Nu är barnvagnen hemma och jag tror att ja...

img_0781 (MMS)

Nu är barnvagnen hemma och jag tror att jag kommer att bli supernöjd med den. Den är så otroligt lätt och lättstyrd :-) Har annars idag städat här hemma vilket verkligen var välbehövligt så det är skönt att det är gjort. Nu ska jag kolla på Leilas Söta Jul!


Sitter hemma hos Emma som nu har tänt en m...

img_0791 (MMS)

Sitter hemma hos Emma som nu har tänt en massa ljus, mysigt! Hon håller på att laga mat men det går tydligen inte så bra för hon svär en del därute i köket, hihihi!  Har annars under em. varit hemma hos Jenny H. och hämtat barnvagnen som vi har köpt av dem plus att jag fick med mig en hel del andra grejor oxå :-) Tack snälla Jenny för det!


Godmorgon allihopa! Sitter och äter frukos...

img_3850 (MMS)

Godmorgon allihopa! Sitter och äter frukost för att vi ska snart åka till Barnmorskan för ett besök :-)


idolkväll!

Igår kväll var jag hemma hos Emma&Anders. Örjan var iväg med jobbet på Julshow och det var meningen att jag skulle ev. ha hämtat honom men Peter som ändå var i stan tog med honom hem. Tack snälla Peter för att du gjorde det. Var jättetrött redan vid halv elva-taget.
Allafall så var även Spongh där oxå och vi vart bjudna på mat, fläskfile med potatisgratäng, beasås och vitlöksbröd. Det var väldigt gott!!!
Lite senare kom även Linda med hunden Nero och Ida.
Idolerna sjöng ju sånger till dem som betydde mycket för dem och jag sa till Emma om jag skulle sjunga en låt till dig skulle det vara "Baby got back" Hahahaha! Närå skoja bara Emma!!!

Nu idag har jag målat det sista på väggarna så imorrn blir det att måla lite lister.
Funderar att sätta upp denna tapet precis in till höger när man går in i sovrummet. Behövs bara två våder typ och den är ju lite rolig tycker jag.


Just nu håller jag på att Adventsstädar och försöker att göra det lite mysigt. Örjan sätter upp lister i köket för att vi tog bort dem när vi bytte fönstrena så nu ville jag gärna ha upp dem igen så jag kan sätta upp julgardinerna.

Ikväll blir det att titta på Så Mycket Bättre =)

Dessa urtjusiga tvålpumpar hittade jag på ...

img_6161 (MMS)

Dessa urtjusiga tvålpumpar hittade jag på Nice på Marieberg. En fint pris oxå på 410 kr. (jag tror att det låg på det). Ja dem var väldigt fina allafall tyckte jag.


Inte bra asså...

Fick en skitlön denna månad så jag kan säga till mina kära familjemedlemmar att några julklappar till er alla blir det nog inte. Bli att bara köpa till barnen isåfall, det är ju det viktigaste allafall.
Lika bra att vänja sig att inte få/ha "mycket" pengar som man brukar det närmaste året, buuhuuu! =(

Har målat sovrummet idag och det behövs BARA målas en gång till nu sen är det färdigt. Naturligtvis tog ju färgen slut men ska till Marieberg imorrn så då kan jag handla mer. Måste kolla på golv oxå, suck! Det här med att renovera är verkligen inte min grej, hehehe!
Idag kom även pappa hem från sjukhuset. Han mår bra men har lite problem med op.såret som har blivit infekterat så nu äter han penicillin så då hoppas vi att det blir bättre.

Har inte hunnit med att städa eller nånting inför Advent. Får försöka att hinna med det på Lördag och Söndagen.
Och på Söndag ska jag hem till Lollo =) Ska bli så himla roligt att träffa henne och lilla söta Titus. Hon ska ha Home ala Lollo-party.

Ja har ju glömt att berätta att idag så är det första dagen på min havandeskapspenning. Så nu kommer jag inte att jobba på braaa länge. Känns lite konstigt men samtidigt skönt.
I Onsdags när det var min sista dag hade jag bakat Saffransbiscotti och köpt lite Pepparkakor. Det vart mycket uppskattad och de tyckte väldigt mycket om biscottin =)


tandläkarn!!!

Just det, den var jag hos idag på fm. Skulle ju laga ett hål jag hade i min visdomstand(?) av alla tänder =)
Jag var jättenervös innan för sprutan och att det skulle göra ont m.m. Men det kändes ju ingenting, lättnad!
När vi var klara sa tandläkarn att det var den svåraste lagningen han har gjort hittills, just för att det var trångt och svårt att komma åt tanden... Hehehe!


I Söndags var jag och handlade färg till sovrumsväggarna och jag målade lite idag och inser att det måste målas två gånger för att renoveringstapeten suger åt sig så pass mycket =((( ORKAR INTE!!!
Inser väl oxå att det säkert hade blivit samma kostnad att köpa tapeter som färg men men. Gjort är gjort nu och det är bara att avsluta det hela..
Såhär ser det ut hittills.


