Nu blir det att provsmaka en nybakad  bull...

img_1850 (MMS)

Nu blir det att provsmaka en nybakad  bulle med kall mjölk till. Nyttigt? Nej inte alls men det gör gott för själen :-) Håller ni inte med?


oj oj oj!!!

Jag måste bara berätta att inatt så sov Nova från 21,30-08,00?!?!!!!! Så himla skönt! Visst så vaknade jag vid typ halv fem då jag trodde att hon oxå skulle vakna för hon började att låta lite men icke, hon somnade om =) Dock låg jag vaken i en timme typ men vad gör de.
Så nu ligger hon i sin säng och pratar med mobilen och skrattar ♥
Vi ska ta och bada henne sen, det gillar hon jättemycket.
 
Jag trodde att det skulle bli bra väder idag men det ska tydligen regna på em =( Allafall vad jag kunde se på Tv4 väder... Bajs Bajs!!!

Nej nu ner och bada!


besök...

Nu på em har Guje och hennes Mamma Lena och lilla Frida varit här på besök. Det var roligt och trevligt och lilla Frida var i gasen och babblade på om allt möjligt =)
Frida och Nova är sysslingar för er som inte vet =)


Har även Påskpyntat lite. Ja en vas med lite påskris och fjädrar i, mer än så blir det nog inte i år allafall.
Blir roligare nästa år för Novas skull att pynta mer.


Och idag så fick vi äntligen ett kort på Nova där hon ler. Vi försökte febrilt att få henne att le då hon satt i sin Babysitter men icke. Så vi gick ut till badrummet och la henne på skötbordet och vips fick vi ett leende =)
Vet inte vad det är med henne och skötbordet med hon blir alltid så glad när man lägger henne där.


Efter att Guje och dem hade åkt hem så tog jag en snabbpromis hemkring. Skönt att få komma ut och röra på sig.

Imorrn ska vi upp till Forum och styrketräna lite sen på em ska jag ut och gå med Jenny. Jag tror vi bestämde det allafall =) Det ska tydligen bli kanonväder imorgon, det gillas!
Och på Torsdag ska jag hem till Lollo= ROLIGT!!!

Nu har Nova somnat så gott efter att ha få...

img_9458 (MMS)

Nu har Nova somnat så gott efter att ha fått mat :-) Mys mys säger jag bara!!!


Nu har jag bakat och det vart en Brownieka...

img_4927 (MMS)

Nu har jag bakat och det vart en Browniekaka :-) Jag måste bara smaka på den lite senare, kan inte låta bli :-)


Helgen!

I fredags så var jag och Örjan till Marieberg och handlade mat och var på Ikea. Där köpte jag en svart hylla till vardagsrummet och lite förvaringsboxar att ha i hallen så det blir lite ordning och reda.
Köpte även skor till Nova men jag dem kan hon nog inte ha riktigt än. De var lite stora och svåra att få på men men det kanske går ;-)


Igår, Lördag, hade vi lite storstädning/rensning kan man säga här hemma. Örjan putsade alla fönster och jag rensade i hallen och lite i vardagsrummet. När jag höll på att städa hallen insåg jag att jag måste göra om här.
Så idag så åkte jag och Emma in en snabbis till Rusta och köpte tapeter som de dessutom hade 25% rabatt/rulle så det vart ju bra! Så nya tapeter och sen ska jag måla panelen vit och färg till det har vi redan hemma så det är ju toppen!
Denna tapet vart det.

Ja just, Emma och Linda var här oxå en sväng igår och tänka sig att Nova var vaken då. Hon brukar nästan alltid sova när folk har varit här och hälsat på...

Nu på em har jag varit ute och sprungit, det gick väl sisodär. Hade ont utav ischiasen så det gick inte så fort och smidigt som jag ville men det vart 3,85 km allafall =)
Funderar på att baka lite efter att Nova har fått mat nu... Hmm kanske Brownies =) Örjan är och tränar och kommer inte hem fören typ vid halv nio ikväll =(

Hej hej!

Kläder kläder...

Igår var jag hemma hos Lollo för ett PompdeLux-party. Alltså ett party för barnkläder och jisses så mycket fina kläder det fanns. Jag hade allvarligt kunna köpt varenda plagg som hängde på klädstängerna =) Men jag köpte en grå kjol (inte den färgen som är på bilden) och en puderrosa tunika.
  
Det tråkiga är att Nova kan inte ha dem försen om ett halvår typ =) Storlekarna började från 80 och uppåt. Men den som väntar på något gott... Vi kom överens om att jag ska komma en annan dag för det blir ju inte tillfälle att få sitta ner och prata bara hon och jag vid såna här tillfällen. Så jag ska åka till henne snart igen =)
Fick dessa kläder av Lollo när vi var där =) Tusen tack!!!



