marieberg!

Jepp där har jag varit idag och fick med mig detta hem =)

             
Och allt till mig själv!!! Tyckte att jag behövde ha lite nytt ;-)

Har även varit i Hallsberg och tvättat bilen och i Kumla för att köpa ett litet parasoll att ha till barnvagnen, ett lila vart det.
Avslutade dagen med en Lyxshake från Max =) Hade visst glömt bort hur stora dem var men det var väldigt gott. Och i samma stund som jag satt och njöt så tänkte jag att jag måste börja att träna... Ironiskt eller hur?!
Jaja vi tar och börjar med det på Måndag, hahaha!

Ja det var väl min dag det!


Detta är lilla Ebba och Nova som ligger oc...

img_6671 (MMS)

Detta är lilla Ebba och Nova som ligger och leker. Har varit hemma hos Elin idag, det var väldigt trevligt :-) Min syster Jenny, som även är deras granne, kom över en stund oxå. Avslutade dagen med en promenad runt Hjortkvarn med Jenny.


Nova sitter och skrattar medans jag leker ...

img_4193 (MMS)

Nova sitter och skrattar medans jag leker Tittut med henne :-) Har haft Elin och hennes barn Ebba och Filip här. Senare kom även Emma en sväng och sen har jag varit barnvakt åt lilla Nikki en stund oxå. En hel em med full fart, hahaha!!!


OMG!!!

Ja just det OMG!!! Igår när vi var på Marieberg vart vi, mest Örjan hihi, helt Starstrucked, hahaha!
När vi var inne på Panduro viskar Örjan till mig att kolla bakom dig. Jag vänder mig om och vem står inte där om Pär Ola, hästbonden från Bonde Söker Fru 2011! Efter en stund kom hans fru oxå.
Inte för att jag tycker att han är speciellt snygg eller så men jag kan ju säga att han ser ju lite bättre ut i verkligheten än vad han gör i Tvrutan allafall. Hon däremot såg väldigt White Trashig ut, hahaha!
Örjan tyckte vi skulle ta en bild och skicka in till Hänt Extra, hehehe!

Sen när vi hade handlat på Coop, precis utanför systemet tycker jag mig känna igen en kvinna som går förbi. Hmm vart har jag sett henne? Aha!!! Det var Julia Rosqvist som medverkade i ett program som hette Jobbjägaren som gick på Kanal 5 i våras. Programmet gick ut på att hon skulle hjälpa/coacha människor som var arbetslösa att komma ut på arbetsmarknaden igen. Det var ett rätt så bra program faktiskt.

Vad kan jag säga, Marieberg var kändistätt igår.... Av B-kändisar, hahaha!!!
Köpte lite kläder till Nova annars och strumpor till mig själv, hehehe, plus lite annat grejs oxå =)

Idag ska vi äta lunch hos Svärmor&far. Vi ska gå dit har vi bestämt för nu på sista tiden så har det blivit liiite för mycket av det goda =)

Hej Svejs!!!

Igår fick jag hem grejerna jag har köpt fr...

img_1342 (MMS)

Igår fick jag hem grejerna jag har köpt från Homa ala Lollo och jag är sååå nöjd med allt!!! Nu håller jag på att baka en sockerkaka för vi ska få besök i em.


Marabous nya smak och Gud så GOD den är!!!...

img_0299 (MMS)

Marabous nya smak och Gud så GOD den är!!! Örjan köpte den med sig när han handlade idag vilket var tur för honom för jag hade sagt, efter han hade nypt mig i näsan, att det är bäst för honom att han har med sig något gott till helgen. Och det hade han ju :-)


Fick denna fina vita klocka av Örjan idag ...

img_2135 (MMS)

Fick denna fina vita klocka av Örjan idag :-) Sådär spontant, det gillar vi! Annars så kan jag säga att min näsa vart inte blå och min ljumske gör jätteont!!! Ringt till Rolf ang det och jag fick en tid nästa Onsdag :-( Men men... Blir att äta värktabl. tills dess så får vi se.


