soffgruppen!

Såhär vart det! Vi är så nöjda och dem är väldigt bekväma. Det enda är när solen ligger på så blir dem rätt så varma men eftersom solen eller vädret har fått schizofreni denna sommar så lyser ju solen inte så värst om dagarna allafall så det är ju skitsamma då, hihihi!
Nu ska vi hitta en matsalsgrupp oxå. Finns på tradera att köpa för väldigt bra priser så vi får väl se...
 
 
 

hurra hurra hurra!

Igår fyllde min Örjan år. Till frukost hade jag bla. gjort chokladdoppade jordgubbar, mmm gott! I present fick han Georgio Armani parfym. Den luktar sååå gott och sen har han även fått grillredskap men det fick han redan förra veckan då i grillar rätt så mycket...
.
 
På em hade vi bjudit hit mina syskon med familj på lite fika. Kladdkaka, hallonpaj med vitchoklad och grädde smaksatt med lime vart det, mums! Det var ju tänkt att vi skulle sitta ute på våran nysnickrade altan men när vi väl hade dukat fram allt då började det att regna, typiskt! Så vi fick sitta inne.
Vi hade det allafall mycket trevligt med mycket prat. Så pass mycket att vi stundtals pratade i munnen på varandra, hehehe! Inget ovanligt i vår familj.
I present av Virran med familj så fick jag presentkort på Marieberg och det är väl snart upphandla, hehehe! Och Örjan fick på Bauhaus.
Efer alla hade åkt satte vi upp Nova gunga, den var mycket rolig tyckte hon!
 
På kvällen så började det ju att åska. Vi drog ur allting och efter en stund vart jag rastlös. Så jag frågade Örjan om vi inte skulle ha strypsex eller kanske kvävningssex, hahahaha! Han sa bestämt nej till det, förstår inte varför??? =))) Sen föreslog jag att jag kunde klippa honom för att han börjar att bli lite långhårig. Det sa han oxå nej till för att han tyckte att sist jag klippte honom så vart det ju så jävla bra, not!
Jag sa till mitt försvar att jag var ju typ 12 år gammal (läs typ 18 år gammal) då och visste inte bättre, herregud jag var ju ihop med dig. Nej men vänta lite det är jag ju fortfarande.
Det slutade med att vi båda satt och asgarvade åt varandra i soffan. Sen gick vi och borstade tänderna och satte oss för att titta på åskan. En skräckblandad förtjusning, ja åskan alltså =)
Det är helt ok för er läsare att tycka att jag verkar kanske knäpp, konstig, psykiskt störd m.m. Jag är nog en blandning utav allt när jag lägger den sidan till, hahaha!!!
 
Idag var vi iväg till Marieberg för att köpa oss en rottinggrupp som Sommarlagret hade på rea. Så den köpte vi plus en förvaringsbox att ha dynor i. Allting till ett MYCKET bra pris =)
Örjan håller på att sätta ihop soffgruppen nu och jag går runt och sjunger/skröllar Samantha Fox "Touch Me", hahaha! Nova sitter och skrattar åt mig och Örjan flinar och ruskar på huvudet samtidigt =)
Visar hur sofgruppen vart sen...
 

bada bada bada...

Igår var vi hemma hos Familjen Dannö som består av Helena, Roland och deras gulliga son Charlie. Helena är en gammal jobbarkompis till mig.
Vi hade tagit med oss badkläderna för dem har nämligen en pool =)) Jättehärligt och varmt var det och Nova tyckte det var jättekul att bada och sprattla runt. Dem hade en babysittring som hon lånade, den var perfekt.
Under dagen så fikade vi lite och senare framåt kvällen så grillade vi även, gott gott!
En jättebra dag helt enkelt och vädret kunde man ju INTE klaga på allafall.
 
 
Jag kan ju säga att efter denna dag så är man ju jävligt sugen på att skaffa en pool =) Hittade ett företag i Fjugesta som sålde pooler och där var dem inte så dyra. Men vad vet jag. Det tillkommer väl en massa annat som inte står med i priset som man kan se. Mmmm men vi får väl se, hehehe!!!
För mig är det verkligen en lyx att ha pool och vi som bor som vi gör skulle det ju vara lite roligt att ha just en sån...
 