Och i Fredags när vi var till Marieberg så köpte jag dessa kläder till Nova

Älskar dem coola brallorna =)

Ja det var allt!
Ska åka upp till Gryt i em och gå ut och gå men det verkar blåsa så mycket idag =( Jaja solen lyser ju allafall.
Imorrn ska jag åka till jobbet och hälsa på, roligt roligt!

Äntligen Fredag och helg vilket bla. betyd...

img_2357 (MMS)

Äntligen Fredag och helg vilket bla. betyder att Örjan är hemma på kvällarna :-) Har varit till Marieberg idag och där hittade jag lite fina kläder till Nova :-) Ska visa bilder lite senare. Trevlig helg allihopa!!!


Såhär mycket vart det kvar av Passionsfruk...

img_7656 (MMS)

Såhär mycket vart det kvar av Passionsfruktcheesekaken som Jag, Jenny, Ida, Emma, Lus och Lukas har smaskat i oss. Den är supergod!!! Det är Emma som har bakat :-)


Nu är Emma och Linda här på snabbvisit... ...

img_4164 (MMS)

Nu är Emma och Linda här på snabbvisit... Och Nova sover gott i famnen   :-)


Idag blir Nova 2 Månader!!! Är hon inte li...

img_6127 (MMS)

Idag blir Nova 2 Månader!!! Är hon inte lik pappa så säg :-))) Vårat lilla gull!


Titta vad Örjan kom hem med idag efter att...

img_4809 (MMS)

Titta vad Örjan kom hem med idag efter att han hade varit och besiktat bilen. Nu ligger han på plussidan igen ;-))) Love You!!!


Ahaaaa!!! Ett till bevis på att Nova var v...

img_4658 (MMS)

Ahaaaa!!! Ett till bevis på att Nova var väntad för längesen och att det var just så hon skulle heta...  Vet ni vad mina löparskor heter som jag köpte för ett år sen??? Supernova, hahahaha!!! Sitter uppe i Gryt nu mot husväggen och solar mig lite och dricker en latte, och Nova ligger i vagnen och sover.


lördag!

Fick en uppmaning av min syster att blogga så det är väl bästa att jag gör det då =)

 

Har egentligen inte så mycket roligt att skriva om. Alla dagar ser liksom likadana ut för det mesta. Har varit uppe i Gryt mycket och varit ute och gått med mamma, skönt skönt!

I Tordags var jag till Rusta och köpte lite grejor till sovrummet. Bla. ett brickbord som det var halva priset på och två st stearinljus som går på Ledlampor, en tavellist m.m.
Sen efter det for jag iväg till Kumla Outlet Design. Har ni varit där? Åk dit!!! De har massa fina grejor och mycket på rea nu, speciellt på SIA grejor.
Där hittade jag två små fat som stearinljusen ska stå på och lite ljuslyktor och blomblad till brickbordet.


Åhh måste berätta nått roligt. Igår kväll så somnade Nova typ vid tiotiden och vaknade sen inte försen vid kl. SEX på morgonen. Det har aldrig hänt förut!!! Det är knappt att jag vågar att hoppas på att det är hennes nya sömnvanor nu ifall det bara var en engångsgrej... Sen fick hon mat och sov därefter till kl nio. Helt otroligt!
Kanske rätt så ointressant vetande för er som läser men ni som inte har barn kommer att förstå detta när/om ni nu skaffar några själva hur värdefullt det är att kunna få sova på natten =) Men det föstår ni säkert ändå...
Natten före denna sov hon oxå från tio men till fyra på natten.
Igår vart Nova 2 Månader, eller rättare sagt 8 veckor. Det är så kul och se hur mycket hon har utvecklats och hon har blivit så stor min lilla dotter. *Ler* Känns kontigt att säga min dotter, hehehe!
Himla roligt oxå när dem börjar att vara mer "med" och man får svarsleenden osv.

Har annars i veckan haft besök av Anders, Emma, Alex och Bella. Även Guje och Frida har varit här. Trevligt Trevligt!!!

Ikväll är det Melodifestivalen och den ska spenderas uppe i Gryt. Ska få mat av Mamma&Pappa, hehehe! Själv har jag gjort en Cheesecake med smak av Dooleys =) Det var bara det att jag hade nog egentligen i lite för mycket likör då jag inte tyckte att det smakade något med bara tre msk. Det jag inte tänkte på är ju att kakan kommer ju att stå och dra sig så nu blir det väl kanske för mycket smak av likören istället. Jaja nu är det som det är!
Hej heja Loreen allafall!!!!


Har ju varit hos Fia idag och fixat håret,...

img_5869 (MMS)

Har ju varit hos Fia idag och fixat håret, äntligen! När hon var färdig bad jag henne att locka håret och den locktången hon använde var superbra! Den ska jag fasiken köpa sen, kostade bara 495 kr och det vart jättebra lockar... Får bli nästa månads investering till mig själv :-)


RSS 2.0