fick lite besök...

av Mor&Far och systerdottern Nikki igår em. Vi bjöd på lite kaffe och äppelkaka, gott! Trevligt att dem kom förbi och förgyllde våran eftermiddag.
Senare på kvällen åkte vi och tränade skivstång, det var jobbigt men roligt!
Jag hoppas att min ischias försvinner snart oxå =( Har haft det i en vecka nu och börjar att bli liiiitttteee trött på det.

   

Nej nu msåte jag gå och duscha sen kolla på Big Brother =)

Lördagen!

Igår var vi på KROGEN!!! Vi förfestade först lite hos Karin och sen drog vi in till stan till Johanna en stund, gillar verkligen den tjejen, hon är så jävla skön!
Det vart Strömpis vi gick till efter mycket om och men =) Mycket folk även denna gång.
På vägen in, då vi åkte buss, så vart jag JÄTTE kissnödig. Så när bussen stannade till i Almbro för att ta upp typ 8-10 pers så var jag tvungen att hoppa av för en kissepaus under tiden =) Sen när jag satt där bakom bussen och precis hade tragit upp brallorna kom det en karl (som hade hoppat på samtidigt som oss i P-boda) och oxå skulle lätta på sina behov =) Sen så var det bara att hoppa på bussen igen, lättad!
Men jag är nöjd med kvällen igår fast jag gillar inte Strömpis sådär värst =/

     

Idag ska det städas och ikväll ska det tränas och kollas på Solsidan och Big Brother!

Home ala Lollo-party =)

Har jag varit på ikväll tillsammmans med Jenny. Mycket roligt att både få träffa Lollo och se hennes inredningssaker i verkligheten. Jag köpte bla. Glasskål, flytbubblor och vattenpärlor. Men det fanns ju sååå mycket fint så jag kunde ha handlat mer men det får bli en annan gång, och syster Jenny ska ju alltid vara värst på att köpa, hehe, som ni ser på en utav bildrna här nedan, haha!
Sen så får man ju så ont i magen efter man har varit hos henne oxå. Inte bara för att fikat som hon hade bakat är för gott utan också för hennes sjuka humor =))) Och Lilian kan ju hon med. Ahh ni är så roliga med alla dessa historier, man får sig ju ett gott skratt allafall.
Jag tycker du, Lollo, får ha fler såna här partyn igen =)
Hoppas ni hittade Buddha tillslut =)
Kolla in hennes webbutik här www.homealalollo.se

     

Jag har ju inte skrivit så mycket på sistone mestadels för att det inte har hänt så mycket...
Men i Tisdags så var jag till Guje och hälsade på =) Det var så längesen vi sågs känns det som. Lilla Frida var det fart på som vanligt.... Trevlig var det!

 

Och igår när jag hämtade posten hade jag fått mina Örhängen som jag beställt härifrån www.intesivecravings.se
Älskar dem! Ni kanske undrar varför jag bara har beställt 1 st örhänge?! Jo för att jag har sett och tycker att det är snyggt att bara ha i ena örat. Trender ni vet =)



Imorrn är det Fredag =) Och på Lördag ska vi på Krogen!!!!

äntligen måndag!

För att jag är ledig idag efter att ha jobbat i helgen =) Var och tränade igår efter jobbet, skivstång och det gick skitbra tyckte jag. Hade lite tyngre vikter på denna gång.
Sen när vi kom hem kollade vi på Solsidan, det är en sånt jävla bra serie, älskar det! Och sen var det ju Big Brother =))) Så roligt, hoppas jag allafall, men det var ju inga ögongodis till killar dem hade hittat direkt men vem är jag och döma det....

Oj nu dammsuger Örjan. Är han sjuk? Ska nog gå ner och ta tempen på honom fast inte där man vanligtvis brukar ta den, hehehe! Tokig jag är...

Ja just! Har beställt örhängen som jag hoppas kommer i veckan =) Roligt roligt! Bilder kommer på dem när jag får dem.

Bye!

Ok jag hade visst fel...

Örjan kom hem med en stor bukett med blommor, 20 rosor för att vara exakt =)
Av mig fick han en t-shirt och lite Jag-Älskar-Dig-Godis =)

 
 

Love you my darling!!!! 

Alla hjärtansdag!!!

Den tillbringade jag med syster idag. Vi åkte in till stan och åt på Pitchers, Mmm goda hamburgare dem har där =) Eller vad säger du Jenny?
Överraskade henne med en liten present oxå och det vart hon väldigt glad över =) Trevligt trevligt hade vi det och hade jävligt djupa samtal om bla. bröst, Hahahahaha!!!!!

