Tråk-Onsdag!

Usch vilket väder det är ute, regn och åkar =( Inge vidare.
Har just betalt räkningar så nu är man fattig igen, närå så farligt vart det inte. Men behöver ha lite mer sparade pengar då vi ska göra om i sovrummet, typ helst innan bebben kommer =) Får se om vi klarar av det... Vi är inte så snabba när det gäller renovering i detta hem, det vill gärna stanna av ibland...

Ikväll ska jag till syster Jenny. Det var en evighet sen jag var där. Har tänkt att ge henne en present men det går inte riktigt som jag vill så jag får nog vänta med den en stund. Just det Jenny! Nu fick du något att fundera och vänta på =) Hihi!

På Fredag har jag tagit semester för då ska vi åka upp med Mamma till Stockholm för en dag. Vi ska bla. åka ut till Djurgården och titta på en utställning som designern Lars Wallin har med några av hans kreationer som han har gjort. Det blir nog roligt, hoppas vädret blir skapligt bara.
 
Och På Lördag ska vi på Kräftskiva hemma hos Svärmor&far. Det kommer att både bli gott och trevligt. Det är ju sååå himla gott med kräftor =)

 

 

 

 

Bye!!!

 

  


Oj vad tiden går fort!

Antar att jag måste uppdatera här lite =) Så vi börjar från förra veckan...

I Torsdags var jag med Emma och Linda in till Marieberg. Vi var till Ikea och köpte lite grejor. Jag köpte en hylla och några tavelramar. Sen var vi även till Skopunkten där Emma köpte två par stövlar, jättefina. Hittade själv snygga kängor/boots som jag vill ha. Ska se vad som blir kvar av lönen om jag har råd.
Resten av den dagen när vi kom hem spenderade jag min kväll hos Emma...
 

I helgen som var nu har jag jobbat. I Söndags gjorde jag en delad tur och det gjorde min syster Veronica oxå. Så jag hämtade upp henne i Sannahed där hon jobbar så åkte vi iväg till Sveas i Kumla och tog en fika och en promenad. Det vart att slå ihjäl några timmar =) 

Och idag har jag varit ledig =) På fm. så gjorde jag iordning våran kökssoffa. Tog bort all gammal stoppning och satte dit ny och ett nytt tyg. Vart helt ok tycker jag. Och köket är klart nu oxå, fattas bara lite fotografier, lite tavlor på väggarna och kuddar till soffan så är det klart.
Vi är supernöjda allafall! Vi möblerade även om vilket vart mycket bättre tycker jag =)
Själva köksdelen ska jag oxå ta tag i. Ska måla om köksluckorna som nu är ljusgula till en snygg och behaglig grånyans.
Vet tyvärr inte vart före-bilden på köket har tagit vägen =( Men tänk er en ljusgul tapet med en blågrå panel till, usch! Men nu är det vitt och fräscht.
Var förresten in på Chilli förra veckan och handlade lite saker till just köket. Fick med mig lampor, lyktor och en stor glaskupa. Så mitt presentkort jag fick från Virrans familj, och mamma och pappa kom väl till användning =)
  

Nu i em. så var jag uppe i Gryt och hälsade på. Har inte träffat barnen på hela veckan. Nikki lekte som vanligt med sina dockor. Hon leker så otroligt bra och gulligt med dem =)

När jag kom hem igen gav jag mig ut för att springa och det gick ju riktigt bra fast det gick ju inte fort =) 3,5 km allafall. Betyder det att man får mumsa Ben&Jerrys ikväll??? Hehehe, nej ska försöka att låta bli ;-)

Nu blir det Lördagsmys med älsklingen och ...

img_5122 (MMS)

Nu blir det Lördagsmys med älsklingen och Fångarna på Fortet :-)


En liten Selma som ligger och myser. Dock ...

img_8792 (MMS)

En liten Selma som ligger och myser. Dock ser hon inte så liten ut, är lika stor som matte :-)


jaha...

