Den här fina dörrknoppen hittade jag idag ...

img_6670 (MMS)

Den här fina dörrknoppen hittade jag idag ute i vedboden när vi stod och klöv ved :-)  Visst är den fin?


nuuuu!!!!

NU ska jag äntligen skriva lite igen. Har vart lite mycket i helgen med jobb och allt men nu kommer det lite från Påskhelgen...

I Tordags var jag ledig och var uppe i Gryt på em. och bara myste med mina syskonbarn och naturligtvis med mor och syster oxå.... =) Och vilket kanonväder det var då med.

  

I Lördags efter jag hade jobbat så åkte jag eller vi (jag&Örjan) hem till Jenny&Adde för lite Påskfirande tillsammans med Tony&Guje. Vi hade då knytkalas så jag hade gjort min Rödbets-och Getostpaj och till efterrätt hade jag gjort Hallonpannacottapaj, mycket god!
Hursomhelst var all mat väldigt god och som vanligt äter man så man storknar... Suck! Men gott var det allafall och en trevlig kväll hade vi =)

     
  

I Måndags då var både jag och syster Virran lediga, hon hade nämligen oxå jobbat helg. Så då passade vi på hela familjen att fira våran Påsk. Som vanligt var det ett kaos i köket med folk, ungar och hundar, mat m.m. =) Men det är så det ska vara...
Efter maten så gick Jenny och jag ut för att gömma barnens Påskägg i trädgården som dem fick leta rätt på sen. De var väldigt duktiga för dem hittade dem nästan direkt, eller så var det vi som hade gömt dem för dåligt =)
        

Nu när det har varit så fint väder ute de senaste dagarna så har jag passa på att solat lite =) Så skönt när man får lite färg på kroppen, jag tycker man känner sig lite fräschare då... Eller vad tycker ni?
Fast jämfört med mina kära kompisar typ Emma så är jag fortfarande en blekfis =)

Nu är jag uppe i Gryt och busar med min sy...

img_5324 (MMS)

Nu är jag uppe i Gryt och busar med min syskonbarn...


Nu är helgen räddad ;-)

img_8147 (MMS)

Nu är helgen räddad ;-)


sådär ja...

Då har man deklarerat. Men vet inte riktigt om summan för avdrag för tjänster till och från jobbet stämmer. Men jag kan inte räkna ihop det på nått annat sätt heller så det stämmer säkert.... Hoppas jag =/ Ska höra med Örjan när han kommer hem. Tyckte att det vart en ovanlig hög summa men jag jobbar ju oxå i Hallsberg och kostanden per mil var ju 18,50 kr. Ja det blir nog bra!!!

Imorrn ska vi åka och handla mat och jag har försökt att få ihop lite nya rätter som vi ska prova på än de vanliga, ibland tråkiga, man brukar äta varenda gång/månad. Tagit hjälp av kokböcker m.m för att få lite inpiration och ideér så det vart en hel del "nytt" vi ska köpa...



Vart inge solande idag =( Men kanske imogon.
I helgen ska jag jobba, jippie!!! Men på Lördag ska vi plus Tony m. familj åka hem till Adde&Jenny och ha lite knytkalas. Det blir trevligt... Jag ska göra rödbets och getostpaj, hoppas den blir bra.
Sen tyckte Jenny och Guje att jag skulle göra efterrätt och jag tänkte vad fan ska jag göra då??? Men då kom jag på... Och Linda, du kommer att bli sååå avis på vad jag ska göra, hehehe! Om du förstår vad jag menar =)
Mmm gott gott!!!

Ikväll blir det träning, hoppas jag så inte folk bokar av sig vilket kan hända för jag behöver röra på mig!!!!

lite från helgen som var...

I Lördags var vi iväg ett gäng på ung. 13 pers. till Relaxen på Gustavsvik. Mycket trevligt och roligt då vi både bubblade och "lekte" lite på nöjesbadet =) Gick däremot inte sååå bra för Landin som fick en bit utav bakhuvudet spräckt och fick åka till USÖ och sy 6 stygn. Som tur gick det ändå bra trots allt...
Kvällen fortsatte med lite mat på Pitchers och där vart vi kvar till typ halv två på natten. Tycker att vi borde göra sånt här lite oftare faktiskt...
Förstår inte varför på vissa kort ser folk så dragna ut =)

  

Söndagen var man uppe med tuppen =) Guje och lilla Frida skulle komma på lunch och det bjöds på Kalops och det var därför jag var uppe redan vid nio på morgonen och började med den grytan. Det vart väldigt gott och Frida åt så bra =) Hade gjort efterätt oxå som var Apelsinpaj med Chokladgrädde. Mycket god! Tog ju ingen bild men kan lägga ut receptet någon dag. Den uppskattades oxå av alla...
När dem hade åkt hem tillbringade vi några timmar på vedbacken, mindre roligt men det måste göras. Sen på kvällen åkte vi till Kumla och handlade lite mat och svängde visst förbi Picasso oxå, oops!!!