    

Snart kommer Örjan hem från träningen. Kanske blir en överraskning till honom med.. Det beror på om han har något till mig =) Men det tror jag nog inte att han har, hehehe!


Lördag!

Igår var jag och älsklingen ute och åt. Vi prövade då ett nytt ställe, Kungsgatan 1. Det var super jag kan jag säga. Jättegod mat och trevlig atmosfär. Vi tog en trerätterssupe =)
Detta tog jag:


Blomhonungsbakad Chevré med balsamglazerade rödbetor, höstgrönt och karamelliserade pistagenötter

Knaperstekt färsk Vätternröding med mandelpotatispuré blåmusselskum och rostad havskräfta

Ljummen Daim choklad Gateau med Grand marinier marinerad färsk ananas och kungsgatans egna apelsinglass


Detta tog Örjan:


Toast Skagen smörstekt toast med skagen creme på färska smögenräkor toppat med kalixlöjrom

Rosabakad färsk Nerikeoxfilé med Västerbottenpotatisterrin och Cognacsdoftande Grönpepparsås

Marängsviss med krämig banan, Kungsvaniljglass, banancrisp och chokladsås

Som sagt var allt jättegott och jag kan verkligen rekommendera denna restaurang. Hit kommer vi att gå fler gånger =)
Efter maten var vi på bio och såg The Tourist. Rätt så bra film, helt ok! Lyckades hamna i nån slags matkoma halvvägs in i filmen men jag höll mig vaken =)

Idag ska vi in til Marieberg en sväng. Ska nog förlänga mitt abonnemang och byta telefon till en Iphone4. Sen hoppas jag att vi hinner med att åka en sväng till Tony&Guje oxå, om dem är hemma.
Ikväll blir det träning =)

Hej sålänge!





Scones!

Imorse när jag vaknade 07.45 =( så tänkte jag att jag skulle göra lite Scones, det är ju så gott! Och bra vart det. Jag använde Chapatimjölet som jag fick av syster Jenny för några veckor sedan, vart väldigt bra =)
Vilket härligt väder det är ute idag, synd bara att det ska vara så kallt! Kanske kan få med Örjan ut på en promenad... Eller inte.
Ska ringa till syster Jenny oxå och höra om hon vill ha en middagsdejt på Alla Hjärtansdag =)


Nu tar jag en paus...

från allt galenskap jag håller på med. Örjan håller på att bli galen på mig när jag håller på att bråkar med honom hela tiden =) Tänkte att jag ger honom en paus en stund, han håller på att kolla på rally.
Imorrn ska vi ut och äta och gå på bio. Vet inte riktigt ännu vart vi ska. Jag vill prova Kungsgatan 1 men tror Örjan hellre vill ha Coco Thai (som vi har ätit på förut flera gånger, hihi) Ja vi får se.
Och bion vet vi inte riktigt heller. Jag var inne på The tourist med Jonny Depp och Angelina Jolie eller Svinalängorna. Det får bestämmas imorrn.
Åh vill åka till Tony&Guje oxå och lilla Frida som säkert har växt jättemycket nu =) Så rar hon är flickebarnet!

Det var allt för nu!


Glad!

Vart jag imorse när dem ringde från jobbet och frågade om jag ville byta från kväll till dag och dessutom att jobba i P-boda =) Ja tack! Hatar att jobba kväll, det är sååå tråkigt!
Efter jobbet for jag upp till Gryt en sväng och sa hej. Träffade Nikki allafall, dem andra två skitungarna var ute och lekte =) Men jag träffade dem när jag skulle åka hem då Alexandra skrek till mig att hon har lyssnat massor på Willow Smith. Det är Will Smith dotter som är 10 år och har en ny låt "Whip my hair" =) Den tycker hon är asbra =) Måste ju lära ungen att skaka rumpan ju som sin moster, hihi!

Sista arbetsdagen imorrn innan det är helg!!! Gilla... vet inte vad man ska hitta på då. Förslag någon?

detta fick jag av...

Örjan efter att han hade kommit hem från träningen =) Blommor och choklad! Plus att han hade köpt med semlor hem som jag, hör och häpna, inte orkade att äta upp??? Tror nog att det är något fel på mig =)


10 år!!!