4 Månader!

Ja idag blir Nova hela 4 Månader. Jisses så fort tiden går... Just nu ligger hon och sover. Hon har blivit mer tröttare tycker jag än tidigare. Orkar vara vaken max 1 timme, ibland 1½tim, mellan sovstunderna. Men ja så är det väl. Kanske beror på att hon utvecklas så mycket nu och att det är mer intryck att ta in vilket gör att hon blir mer tröttare. Jaja dem utvecklas ju under tiden dem sover oxå så... Ska ju vara glad att hon sover över huvudtaget, vilket jag är =)

Har inte varit ute på någon springtur idag för jag har så jäkla ont i ljumsken?! Jag vet inte vad jag har gjort men imorse kom jag knapp ner för trappen när jag skulle på toaletten. När jag väl kom upp så vaknade Nova men då fick Örjan gå ner och byta på henne, kl var då halv fem, hehehe. Jag vågade inte gå med henne i trappen då. Sen när jag vaknade igen vid niotiden så var det väl lite bättre... Jäkla skit!!! Ja, det går väl över någon gång kanske =/ Ska försöka att strechta lite så får vi se.

I Torsdags så var jag ju på Tupperware Party hos syster Veronica. Jag köpte två grejer och vann en grej. Alla fick ju varsin produktkatalog med en beställningssedel i och den som hade ett hjärta på det pappret vann en liten burk som var formad som ett hjärta. Jättegullig!
Det jag köpte var en flaska att ha dryck i. Den var på rea så den kostade inte mer än 25 kr =) Det andra jag köpte var en burk att ha i kylskåpet och som man ska förvara grönsaker i och de ska då hållas sig väldigt bra... Tydligen?!

Fick jättegott fika oxå vilket är ju huvudsaken när man är på såna här Partyn, FIKAT! Hahahaha...

Nu kom Örjan in efter att ha klippt gräset....

Ha det gott!!

blå näsa???!!!

Ja det är precis vad jag kommer att ha om några dagar. Tidigare idag så skojbråkade Örjan och jag och då fick han tag i min näsa (den är ju inte svår att missa) och klämde till vilket gjorde att hela nästippen vart RÖD!!!! Örjan började att asgrava, såklart! Medans jag stod i spegeln och såg förskräckt ut på min näsa som började att bli mer rödare och rödare... Gaaahhhh! Imorrn är den säkert blå!
Och jag sa till Örjan
- Och jag som ska träffa Elin på Tisdag och gå på Förädragrupp på Onsdag, kul värre!!!
- Förlåt, säger  han fnissandes.
Den där Örjan!!!! Funderar på att ge honom en blå snopp. Då ska vi nog se vem som skrattar bäst som skrattar sist, hehehehe!!!!
Nog om det.

Ikväll har vi haft Guje, Tony och lilla Frida här på besök. Vi åt lite mat, grillat såklart, gott gott!!! Sen vart det lite kaffe framför tv:n och lite läsande av böcker för Frida.
Dem åkte hem efter nio för Frida vart så himla trött, lilla gumman!
Så nu sitter jag och Örjan här i soffan och kolla på Sing a long... Finns ju inget bättre att kolla på en Lördagkväll.
Örjan sitter och spelar Rumble och jag vill bara säga det att dem jag spelar emot tror jag fanimej fuskar för dem vinner alltid över mig!!!! För det kan ju inte vara så att det är jag som är dålig?! Nej nej så är det inte ;-)

Imorrn blir det nog att klippa gräset, det behövs verkligen och sen så MÅSTE jag ut och springa oxå..

Hej Svejs!

marieberg!

Var ju som sagt till Marieberg idag och svängde då förbi Jysk och Rusta men köpte inte det jag hade tänkt från början =) Vart så osäker på kuddarna, trots att dem var väldigt fina. Så jag väntar med att köpa dem. Vill ha i färgerna grönt och ljust turkost men har inte hittat dem rätta färgerna ännu. Vilka problem man har, haha!
Kom hem med det här istället från Rusta...
 