Igår så var vi på Ultraljud. Jag är i vecka 18 alltså. Allt såg så bra ut och den for runt som en boll i magen =) Fick med oss lite bilder hem oxå...

Idag har jag efter jobbet spenderat em. med Emma och Lindan. Vi fikade lite, var ute och gick en sväng sen så satte vi oss och snackade lite skit =) Om jag nu hade åkt hem så hade jag antagligen lagt mig på soffan och somnat. Trodde att denna trötthetsperiod var över men icke då!
Imorse på jobbet höll jag på att svimma... Kände bara hur jädra yr jag vart och hur ljudet i öronen vart dovare och dovare. Läskigt! Men efter  lite vatten och knäckesmörgås mådde jag bra igen. Otäckt om det ska hända om man kör bil någon gång =/

Jobbar imorrn med sen är jag ledig på Torsdag, skönt!

Skulle vilja lägga upp lite bilder men har inga roliga än sålänge. Ni får nöja er med bara text...

Nu är vi påväg hem från Göteborg, tråkigt!...

Nu är vi påväg hem från Göteborg, tråkigt! Skulle kunna ha varit kvar en dag till. Vi har haft det jättebra allafall... Bilder kommer senare.


Vilket härlig väder! Nu är vi påväg neråt....

img_5150 (MMS)

Vilket härlig väder! Nu är vi påväg neråt. Ska stanna och äta alldeles straxt för jag är HUNGRIG!


Imoorn bär det av till Göteborg...

Ska bli skönt och roligt. Tyvärr ska det spöregna tydligen därborta så gummistövlarna åker med =) Så att det inte blir en favorit i repris näst sist vi var där, hehehe!
Det kanske blir att gå på Universeum då imorrn, vi får se...

Godnatt på er alla!

måla måla måla...

Har just målat lager nr. 3 på panelen i köket nu så nu är det vitt och fint. Fick ett anfall här i veckan då jag bestämde att vi skulle göra om i köket. Så panelen målar jag vit och sen ska det upp ny tapet och ny färg på luckorna. Det blir nog bra i slutänden. Ska be mamma komma och tapetsera =)

Igår var vi på kräftskiva hemma hos Jenny&Danne. Det var riktigt gott. Har inte ätit kräftor sen jag vet inte när... Hade även köpt lite rökta räkor och aioli till oxå, mmm vad gott!!! Riktigt trevlig kväll hursomhelst.

 

Fia lyckades hitta en kräftversion
av "Hitta Nemo" =)

När jag kom hem i Fredags så låg det ett kort på bordet och det var från min vän Emma. Vart jätteglad när jag läste vad hon hade skrivit...

 
Det här ska få hänga på kylskåpet så blir jag glad varje dag =)

Nej nu ska jag gå och väcka Örjan brutalt sen ska vi äta frukost....


Idag gjorde jag skaldjurslasagne med spena...

img_5891 (MMS)

Idag gjorde jag skaldjurslasagne med spenat. Vart jättegott, kanske inte ser ut så på bilden men det var den :-) Mums!


Grattis!!!

Till Alexandra som fyller 9 år idag!!! Av present från mig ska hon få en shoppingdag på Marieberg där vi ska handla lite kläder till henne och så. Bara hon och jag, det blir mysigt!!! Kram till dig Alexandra....



Jag blir sååå irriterad. Igår var jag ute på nätet och kollade lite på golv till sovrummet. Hittade tillslut ett jättefint, vitt laminatgolv som var blilligt. Vad får jag se då.... Det säljs inte i Örebro ännu och man kan inte beställa hem det över nätet, Grrrr!!! Jag blev så arg och irriterad. Eftersom det är så nytt så har det inte kommit ut i alla varuhus ännu, finns bara i Helsingborg och i Uppsala, great säger jag bara! 
Skulle verkligen vilja komma igång med att göra sovrummet nu men jag får väl se om jag hittar ett annat golv någonannanstans. Så synd eftersom det var så billigt.
Har funderingar på att börja med köket istället till helgen och måla panelen vit och tapetsera om, hehehe! Vi får väl se om det händer nått där...