Har vi, jag och Örjan, varit ihop idag =)



Imorse när vi hade ätit frukost så fick han en present av mig. En ring! Dock ingen vigselring ;-) Han vart väldig glad och nöjd.
Efter det så åkte han och tränade i Pålsboda. Jag åkte med till korset vid stora vägen och gick tillbaks hem sen. Väldigt skönt och härligt med det fina vädret.
Idag är jag ju ledig och jag hoppas på att få träna ikväll, RML. Jag stod som första reserv så det brukar ju alltid ordna sig.


Tisdag!

Jag förstår inte att jag ska vara så trött efter att jag har kommit hem från jobbet. Blir jättetrött vid 17,00-18,00-tiden =( Vilket då innebär om jag sitter vid soffan så slumrar jag till i kanske en 20-30 minuter, men sen är jag ju pigg.
Hursomhelst så var jag till Marieberg igår och kollade lite =) Mitt andra hem, hahaha! Då jag gjorde (tyckte jag) dagens goda gärning och köpte tidningen Situation Stockholm, tidningen som hjälper de hemlösa. Duktiga jag =)

Skulle ha åkt upp till Gryt idag men som sagt var jag så trött så jag orkade inte =( Skärpning!!! Saknar mina "barn".
Just nu sitter jag och lyssnar på Robyns "Indestructible" den är ju bara sååå bra!
Nähä en dusch och sen bums i sängen, är ledig imorrn, nice! Då firar jag och Örjan våran 10 årsdag, fattar inte att det har gått så långt tid... =)

jaha då var det söndag igen...

Och imorse så vaknade jag kl. 8:00 vilket då betyder att jag bara har sovit i fyra timmar och kunde inte somna om igen.
Vi var ju nämligen på krogen igår jag, Emma, Fia, Linda och Ida och vi kom inte hemförsen klockan var runt fyra =( Jag får väl sova en stund på em. antar jag...
Innan vi åkte in så fick Emma och Linda för sig att spela ölspelet. Jag vet inte riktigt om jag kan rekommendera att spela det på två pers. då dem fick dricka jävligt mycket hela tiden. Men det var kul!
Ja hursomhelst så var till Frimis och det var skoj, träffade lite folk från Pålsboda och lite gamla klasskompisar. Skapligt bra musik var det oxå. Jag är så jävla kräsen när det gäller det där med musik =)
Skulle ju ha tagit lite bilder men glömde kameran hemma så det får bli en EGO-bild på mig istället från igår innan jag ska åka till Emma ;-)



Och idag så händer det nog inte så mycket. Ska iväg och träna ikväll och det är ju fint väder ute så man kanske ska ta sig en promenad. Får se om jag får med mig gubben =)

Ja just! Den 5 Mars ska min syster och jag till Västerås och vara modell för en dag. Ska bli sååå roligt!
Så Tyra Banks watch out!!!!!

Myskväll...

med tjejerna hade vi igår och även Örjan som fick vara med på ett hörn =)
Vi lagade mat som bestod av kyckling, klyftpotatis, beasås, tzatziki och sallad. Gott!!! Sen efter maten vart det att kolla lite på Let´s Dance innan vi började att spela lite spel. Jag kan ju dårå skryta med att jag och Linda vann!!! Vi sopade banan med dem andra, hahaha! Första gången jag vann på Jeopardy =)
Sen så spelade vi även Rappa Kalja vilket inte var helt lätt. Man måste ju ha en sån jävla fantasi när man ska hitta på vad tex. ett ord betyder eller en förkortning. Men det var allafall skitkul. Efter tolvslaget nångång så drog sig alla hemåt och jag tyckte vi hade en riktigt rolig kväll.
Hahaha måste berätta om Emmas kommentar då hon inte kände igen Fia på ett kort när hon var yngre.
Emma:
-Men vem är det här?
Jag:
-Jamen det är ju Fia, känner du inte igen henne?
-Nej inte riktigt, men det skulle möjligtvis vara för knänas skull, säger Emma.
What??!!! Helroligt allafall att man kan känna igen någon på ett par knän =) Hahaha!!!
Sen Fias kommentar till våran katt Selma som sitter bredvid henne på golvet då Fia ska komma på ett ord och hon är rätt så irriterad just för att hon inte kommer på något bra sen funkar inte pennan och Selma sitter och stirrar på henne då Fia säger till henne
- Och vad sitter du och glyser åt...
Hahaha, glyser, vad är det för ett ord egentligen????
Ja det var riktigt roligt!

      

RSS 2.0