Why!

Vaknade inatt med en fruktansvärd huvudvärk. Tog en alvedon och somnade om igen och vaknade några timmar senare av att klockan ringde. Men huvudvärken hade fortfarande inte försvunnit =( Så det var bara att ringa till jobbet och sjukskriva sig... Kände mig mer död än levande, som en värsta baksmälla.
Så nu under dagen har jag haft lite ångest över att missa en jobbardag, speciellt på en helg!!! Typiskt... Men men inget att göra åt. Nu mår jag allafall bättre och ska gå till jobbet imorrn igen.
Jag kommer säkert att skriva upp att jag kan jobba extra just för att inte förlora mer pengar, that´s life!



Hej på en stund!

Men för böveln då!!!!

Tidigare ikväll när jag skulle ta mig nått att äta så vart jag så sugen på havregrynsgröt. Öppnar skafferiet och hittar inget, det är slut för att Örjan har tagit det sista... Åker allafall upp till Gryt en sväng och säger hej och får med mig lite havregryn hem =) Frid och fröjd för en stund.
Några timmar senare är jag ytterliggare hungrig så jag tänker att knäckebröd skulle ju vara sååå gott. Går en gång till skafferiet men finns där några knäckebröd??? NEJ!!!!! Ännu en gång har den där Örjan tagit det sista. Fick ta mig en mjuk smörgås istället =(
Ibland är livet bra orättvist.... Håller ni inte med??? ;-)


har varit...

ute på en promenad. Åkte med Örjan till korset vid stora vägen och gick därifrån hem. Tog ungefär 30 minuter, så det känns skönt nu och härligt med lite höstluft att andas in. Fick dock lite ont i nedre delen av magen på höger sidan men jag härdade ut... Vad göra annars liksom!
Spelade även lite musik för bebben oxå under tiden vi gick. Lite R&B och så. De ska lära sig tidigt vad bra musik är, hehehe!



Nu har vi fått madrasserna så det ska bli spännande att få se hur man sover inatt. Jag förstår ju att det inte kommer att bli en omdedelbar förändring direkt men ändå.

Nu ska jag nog kolla på den tredje filmen av Twilight, Eclipse.... Roligt roligt!!!


Home!!!

Har nyss kommit hem från min syster Jenny som jag har varit hos en stund ikväll, trevligt trevligt!
När jag kom hem från jobbet idag kollade jag på film, nämligen New Moon (Twilight) Så jäkla bra det är!!! Längtar tills den nya filmen kommer ut snart på bio =)

Ikväll kommer Örjan hem med madrasserna till sängen. Vi skulle få låna dem i 2-3 veckor vilket är ju jättebra och jag hoppas verkligen att det kan bli till det bättre med dessa. Håller tummarna!

Imorrn ska jag vara ledig men har skrivit upp att jag kan jobba extra så vi får väl se om de ringer imorgon bitti. Skulle ju vara skönt med sovmorgon men bra med lite extra pengar oxå. På Fredag är jag oxå ledig och då ska vi in och handla lite mat på City Gross. Har inte varit där sen dem öppnade så jag hoppas att det är bra. Ska sen i helgen jobba, wieeee!!!!

Var till Rusta i Måndags och köpte mig en vinterjacka som jag hoppas kan räcka hela vintern men det beror på hur stor magen har tänkt att blivit =) Men men får väl låna syrrans jacka annars sista tiden.

Usch ingenting finns det att kolla på tvn heller. Lika bra att gå och lägga sig kanske?... Snoka en stund till på internet sen en dusch. Så får det bli!

Söndag!

Nu har jag hunnit med att städa och håller på att laga mat. Idag blir det köttgryta, gott!!! Sen i em så måste jag ut och ta in lite utemöbler och slänga gamla blommor =)

Jag har ju skrivit om tidigare att jag får så ont i ryggen på nätterna av våran säng men nu tror jag att jag har hittat en madrass som verkar bra, Ergomjuk heter den.
Den är speciellt framtagen för personer med fibromyalgi, reumatism och andra ryggbesvär. Jag vet ju att jag inte har en diagsnos på om jag verkligen har reumatism osv. men när jag förklarar för mamma hur det känns och vart jag får ont så säger hon att det är precis så som hon har.
Allafall så är madrassen liknande som en Tempur men mycket billigare. Så i Örebro så kan man låna hem en sådan madrass för att pröva på och det har vi tänkt och gjort. Ska ringa till dem nu i veckan och höra mig för mer.




Nu är det en månad kvar tills jag får gå hem på havandeskapspenning. Ska bli skönt men ändå inte. Kommer säkert att bli väldigt rastlös och sakna jobbet och alla jobbarkompisar men men, det finns ju saker och göra här hemma. Vi ska väl förhoppningsvis börja med sovrummet snart och sen är jag jäkligt sugen på att måla om i hallen där nere =) Måla panelen vit och ny tapet på väggarna. Får se om pengarna räcker till det...

