trevligt och kul!
Efter dem hade åkt kom Örjan hem, tog min bil och åkte till P-boda där han skulle bla. byta olja och filter. När han kom hem igen åkte vi upp till Gryt och hämtade en köttkvarn, hem igen sen kom Emma, Ida och Linda och hälsade på, Örjan åkte till skjutbanan där dem andra grabbarna var =)
Och ja nu så är det ju kväll, Örjan står och maler köttfärs. han har ju skjutit ett vildsvin =) Gott gott med kött!

Nu ska jag snart gå och duscha sen lägga mig, en rolig dag väntar imorgon med att göra midsommarstång med barnen (mina syskonbarn alltså) sen iväg på fest utanför P-boda hos Henke med alla kompisar, ska bli så kul. Har ordnat med midsommartårta, tipspromenad och lekar. Jag tror att det kommer att bli mycket roligt imorrn.
Bilder kommer senare!!!
Godnatt alla....

Oj var det....

har regnat idag. Vart är sommaren???

Igår hände allafall nått kul, vi var på bio och när jag säger vi menar jag Emma, Fia, Ida och Karin. Innan bion började var vi och åt på Pitchers, mmm vilka hamburgare säger jag bara och sen var vi en sväng till Rockbaren också. Filmen vi skulle se var "Sex and the city 2", väldigt bra, precis som den första =)
Sen igår så tittade jag (och Örjan =) ) på kungabröllopet, väldigt fint och vackert var det och när Daniel höll sitt tal på middagen till Victoria kunde jag inte hålla tårarna tillbaka =)

Men ja annars i veckan har jag tränat, har hållt på lite i trädgården och så....

Idag var vi till Marieberg =) Råkade köpa en tubtopp, en randig kjol och ett par shorts =) är så nöjd med allt och det kostade bara typ 180 spänn för allting, fynd säger jag!
Sen var vi till ICA Maxi i Kumla och handlade lite, dels inför Midsommarn, lite potatis och sill och sånt. Hittade lite filmer, "The Wrestler" och "Sherlock Holmes", som vi ska kolla på ikväll eftersom det inte finns nått på tvn annars att kolla på.
Så nu blir det att äta och kolla på film =)
Hej hej!!!

blommor blommor....

har jag varit och köpt idag i Mosås blomstehandel. Brukar jämt handla där, dem har allt. Köpte bla. lite dahlior, petunior och en chokladblomma som doftar kakao, dyr men det skiter jag i =) Så nu ser det lite roligare ut i trädgården. Jo köpte lite kryddor oxå till min kryddlåda, det doftar så gott med timjan, basilika, oregano m.m.

Ikväll ska jag till Linda&Jocke och kolla på sista avsnittet av Greys, väldigt spännande blir det! Jocke hade önskemål att jag skulle ta med mig något gott så en banankaka får det bli, vad kan jag säga jag ÄLSKAR banankaka =)))
 
Och igår hade vi på jobbet sommarfest som bestod av lite grillning och trevligt umgänge. Till efterrätt grillade vi banan med choklad i, fy fan vad gött det var!!! Vi var utanför Åsbro och där är det ju inte så ofta man åker men vi hittade rätt direkt =)

Nähä ner och kolla till hur kakan ser ut och sen cykla till spåret, springa spåret och cykla hem igen... Härligt härligt!
Hej hej!


                              

Måndag!

Oj oj oj nu var det längesen sen sist jag skrev känns det som. Har fått lite skäll från kompisarna att jag inte bloggar tillräckligt ofta =) Ska försöka att ändra på det...

Jaha veckan som gått har bestått att träning i Onsdags, skivstång. Efter det åkte jag hem till Jenny H där Fia, Emma, Linda och Ida var oxå. Det bjöds på en god kladdkaka och Greys, det var det näst sista avsnittet så det var VÄLDIGT spännande. Har ju inte kollat på serien på hur länge somhelst men hängde med ganska bra ändå =)

I Torsdags var det skolavslutning för mina syskonbarn Kevin&Alexandra. Väldigt trevligt och alla barnen var så duktiga på att sjunga och spela, det är så mysigt med skolavslutningar på nått sätt =)

Och i fredags så bakade jag lite, gjorde en sockerkaka med smak av lime, kokos och vit choklad...mmm gott gott säger jag bara! Var ute och plockade lite syrener, lupiner och hundkex och gjorde härliga buketter av. Senare på kvällen var vi och tränade skivstång +, alltså ett pass där man har mycket tunga vikter och kör med.