Jaha och jag som trodde att det skulle vara sol idag?!?! Nu är det mulet, typiskt! I em kommer Emma allafall och kanske Anders (?). Roligt roligt!!!
 
 

klipp klipp!

Idag var jag hos Fia och klippte mig. Hon klippte av en hel del med tanke på att håret jag hade gick ner till bröna ungefär (alltså brösten, hahaha!), Hursomhelst så hade jag en bild med mig och sa att så här vill jag har det. Så ja ni ser ju på bilden hur det vart. Håret är lite kortare bak än fram. Skönt med lite kortare hår faktiskt.
Tack Fia ännu en gång!
 
Efter frissan for vi iväg till Marieberg. Jag hade tid hos Optikern där för synundersökning och införskaffning av nya linser. Så nu är jag några hundralappar fattigare. Köpte även födelsedagspresent till Örjan som fyller på Lördag.
Gjorde även några klipp på Gina Tricot där jag hittade kläder som var på rea =) Använde presentkortet jag fick av Mamma och Pappa när jag fyllde, så tack för det!!!
 
Två likadana Tunikor, 49 kr/st. Kortare fram och längre bak. Den vita är hur den ser ut på baksidan.
 
En svart tunika som oxå var kortare fram och längre bak, 99 spänn!
 
Neonrosa topp och pastell Mintgröna Jeans, 99 kr/st.
 
Ja det var den dagen. Imorrn ska vi hem till min gamla jobbarkompis Helena, kul kul! Vi ska bla. bada i deras pool =) Passar ju perfekt då det ska vara jättevarmt och fint väder imorgon.
 
Tjo Hopp!!!
 

fika lite mera...

Ja som sagt var ju mor och far här på em. De fick lite fika och Örjan och jag fick presentkort på Bauhaus respektive Marieberg =) Mycket bra!
Imorrn åker de till Trosa och jag hoppas de får fint, härligt väder och att de njuter av både varandra och av semestern.
 
Lilla Nova gumman...
 
 
Nu ska jag ut och grilla, gott gott!!!
 
Hej hej!
 

lite mer från sommaren...

Den 5 Juli så var vi nere på Trivselkväll på Hjortvallen här i Hjortkvarn. Det bjöds på sång och musik, lekar, tipspromenad, äggbingo m.m. Det var riktigt trevligt faktiskt och även fast jag inte tyckte att det var så mycket folk så hade det kommit ca 100 pers ändå.
Det bästa var nog sällskapet vi fick från Louise som var tokig som vanligt att man skrattade så man fick ont i magen =) Du vet Louise, vi ses väl i RÖVgräva snart, hahaha!!!
 
 
 
 
 
Mamma och Pappa var med på en lek där man skulle ha tre ballonger i luften samtidigt under 1 minut (tror jag det var). Hursomhelst gick det inte sådär jättebra för dem =)
Jenny var med på en annan lek där man skulle sätta en lampskärm med hjälp av ett metspö på huvudet. Det var inte det lättaste men hon klarade det nästan precis på 1 minut. =)
 
             
Far och dotter ♥
 
Finn ett fel, hahaha!!!!
 
På em kommer Mamma&Pappa hit en sväng. De ska åka iväg på semester imorgon till Trosa så de ville träffa Nova då innan de åker =)
Tänkte ut och sola nu när dottern sover men det är ju för fan mulet ute??? Jaja det regnar ju inte allafall, alltid något.
 
Hej hej!!!

födelseldagsfirande!

Idag hade vi bjudit hit Örjans familj dvs. Mamma, Pappa, bror Fredrik och hans tjej Helena. Jag fyllde ju igår och Örjan fyller den 28 Juli så vi brukar slå ihop det. Och eftersom det var så fint väder idag så passade vi på att sitta ute i solen och hör och häpna så tror jag banne mig att jag fick lite färg på mig, hahaha!
Jag hade gjort en Lime och Citronpaj som vart väldigt god tycker jag. Första gången jag gjorde den.
Vi fick jättefina presenter oxå. Av Örjans föräldrar fick vi en stor blomsterkorg, jättefin! Av Fredrik och Helena så fick vi en korg fylld med diverse delikatesser, bla. Chilimarinerad vitlök, choklad, brieost, marmelad, kex m.m. Älskar såna presenter, hmm jag undrar varför? =) Kanske för att dem går att äta hahaha!
 