I Fredags ringde Fia från Ullared och frågade om hon skulle köpa med sig lite bodysar hem till bebisen. Först tänkte jag att ja skit samma, lite tråkigt när man inte är med själv men sen tänkte jag att eftersom det var så pass billigt kunde hon ju köpa med sig ett gäng =) Så nio bodysar blev det.


I Lördags var vi hemma hos Tony&Guje. Vart bjudna på mat som var fondue med olika goda tillbehör. Guje är så duktig med/på mat =) Gott var det kan jag säga!
Örjan och jag hade köpt med oss glögg och pepparkakor som vi tog senare på kvällen, gott gott!
Glömde ju att ta med mig kameran, suck!!!

Vet ni vad... Nu ska jag bara jobba i två dagar sen ska jag gå på havandeskapspenning och det ska bli sååå skönt faktiskt! Är just nu rätt så trött på jobbet...

Nej nu ska jag ner och ta mig ett äpple och en banan och fara upp till Gryt.

Pappa ville att jag skulle lägga ut en bil...

img_8221 (MMS)

Pappa ville att jag skulle lägga ut en bild till hans syskon i Finland :-) Så nu ser ni hur "dålig" han är ;-) Nejdå han mår fin fint!


freitag!

Just nu håller Örjan på att sätta upp det sista utav tapeterna i sovrummet. Ska köpa färg på Söndag och det är tänkt att det ska vara grått men vet inte riktigt ännu vilken nyans.
På Söndag jobbar jag delad och då ska jag även passa på att hälsa på Pappa som ligger på sjukhuset. Han har blivit op. för Urostomi. Han har helt enkelt en påse på mage där det samlas upp urin. Op. hade gått bra annars och när jag pratade med honom idag så mådde han skapligt.

Igår var jag hemma hos Linda& Jocke där även Emma och Ida var. Vi började prata om min förlossning och dem frågade om de inte kunde få vara med på den, hehehe! Det blir som en scen från Vänner där dem alla är samlade när Ross ska få sin första barn, Ben, med hans fd. lesbiska flickvän, hahaha!
Vi fick även en god fruktsallad med glass när vi var där, mums!

Vi var på föräldrautb. i Onsdags i Kumla. Det var roligt men vi var en väldigt liten grupp. Vi skulle ha varit 14 men det kom bara 7. Men det kommer kanske mer nästa gång. Pratade lite om tankar och funderingar kring barnet och förlossningen m.m.

Jaha nähä, gå ner och laga lite mat men vet inte riktigt vad jag ska göra... Är helt slut på ideer och lust när det gäller matlagning nuförtiden. Bläääää!!!!


fars dag!!!

Nu har jag kommit hem från Gryt där vi firade vår kära far, Roger! Av oss barn fick han en bok "Älskade Pappa", där vi hade fyllt i frågor och minnen som tex. Vad är det bästa med din pappa osv. Vi hade även klistrat in lite bilder på honom och oss familjen, roligt och uppskattat blev det.
  

Nu är även sovrumstaket klart!!! Det vart en hel del bättre kan jag säga, ska visa bilder när allting är klart. Hoppas på att vi ska tapetsera nu i veckan, får se om Örjan har tid =)
Måste ju även tacka Emma som hjälpte oss med att slipa taket. Det gick ju säkert en hel del fortare när du var med. Så TACK ännu en gång!!!!!

Kom just på att jag inte har någon matlåda tills imorgon, suck!!! Ja får väl slänga ihop nått...

Hej Hej!

Nu sitter vi hemma hos Emma och Anders och...

img_0104 (MMS)

Nu sitter vi hemma hos Emma och Anders och kollar på Idol och har ätit en lakritskladdkaka som Emma och Linda hade gjort :-) Helt ok faktiskt!!! Kul med något annorlunda.


TRött!!!

Fasiken vad trött jag kan bli efter att ha kommit hem efter jobbet. Oftast om jag lägger mig i soffan för att kolla på tv så somnar jag en stund. Jaja men det är ju skönt att sova allafall =)

Idag efter jobbet var jag till Bauhaus och köpte färg till taket som ska målas i helgen. På Lördag ska snälla Emma komma och hjälpa mig att slipa/rugga upp takytan eftersom det är lackat. Så Bye Bye fula furutak =) 
Hoppas att slutresultatet blir bra bara =/
Köpte även renoveringstapet till väggarna eftersom jag är lat och orkar inte riva dem jäkla strukturtapeterna som sitter nu så jag tog den enkla vägen med att bara smacka upp en renoveringstapet då. Sen ska det målas grått och så ska det läggas ett nytt golv oxå.

När Virran och jag var till Marieberg i Måndags hittade jag lite babykläder =) I vitt, grått och svart, roliga färger värre men men, kan ju handla mer sen när den väl är ute =) Byxorna som var i tvåpack när jag köpte dem så står det på dem vita "Born 2011" Men den lilla lappen går nog att ta bort. Köpte dem mest för att jag gärna ville ha dem randiga =)

Gulligt värre med magen som syns lite i nederkanten av bilden, hehehe!