I helgen har jag jobbat så det finns inte så mycket att skriva om förutom i Lördags då jag var på Marieberg där jag träffade Emma&Linda, åt lite mat och shoppade sen var dem tvungna att åka hem men jag stannade kvar en stund till och hittade en tunika på H&M, med fickor på. Älskar verkligen kläder med fickor på och kläder som är randiga och prickiga =) Hittade även lite underkläder på Lindex så jag vart nöjd allafall.
Efter jag hade slutat jobbat 21,30 så åkte jag förbi en sväng hos Karin&Niklas för Karin fyllde år och vi firade henne lite grann...

Och ja idag ska jag snart iväg och träna, RML. Älskar det passet, det är så roligt för man får svettas och ta i som en gris, love it!!!
Är ledig i två dagar nu, ska bli skönt. Imorrn blir det väl att klippa gräset och på Onsdag tror jag att jag ska åka in och köpa lite blommor och kryddor m.m.
Sen nu på Lördag blir det biooooo, SATC!!!!!!!!!!!!!!! Yes yes yes, ska bli så kul!!!

     

sol sol sol....

Vilken härlig dag det var igår. Sol hela dagen och inte ett moln på himlen. jag låg och solade på fm, härligt härligt. Sen på em. började jag och Örjan att röja på baksidan, där det såg ut som en bomb hade exploderat =) Vi ska sätta upp en byggställning så vi kan brädfodra om huset. Jocke kom förbi en sväng oxå och tur var väl det för vi hade ena riktiga tunga stenar som vi ville få bort från tomten så det tog pöjkarna hand om =)
Sen på kvällen grillade vi egengjorda hamburgare, väldigt gott, och till efterrätt hade jag gjort Vanilj&Limepannacotta, mmm säger jag bara. Kunde ha haft i lite mer lime så hade det blivit mer syrligt men det vart gott ändå.
Just det, fick några förp. Superjuice av svärmor med smak av Blåbär&Acai bla., väldig god och nyttig, inga tillsatser eller socker i det och det gillar jag!

 Och idag har vi köpt lister till hallen så nu ska den väl äntligen bli klar... kanske =)


             

Lördag!

Vaknade imorse och tittade ut och tänkte "vad fan är det här för väder?" Det var ju helt mulet och kallt, och jag som hade planerat att sola hela dagen, nähä det gick ju inte. Jag åkte upp till Gryt istället och var där en stund men sen när jag kom hem började solen att titta fram och värma så gott.
Klippte gräset gjorde jag för det behövdes och just nu har jag gjort min egen päronsobet som står i frysen, får se hur den blir.
Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, är sugen på att hitta på nått kul men vet inte vad det skulle vara... Blir nog en hemmakväll med Sommarkrysset där bla. Robyn skulle vara med ikväll, i like!

Här kommer lite bilder från igår kväll, mycket trevligt hade vi! Skulle få med en bild på Jennys present tänkte jag men kameran höll på att krångla så det vart inget. Men det hon fick var presentkort på Lindex och en bukett med liljekonvaljer. 

     

Härliga Fredag!

Åh vilket skönt väder det är ute nu... Solen skiner och det är inte ett moln på himlen =)
Ska skriva lite från i veckan tänkte jag.
I Tisdags var jag så duktig, var ute och sprang spåret plus att jag cyklade dit och hem, kände mig nöjd efter det.

I Onsdags var jag ledig, då åkte jag och Örjan först till Fia för han skulle klippa sig sen vidare till Marieberg där vi tog en fika. Jag provade en islatte men den var inte så värst god så Örjan drack upp det sista jag hade och jag åt upp hans goda latteskum, det där skummet är så gott =) Var tvungen att köpa ett par nya leggings så det gjorde jag från Indiska, hittade massa fint på H&M, de hade fått in jättefina sommarplagg...
Sen på em. typ efter att vi hade kommit hem, åkte jag till Jenny H där Emma&Anders var.
Min kväll avslutades med Gó glass med Emma, Anders, Ida och Danne, efter det till skjutbanan och sen åkte jag hem och somnade på soffan, ovanligt =)

Ja och igår cyklade vi upp till Gryt och hälsade på och när vi kom hem solade jag, så skönt! Sen på em. var det bara att hasa sig iväg till jobbet, men det gick det med.

Och ikväll så ska jag alldeles straxt hoppa in i duschen och göra mig iordning för att cykla ner till min syster Jenny och fira henne med grillning och förhoppningsvis tårta =). Hon fyllde år i Måndags, vad vi har köpt till henne får ni se en annan dag.
Bye bye!



RSS 2.0