Av Örjan fick jag en matberedare. Han tycker väl inte att jag lagar tillräckligt med mat eller nått, hahaha! Nejdå tänkte främst ha den till att göra barnmat med.
Sen så fick jag även denna =))) En förvaringslåda från Home ala Lollo där jag tror att jag bla. ska ha citroner och servetter i.
 
Igår fick jag även besök av min syster Jenny som kom för att gratta mig. Förutom eldkorgen som hon hade gjort så hade hon även med sig detta =)
Eldkorgen som hon har gjort på sitt jobb. Mycket fin!
 
Nästa helg tänkte jag bjuda hit min familj för lite mer firande.
Tack alla för presenterna!
 
Go Kväll!

Karlslund!

I Tisdags var jag, Nova, Guje och Frida iväg till Karlslund för att gå "på" Barnens Trädgård. En plats där barn kan springa av sig lite genom piltunnlar, häcklabyrinter. Hälsa på i drakens, jättens och prinsessans trädgård osv. Jättemysigt var det och Frida röjde runt precis som barn ska göra =) Och hör och häpna så var vädret jättebra?!?! Så pass bra att man fick ta av sig den långärmade tröjan jag hade på mig. Inte illa va?! =)
Och Nova skruttan var så himla glad och nöjd. Som vanligt med andra ord!!!
 
Hej Svejs!!!
 
 
 
 

bildbomb!!!

NU har jag ju inte skrivit på ett tag... Igen! Så nu kommer det bilder med lite text. Orkar inte skriva allt för mycket.
Vi börjar med Midsommar.
Midsommarafton spenderade vi i Boo där jag och syster Jenny dansade runt stången med Nikki och Alexandra. Det var ju hundra år sen man gjorde det =) Senare på kvällen var vi hemma hos Tony&Guje där även Robert och Jeanette var. Mycket trevlig kväll med sällskapet och maten och allt...
 
Midsommardagen
Då hade vi bjudit hem min familj och Örjans Mamma och Pappa på lite grillat. Kvällen var trevlig och vädret ja det var ju typiskt Midsommarväder. Regnade om vartannat.
När alla hade kommit bjöd vi på lite tilltugg och fördrink vilket vart mycket uppskattat kan jag säga =)
 
 
Semester!
Förra veckan var vi uppe i Dalarna med Tony, Guje och lilla Frida. Gujes morbror har ett sommarhus däruppe som vi fick låna. Huset ligger precis vid en sjö, Me like!!! Men det var ju inte direkt så att man kunde eller ville bada pga vädret =( Ja vi kan ju säga att regnade och regnade varje dag =( Visst så var det ju uppehåll lite då och då men nån värme var det ju inte. Typiskt!!!
Dagarna spenderade vi genom att åka på Loppisar, basta, karlarna fiskade, besökte Pyramid Bageriet där vi köpte massor med knäckebröd, gott!!!
Nova var så duktig, lugn och snäll hela tiden förutom då hon skulle sova, hahaha! Min lilla snuffa ♥
 
Nu orkar jag inte skriva mer. Det tar ju hur lång tid som helst att ladda upp bilder eller är det bara så för mig???
Jaja ska försöka att skriva mer imorgon om tillfället finns. Måste städa lite och trimma gräs. På Lördag kommer Svärmor&far och ev. Örjans bror Fredrik och hans fästmö Helena hit för lite Födelsedagsfirande. Helena och Fredrik har nyligen förlovat sig =) Roligt Roligt!!!
Imorgon fyller jag år, Grattis till mig! Och hur mycket fyller jag? Självklart inte mer än 25 år ;-)
 
Godnatt!!!
 

RSS 2.0