Glad Påsk!!!

Ja då var denna Påsk över för detta år och den har varit trevlig.
Igår (påskafton) så var vi alla uppe i Gryt och firade. Vi åt god mat med en god Påsktårta som vi tog till kaffet. Jenny hade oxå fixat en äggjakt till barnen som var mycket uppskattat :-)

Och idag (påskdagen) så har vi haft Örjans mamma Berit och bror Fredrik här. Pappa Conny kunde inte komma då han låg hemma med feber, tråkigt!
Och ja även idag åt vi mat till förbannelse ;-) Men det är ju gott. Varmrökt lax, sparris, ostpaj, jansson, köttbullar m.m var det som fanns på buffén. Gott gott!!!
Och även här till kaffet hade Berit gjort en ananaspaj, och den är ju så himla god...
Men gud vad trötta vi vart efter vi hade ätit maten?!? Hade verkligen kunnat somnat...
Senare på em så har vi varit ute och gick hem till Berit&Conny och sa Hej!
Sen på hemvägen sprang vi nästan hela vägen hem. På en del ställen var det så himla halt så då gick vi. Det gick faktiskt väldigt bra att springa så det får vi väl göra om här snart igen :-)

Ha det gott!!!


Prosit!

Usch! Håller på att börja bli förkyld:-( Örjans fel alltihop, det är han som har smittat mig!!! Hoppas att det går över fort allafall.
Idag har Nova och jag varit på Öppna förskolan. När vi kom dit så hann jag knappt att få av Nova kläderna innan hon snabbt skulle in i lekrummet :-) Hon tycker det är superkul där <3
Fick även veta en tråkig nyhet idag och det var att Hjortkvarns skola ska läggas ner. Känns väldigt trist och en jobbig omställning för barnen som går där :-(((
Vi får hoppas i slutänden att det blir bra ändå!

Imorrn ska vi hem till Elin med familj!


Godmorgon!!!

Gäsp gäsp.... Nova fick för sig att vakna kl SEX imorse!!!! Suck! Jaja det är som det är med det :-)
Nu har vi legat här i sängen sen dess och myst med frukost och Bröderna Fluff på tvn, hahaha!
Idag på em ska jag jobba några timmar, det ska bli skönt och roligt!

Kram på er!


RSS 2.0