Hittade även denna som ska få stå i vardagsrummet men funderar på att måla om den till röd kanske då det blir så mycket svart vi har i vardagsrummet.


Imorgon har JAG bestämt att vi ska tömma sovrummet på saker så det är bara att sätta igång då på Lördagen. Tänkte ev. måla vårat trappstaket imorgon som vi har haft stått omålat i sisådär 100 år. Så kanske Örjan kan sätta dit det på Lördagen så har vi även det klart oxå.

Har haft Jenny här på kvällskvisten så det var trevligt och skönt att slippa vara själv...


Just nu är jag på Marieberg med Virran och...

img_5560 (MMS)

Just nu är jag på Marieberg med Virran och Nikki. Ska alldeles straxt få lite mat i magen.


äntligen!!!

I fm fick jag värsta tokrycket och började att röja i datarummet och herregud vad skit man samlar på sig... Så nu kan man faktiskt se golvet därinne och röra sig rätt så fritt =) Slängde massa med kartonger och kläder som ska till Myrornas. Känns väldigt skönt såhär efteråt.
På em. var vi och slängde kartongerna som hade legat i rummet plus att vi kastade massa tomglas i återvinningen. Hur mycket glas kan två personer samla på sig egentligen??? Mycket märkligt!
Var även upp till Gryt och lämnade av ett bord som är mammas och Nikki och Alexandra fick min Luciaängel som mamma har gjort åt mig en gång i tiden och Kevin fick en tavla som jag hade stod bara. De vart väldigt glada allafall =)

Nu är Örjan iväg och tränar, tråkigt att vara själv igen men han kommer ju hem snart typ om tre timmar, hehehe!
Imorrn funderar jag på att åka till Kumla, Lagerbutiken igen och kanske Marieberg. Frågade syster Virran om hon och Nikki ville med eftersom hon var ledig och det ville hon, så då får man se om man kan hitta något. Är mest ute efter lite Juldekoration =)

Nästa helg funderar jag på om jag skulle börja med sovrummet, jippie!!! Måste börja med taket isåfall och slipa det osv. Känner inte alls för det men det MÅSTE göras innan bebben kommer och dessutom vill jag inte ha det där deprimerande sovrummet som det är nu längre heller.
Får se om Örjan kan hjälpa mig men han har ju så mycket annat han oxå som måste göra känns det som. Vi får se....

Nu gå och duscha lite sen slappa framför tvn.

Sitter hemma hos Emma och Anders där typ a...

img_8899 (MMS)

Sitter hemma hos Emma och Anders där typ alla sitter med sina mobiler och spelar Wordfeud eller kollar fejjan... Sociala vi är då :-) Snart får Fia och jag kolla på det sista av Så Mycket Bättre för just nu kollar vi på nån dålig film på trean med Will Ferell, hehehe!


Så är det...

ja idag har jag varit iväg till Barnmorskan för lite kontroll. Allt såg bra ut, blodtryck, mätning av magen, hjärtljud m.m. Så det var ju bra.
Nästa vecka ska vi börja på föräldrakurs/utbildning, får vi se vad det är för något. Vi var en rätt så stor grupp tydligen.

Efter jag hade varit hos Barnmorskan åkte jag iväg till Lgerbutiken i Kumla. En inredningsbutik med MASSA fina grejor. De hade fått in mycket nu till julen oxå. Jag älskar verkligen julen och skulle kunna handla hur mycket som helst i dekorationsväg när det gäller den högtiden =)
Men allafall så köpte jag inget där. Var ju ute efter present till Virran men hittade inget som föll mig i smaken till henne. Så jag åkte vidare mot Kävesta där det fins en inredningsbutik. På dörren in till affären stod det att det var total utförsäljning, 50% rabatt på allt. Toppen tänkte jag! När jag väl kom in så fanns det dock tyvärr inte så mycket kvar =( Men fick med mig det där fatet, hjärtana och några andra grejor som blir fina till jul, dekorationsgrejor. Vart tyvärr inga bra på bild på dessvärre...

Efter Kävesta svängde jag förbi hos Ida och barnen, Alex&Bella. De satt och spelade spel, de är så rara och mysiga dem där barnen och ja Ida är väl inte så dum hon heller :-)
En stund efter kom Örjan och Anders hem från jobbet.

Så nu har jag allafall kommit hem från Gryt och väntar på Örjan som ska komma hem från träningen med PIZZA, hahahaha så jädra gott!!!!

I förrgår när jag var uppe i Gryt så satt jag och Nikki och myste i soffan och kollade på tv och under tiden så satt hon och smekte sin hand över min mage som det var liv i kan jag säga. Det var Mysigt!!!!

Imorrn blir det att jobba igen. Är ledig i helgen, wooohooo!!!!

Detta fat plus hjärtana fick Virran av mig...

img_2409 (MMS)

Detta fat plus hjärtana fick Virran av mig och Örjan. Jättefint!!!


Snart bär det iväg upp till Gryt där Virra...

img_3345 (MMS)

Snart bär det iväg upp till Gryt där Virran ska få sin present :-) Mer kort kommer senare.


RSS 2.0