Nej nu ska jag ner och skala potatis.

Bye Bye!

Nu ska vi åka upp till min syster Veronica...

img_8628 (MMS)

Nu ska vi åka upp till min syster Veronica som fyllde år igår och fira henne lite :-)  Har varit till Marieberg annars idag och handlat lite både till mig själv och till bebben.


Ska stanna till hos svärmor som fyller år ...

img_2577 (MMS)

Ska stanna till hos svärmor som fyller år idag med lite härliga Liljor :-) Sen ska vi vidare till Tony&Guje och spendera kvällen där. Skönt med Fredag!!!!


Tänkte lägga upp en klassiks jag-är-i-27:e...

img_2407 (MMS)

Tänkte lägga upp en klassiks jag-är-i-27:e-vecka bild  :-)


Dessa gulliga tossor fick jag av min mamma...

img_1508 (MMS)

Dessa gulliga tossor fick jag av min mamma som hon hade virkat. Visst är dem söta? :-)


Detta är kläderna vi fick från Ullared av ...

img_9762 (MMS)

Detta är kläderna vi fick från Ullared av svärmor :-) Jättefina!!!! Tack så mycket ännu en gång! Just nu håller jag på att baka bröd, rågsiktskakor, gott! Igår kväll var jag hemma hos Emma på förfest. Dem var ett gäng tjejer som skulle ut. Jag kan bara säga att jag längtar tills jag själv kan följa med ut igen faktiskt. Men det blir nog inte försen om ett år :-) Men men den som väntar på något gott...  Nu är första plåten klar, in med den andra brödplåten.  Kram på er!


Passar på att skriva lite såhär klockan fy...

Passar på att skriva lite såhär klockan fyra på morgonen... Vaknade av att jag hade så jäkla ont i ryggen så nu har jag tagit en alvedon och förflyttat mig ner till soffan i vardagsrummet. Sover bättre där när jag har såhär ont. När jag vaknar sen igen ska jag nog baka Scones till frukost, gott gott!!! Min svärmor var till Ullared förra helgen och då hade hon handlat med lite grejor till bebben :-) Ska dit på fm. och kolla vad det blev... Ja nej... Godnatt på er igen då!!!


Skit oxå!!! Var ju hos tandläkarn igår och...

Skit oxå!!! Var ju hos tandläkarn igår och tro på fan att jag hade 1 hål i ena visdomstanden. Dem frågade om jag ville ta bort tanden eller laga den. Jag vill laga, här ska det inte dras ut några tänder :-) Så den 21 Nov ska jag dit igen, Mamma!!!! Har ju aldrig haft hål så jag är allt lite nervös... Idag till lunch blir det Crêpes :-) Sen i em. ska jag jobba kväll.


Ledig!

Idag är jag ledig efter att ha jobbat helg. Det var en väldigt lugn och skön helg att jobba så man är inte helt slut idag.

I Lördags var vi hemma hos Sami&Sanna på fest. Det var mycket roligt och trevligt med alla som var där och med god smörgåstårta =) Vi åkte dessvärre hem vid tiotiden för jag var ju tvungen upp och jobba dagen efter. Men det var roligt så länge det varade.

Idag ska jag till tandläkarn. Har inte varit där på hur länge som helst. Hoppas jag inte har några hål eller nått, har ju inte haft ett hål i hela mitt liv så vi får väl se...
Och nu på Onsdag ska jag till Fia och klippa mig och slinga mig =) Ska bli så skönt för just nu hänger håret bara och ser alltmänt tråkigt ut tycker jag. Får se hur det går att bleka eftersom man har ju hört att när man är gravid ska man vara lite försiktig med sådant, men jag tror det kommer att gå bra =/

Och min mage den växer och vad det sparkas i den då. Väldig häftig känsla måste jag få säga att det är =)
Annars så mår jag jättebra, som jag gjorde innan jag vart gravid typ vilket är ju skönt!
Sa till Örjan idag att jag skulle vilja åka till Ullared och handla lite till bebben =) Får se om han är på den iden, hehehe! Han brukar inte vara så svårövertalad.

Ja det var allt!

Idag fyller Pappi 62 år! Ett stort Grattis...

img_2474 (MMS)

Idag fyller Pappi 62 år! Ett stort Grattis till Världens Bästa Pappa! Nu blir det tårta :-)


Just nu ligger jag i sängen och spelar Wor...

img_8825 (MMS)

Just nu ligger jag i sängen och spelar Wordfeud och Akinator på mobilen :-) Örjan sover som en gris... Igår kväll var vi hemma hos Emma&Anders och käkade pizza och kollade på film. Filmen var inge vidare, kommer inte ens ihåg vad den hette...


RSS 2.0