Gud vilka härliga dagar det har varit nu. Både igår och idag har jag legat och solat, hoppas på att få liiite färg på kroppen =) Slutar väl med att man bränner upp sig totalt. Hoppas det blir en fin dag imorrn med för då ska jag pressa mer och förhoppningsvis träna. Kan behöva röra på mig efter denna helg med massa god mat =)

Marieberg...

Idag efter jobbet for jag iväg till Marieberg för jag ville hitta ett par lite mer snygga vardagsskor med lite klack på som jag inte trodde att jag skulle hitta men det gjorde jag =) Köpte dem på Skopunkten...
Sen ville jag även ha nya jeans men hittade inga som jag tyckte om direkt, så istället köpte jag mig nya borstabletter och handdukar till badrummet, är helnöjd!
Köpte även Carolina Gynnings Ego Women, ska bli roligt att läsa den!




Nähä ner och kolla på Project Runway som jag spelade in igår, dock ett gammalt program som sändes för några år sedan (det går i repris på em.). Det var visst finalen igår. Älskar det programmet =)

wwiiieee!!!

Vart så glad när jag tittade in på Carolina Gynnings blogg och får se att en del av hennes tavlor ska bli motiv på bla. vinglas =)))
Glasen skulle börja att säljas på Cervera i slutet av Maj och jag kommer defenitivt att köpa vinglasen isåfall. De skulle ligga på 249 kr/st så jag tror att jag ska köpa mig två stycken allafall då. Har ju presentkort där sen ett tag tillbaka så då kan jag ju använda det oxå... Längtar!!!!
Så istället för att köpa en tavla av henne för flera tusen så får jag köpa mig vackra glas och ha stå framme =)




Söndagen!!!

Igår vaknade jag vid halv niotiden och började att göra köttgryta =) Det blir så bra när köttet får koka länge, i detta fall fick det stå och koka i nästan tre timmar. Den vart jättegod!
Efter lunchen vart jag rastlös, igen, så jag gjorde lite bananmuffins med choklad i. Jättegoda vart dem oxå så det blev att man tog två stycken, oops, ångest!!! Hehehe.....

 
Så nu i veckan blir det att lite mindre. Förra veckan vart det mycket sötsaker med tårta på jobbet m.m. Puhh!!!

På kvällen var vi och tränade i Forum då det inte vart något för oss i Hallsberg =( Vart väl inte så seriöst för min del men Örjan var duktig. Efter träningen kom vi hem och åt, duschade och sen for vi iväg till Kumla för att först hälsa på Tony&Guje och sen handla på Ica Maxi.
Lilla Frida är ju bara för söööt! Jättebusig var hon och vi lekte kurragömma, det tyckte hon var roligt =)

Idag ska jag snart åka upp till Gryt med mina muffins och mina nya skor, jag ÄLSKAR dem. Vill ha på mig dem jämt fast jag inte går så bra i dem ännu, hehehe!!!!
Sen vid klockan fem ska jag jobba i Pålsboda till klockan åtta. En extra tur på tre timmar bara men det är ju bättre det än att inte jobba alls....

Bye!!!

fest!

Igår hade Linda och Jocke fest och det var ju himla roligt!!! Det röktes lite vattenpipa, spelade ölspelet, hade lite mannekäng uppvisning =), dansades och dracks rikligt =)
En mycket rolig kväll!!!
Lite bilder kommer här....

         

Antagligen så blir det ingen träning i Hallsberg idag så vi tänkte väl åka till Forum istället. Usch orkar inte träna idag känner jag men det är väl bara att ge sig iväg... Behöver åka och handla oxå, suck! Skulle vilja åka och hälsa på Tony&Guje men vi får väl se vad klockan blir....

mia mia mia....

Igår så gällde det! Vi var på Mia skäringer och hon är ju sååå bra, vilken kvinna säger jag bara... Fantastiskt!!! Sist vi skulle ha åkt (då det blev inställt) var det bara jag och Jenny men nu hade Ann-Sofie och Monica oxå fått tag på biljetter så det var ju roligt! Innan föreställningen åt vi på Efesos, mmm gott! Har så himla god mat där =) Mycket prat och skratt vart det... En riktigt trevlig kväll helt enkelt!