Igår var jag till Marieberg för att hämta ut lite linser. När jag gick på H&M träffade jag Emma som såg mer eller mindre desperat ut =) Hon letade klänning till ett bröllop hon ska gå på men hon hittade en som hon kanske tyckte om. Jag tyckte den var fin på henne men vi får väl se om hon kanske hittar en annnan. Good Luck Emma!
Efter det for jag in på Chilli en sväng, hittade massa fint men kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha så jag har tänkt att jag ska göra klart nått utav sovrummet eller köket och sen så ska jag köpa grejer till det då. Blir lite enklare...
På vägen hem stannade jag till hos Jenny H. för lite kaffe, Emma var oxå där. Vi pratade om allt och inget och det var trevligt =)

Det var allt för nu....

Hej hej!

Steve!

Ja idag fick vi ta bort våran andra katt Steve. Vi hade åkt med honom förra veckan (Fredags) till veterinären för att han hade blivit så tungandad och dålig. Tog lite röntgenbilder och hon trodde att han kunde ha en blödning i lungorna efter att/om han hade ramlat. Han medicinerades och vart bättre de första dagarna men idag var han jättedålig. Var väldigt ansträngd i andningen och bara låg still på golvet, helt borta. Kunde inte gå heller då han bara stapplade och föll ihop så vi åkte tillbaks till veterinären och tog bort honom. Väldigt tråkigt men det känns ju skönt ändå nu på ett sätt allafall då han inte lider längre...
Så nu har vi bara lilla Selma kvar så vi ska skaffa en liten katt till har vi tänkt =)




Lilla katten Steve!

helgen som va!

I Fredags hade vi ju mina systrar med familj här på lite tacos =) Vi åt och vart mätta som grisar, hehehe! För mätt. Även morgonen därpå var jag inte speciellt hungrig...
Fick i födelsedagspresent av Jenny en "Gravidbok" Där man kan fylla i hur man har mått och kännt sig vecka för vecka plus ett ljushjärta =) Mycket fint och roliga presenter. Av Virrans familj och även av mamma&pappa fick jag presentkort på Chilli, och det kommer nog vara upphandlat så snart jag går in i den butiken =)



I Lördags bakade jag lite bullar på fm. Conny och Berit fick en påse och av dem fick vi två pyjamaser till våran lilla/lille =)

Sen på em. var vi iväg till Jenny&Danne för att kolla på barngrejor som dem hade till salu. Köpte en säng och barnvagn =) Plus att jag fick låna hem lite mammakläder, mycket bra! Och sen fick vi med oss massa med lakan, örngott osv. Tack så jättemycket Jenny&Danne!!!!!
Efter vi hade varit där en stund så for vi iväg till Tony&Guje. Där grillade vi lite hamburgare och hade det trevligt, som vanligt med andra ord!

I Söndags var Conny&Berit här och fick lite lunch. Efter det var jag tvungen att fara iväg för jag och syster Jenny skulle iväg till Aifer och kolla på smycken. Vi kan ju säga att Aifer är en släkting till oss. Jag och våran släkt är jag inte så duktig på, hehe!
Allafall köpte jag två armband. Hon hade hur mycket som helst, mest armband då... Här är hennes hemsida där man kan beställa smyckena ifrån www.spacelab68.se
Fikade lite efter det innan det var dags att åka hem igen.


Har även bokat en weekend till mig och min älskling v.33 i Göteborg. Ska bli kul! Har ju inte direkt haft någon semester ihop och denna helgen var vi långlediga båda två så det passade bra då.



Ikväll blir det att jobba, vill inte jobba idag när det är så fint väder =( Men men, är ledig både Torsdag och Fredag så jag får hoppas på bra väder då med...

Nu har jag varit ute och sprungit. Idag va...

img_1271 (MMS)

Nu har jag varit ute och sprungit. Idag vart det 3.8 km :-) härligt såhär på morgonen!


RSS 2.0