Ladies Night!

Jo igår var vi iväg ett gäng på Ladies Night. Det var rättare sagt jag, Jenny, Virran, Ylva, Marina, Jenny F och Susanne G. Vi började kvällen med att äta på Kina Muren och det var gott, helt ok! Vart skitmätt och fick lite magknip för att jag var jättehungrig innan och sen äta lite på det= Inte så bra, hehehe!
Efter maten gick vi bort till Conventum och intog platser uppe på balkongen där man såg skitbra.
Showen då tänker ni?... Jo den var jättebra. Uggla levererade som faaaan kan jag säga. Trodde inte att han skulle vara så bra som han var men när han började att sjunga sina låtar vart det värsta draget på oss tanter, hahaha! Jenny (syster) och jag fick in lite Gangnam Style moves oxå mitt i allt dansande till Uggla =)
En mycket bra och rolig kväll!!!
 
 

Whoop Whoop!

Ikväll så smäller det! Ladies Night :-))) Kul det ska bli...


Pilatesboll!

Efter Babysimmet så var vi hem till Carro. Hon är f.d ägare på Full Fart där vi tränade i några år. Ja hursomhelst så hämatde jag mina spinningskor som jag har haft legat där länge och sen så fick jag med en pilatesboll oxå. Så nu ska det börja tränas med den. Jag hoppas att jag ska komma igång på riktigt men det känns bra och jag är rätt så motiverad, hehehe!
Dessa övningar hade jag jättesvårt för då vi tränade på Full Fart. Jag och balans är ju i princip lika med NOLL, hahaha! Jag vart lite förvånad då det gick bra nu, var inte alls så svårt faktiskt.
 

Babysim!

Idag var sista gången på babysimmet. Vi hade lånat Emma och Anders undervattenkamera så det vart några bilder allafall. Trodde inte att det skulle bli så skarpa och klara bilder  men det blev det =) Dock så hann vi inte ta så många för hon började att bli lite kall och det var dags att gå upp. Men här är två allafall.

Jäkla skit!!!

Skulle ju ladda upp denna bild via appen blogg.se men det gick ju fan inte?!?! Så nu tar jag den från Instagram istället.
Har gjort om lite i vardagsrummet och satt upp en hylla ovanför ena soffan där en stor New York tavla hängde förut.
Tyckte det vart rätt så bra men ska köpa en hylla till och sätta upp bredvid för det vart lite "kalt" med bara en. Och då kan man ju sätta upp mer kort och lite annat oxå =)
 
 
 
 

kläder!!!

Börjar att känna ett enormt shoppingsug =) Synd bara att man inte är miljonär eller nått typ, hehehe! Men om det är någon som har lite pengar över så skulle jag vilja ha dessa plagg =)
 
Lindex
 
Nelly.se
 
 
Gina Tricot
Hör av er på bloggen så får ni veta strolekar osv. =))) Hahahaha!
 

Söndag!

Usch vilken grå dag det har varit. Tråkigt!!! Hursomhelst så har jag haft Jenny och Bure här på fm. Jenny hjälpte mig att bleka håret och det vart bra :-) Tack tack!
På em så var vi bort till Novas Farfar och Farmor och hälsade på. Mysigt!!! Och ikväll blir det att bänka sig framför Solsidan klockan åtta, sååå bra!!!


Kanelbullensdag!!!

Dessa hade Örjan köpt med sig hem idag dagen till äran :-)


What!?!?

Tidigare idag när jag satt vid datorn och surfade så kom jag och tänka på Floridas låt "Wild Ones", som är jäkligt bra, och sångerskan Sia som sjunger i den låten hur hon ser ut. Googlade hennes namn och får fram denna bild???....
 Jag vart minst sagt förvånad då jag, baserat på rösten, trodde att hon var svart. Men det ser man ju att hon inte är =) Hon har allafall en sån jäkla bra röst som man får rysningar av...
Jag hade dårå mer en föreställning om att hon typ såg ut såhär
 Så fel man kan ha ibland eller hur? =)
 
 

detta var presenten!

 
Detta är vad jag köpte i Söndags. En Toyota Prius -06. Örjan och jag åkte då ner till Eskilstuna där den fanns och den både såg och gick bra =) Så vi slog till. Vi lämnade in Volvon i inbyte så nu är vi av med den oxå. Anledningen till att vi ville byta bil var att Volvon drog så jäkla mycket bensin och eftersom en Prius är en bensin/elbil och drar lite bränsle så ville vi ha en sån. Plus att den är billig i skatt och försäkring.
Jag är skitnöjd!!!
Mamma och Pappa var barnvakt åt Nova under tiden vi var borta och det hade gått jättebra =) Känns skönt då jag tycker att hon har blivit lite mammig av sig på sista tiden, hehehe!

Jaaaa!!!!

Det funkade att blogga. Yes yes!!! 😃


Testing testing 123....

Nu ska vi se om detta funkar. Bloggar från mobilen med nya appen blogg.se som min syster tipsade om :-)


hurra hurra hurr

För mina Pappa Roger som fyller år idag! Grattis till dig  ♥
Eftersom vi har varit på Babysim nu på fm så får han sin present imorrn istället, han jobbar nämligen kväll denna vecka. Och på tal om presenter så köpte jag mig en rätt så stor present till mig själv i Söndags =) Bilder kommer senare ikväll.
På Babysimmet gick det bra allafall. Vi dök lite mera med dem idag och Nova verkar ha fattat det här med när hon ska dyka för precis innan hon kommer under vattnet så blundar hon =) 
Annars idag så blir det lugna gatan. Imorrn ska vi hem till Elin.
 
 

RSS 2.0