       

Jag vet att du Ann-Sofie inte ville vara med men det vart bara ett litet kort ;-)

Idag har jag inte gjort ett skit och det känns inge bra. Har varit lite smått deprimerad faktiskt... Ska nog ha PMS snart tror jag. Men ikväll ska vi allafall till Pålsboda på fest och då blir det nog bättre när jag får träffa alla vännerna =) Kram på er!!!

Nya pjuks =)

köpt skor idag =) Dem är sååå fina och sååå höga, och så jag kommer att få sååå ont i fötterna och i vristerna men det skiter jag i... Har haft på mig dem större delen utav dagen och under tiden jag städade faktiskt. Hade rätt så ont efter den stunden =( Jaja, man vänjer sig väl, ska ha på mig dem på Fredag då vi ska ut och äta och kolla på Mia (Hoppas hon inte är sjuk igen, hihi), så det är väl bra att jag kanske försöker att gå in dem...
Skorna köpte jag på Deichmann!




Igår var jag hemma hos Guje&Frida en sväng, mycket trevligt! Guje hade gjort en banankaka som vi fikade lite på och efter det fick lilla Frida värsta sockerkicken!!! Hon vart helt speedad =) For runt i soffan , stod på huvudet, upp och ner i soffan, fram och tillbaka. Hon lugnade ned sig efter en stund och jag hoppas det gick bra för Guje att lägga henne för natten sen.
När klockan var runt åtta for jag hem till Emma och träffade henne en stund =) Hon berättade att hon hade varit på studiebesök på fängelset. Väldigt intressant och lite läskigt, hehehe!
Kollade även på Big Brother, roligt roligt!!!

Ikväll ska jag ner till Jenny och bleka slingor i håret =/ Är lite nervös över att det ska bli nått tokigt med färgen men jag hoppas det går bra...

Kram på er!

jaha ja...

Det vart ingen Mia Skärninger ikväll för hon var SJUK?! Vi som var så uppladdadde för en helkväll ikväll.
Det var ju tur att Fia ringde precis innan vi skulle åka och sa det. Först trodde jag att det var ett dåligt Aprilskämt men det var de ju inte =) Allafall så nästa Fredag ska föreställningen vara så vi kör väl på det då...
Lite roligt... När jag ringde till Efesos och skulle avboka bordet sa han "Jaha skulle ni oxå ha gått på Mia, det är flera andra som oxå har bokat av sig" =)
Jenny och jag åkte allafall till Picasso och tröståt lite, men det var inte fy skam det heller =)


Jenny innan maten.
Vi är rätt så hungriga här...


MAT!!!!

 
efter maten... Väldigt mätta!

 
Är nöjda och belåtna trots att det inte
riktigt vart som vi tänkte...
(Vi ser visst lite galna ut) =)

Skor....

Åhh dessa skulle jag vilja ha... Tror jag =) Dem ser ju lite klumpiga ut och jag vet inte när jag skulle använda dem plus att dem är ju väldigt höga. Men jag älskar den röda färgen...
Vad tycker ni???
Dem kostar bara 399 kr från Nelly.



Fredag!!!

Imorse vaknade jag 06,30 och låg och väntade på att telefonen skulle ringa från jobbet =) Jag hade nämligen skrivit upp att jag kunde jobba extra idag så... Men det ringde ej =( Gick upp och satte mig framför datorn en stund och intalade mig att jag kanske ändå är lite trött så jag kröp ner i sängen igen. Men icke att jag var trött, suck!!!
Så kl 8,00 gick jag upp och började att laga mat??? Två rätter gjorde jag. Så nu är maten ordnad för hela helgen då både Örjan och jag ska jobba. Känns skönt att det är gjort allafall.

Måste bara säga att GUD vilken träningsvärk jag har... Ben och bröst är väldigt ömma idag men det är bara på´t igen på Söndag =)

Åhhh jag längtar tills ikväll då jag och syster Jenny ska åka in till Örebro och först äta på Efesos, MUMS!!! Sen ska vi gå på Mia Skäringers föreställning "Dygnkåt och hur helig som helst". Den är så jävla bra. Jag såg den i Stockholm i höstas då jag och Guje tog en weekend där.
Ska bli hur roligt som helst och jag ska försöka att ta många bilder ikväll =)

Igår kväll jobbade jag i Pålsboda och det gick bra. Var en väldigt lugn och skön kväll och Karita ringde nyss och sa att jag skulle jobba där imorrn kväll med =) Yes!!! Det är kul med omväxling...

That´s it for now!

RSS 2.0