Den vita ljusstaken funderar jag på att vira Murgröna runtom... Kanske kan bli fint?!

Ikväll ska jag på Tupperware Party hos syster Virran!
Och nu regnar det...Igen! Usch och fy....

Hej hej!

regn!


Ja för er som inte har märkt det så har det regnat en hel del idag. Ett så kallat Sov- eller bakar väder =) Jag har inte gjort något men däremot så har Nova haft en riktigt sovardag. Har varit vaken max 1 timme mellan sovstunderna under dagen. Skönt för henne (och för mig, hihi!).

Igår var ju Elin här med sina rara barn. Det var mycket trevligt och vi babblade om allt möjligt, mycket om barn förstås. Det är så lätt med Elin för man kan prata om precis allt med henne =)
Vi ska träffas nästa vecka med och ska göra så en gång i veckan då vi är hos varandra varannan gång.
Det blir bra och roligt!

Åh har hittat så mycket fint på Jysk och Rusta som jag vill köpa, bla prydnadskuddar till vardagsrummet. Ska till Marieberg imorgon och handla lite mat till helgen och ska stanna till vid dem affärerna då och "kolla" lite ;-)

Hej Svejs så länge!


Vaknade imorse med denna prinsessa bredvid...

img_7945 (MMS)

Vaknade imorse med denna prinsessa bredvid mig som låg och sussade så sött! Nu sitter jag och väntar på att Elin, Filip och lilla Ebba ska komma på besök :-)


Söndag!

Idag på em var jag och min syster Jenny hemma hos Linnea. Hon hade ett Home ala Lollo Party. En inredningsbutik som finns på nätet som min vän Louise  äger. 
Nova var inte på sitt bästa humör men efter lite mat och skrik så somnade hon i vagnen =) Då passade jag på att handla lite, bla den här..

Köpte även ett kakfat, kryddor och små griffeltavlor i form av hjärtan, jättesöta =) Kunde ha handlat mycket mera men plånboken sa NEJ!!! Får bli senare framöver istället.


En del av utbudet som fanns att köpa/beställa.


Lollo "The Owner"

Hej Hopp!

Lördag!

Idag på fm hölls vi ute och rensade lite i trädgården och eldade gammalt skräp. Till skillnad från min syster Jenny som har fina och bra grannar som hjälper henne att rensa osv i trädgården så förstör våra grannar (läs Hjortar och Rådjur) i våran trädgård istället genom att äta upp allt och inget och bajsa överallt!!! Tycker att det är bra fräckt av dem att hålla på så. Kommer att bli värsta Grannfejden om dem inte slutar upp med det där =)

Annars så ska vi på 25års kalas för Ida ikväll. Ska bli kul!!! She´s growing up so fast,hehehe!

En bild från Morgonmyset vi hade i Tisdags med frukost i sängen =)

Kvällens middag består av grillad kyckling...

img_8924 (MMS)

Kvällens middag består av grillad kyckling med sparris, en härlig sallad och Tzatsiki till :-) GOTT!!!


marken var det ja!

Idag så var vi på Godegårdsmarken och jösses så mycket folk det var. Började med när vi kom dit så fick vi stå i bilkö i typ 20 min. Och naturligtvis vart ju jag JÄTTE kissnödig under den tiden men jag kunde hålla mig tills vi kom fram till parkeringen. Då kissade jag på mig ;-)
Hursomhelst så gick vi ett varv för att sen äta mat på gräsmatta i solskenet, härligt!!! Och huir roligt är det inte att titta på folk då, hehehe! Såg mycket som jag kallar det "White trash" folk, oj oj oj!!!
Denna gång så köpte vi med oss 5 påsar med bröd, några påsar med kryddor och Naturgodis. Till min besvikelse när vi skulle köpa godiset så hade dem inte frystorkad jordgubb =( Det är ju sååå gott! Men det fick bla. bli Tiramisumandel och den var väldigt god den med.



Ja det var den dagen de!

RSS 2.0