tänk att det är fredag redan....

tycker att veckan har gått så fort. Sen blir man så veckovilsen när man har semester oxå =) Tänkte summera dagarna som gått så därför delar jag in det dag för dag, enklast så =)

Tisdag:
Var till sjukgymnasten på fm, han föreslog att jag skulle prova att äta antiinflammatoriska tabl. och köpa en stödstrumpa för knät, och det gjorde jag. Hjälpte både med medicinen och strumpan =) Så nu är jag nästan som vanligt i knät igen, skönt!
Efter jag hade varit till sjukgymnasten och apoteket så åkte jag till Marieberg. Skulle handla det sista inför kvällen och se om jeansen som jag hade hittat i Kalmar fanns men icke då =((( Får väl beställa dem på nätet. När jag kom hem var Fia&Wiking på besök, trevligt trevligt!
Hursomhelst så på kvällen kom min familj hem till oss på lite kalas. Jag fick i present presentkort på Mariebergsgalleria och Örjan fick pengar till tatueringen han ska göra i höst =)
Vi bjöd på ost&skinkpaj och till efterrätt hallonglasstårta som min vän Lousie hade gjort en gång jag var hos henne, smaskens... Trevligt var det allafall!

Onsdag:
Var Emma, Anders och Spongh hemma hos oss och hälsade på. Vi bjöd på tonfiskgratäng som jag också har tagit receptet från Lousie (www.lilalollo.blogg.se) Mycket gott vart om jag själv får sägat, hehehe.
Efter vi hade ätit oss mätta åkte vi ner till Hjortkvarn och åt lite glass, åh dem hade päronglassen då. Den är sååå god! Vidare efter det åkte vi straxt utanför Hjortkvarn till stenbrottet för att kolla. Vi skulle bara gå en bit innnan vi kom fram, mmm jag kan säga att mina fötter värkte lite efter den promenaden. Jag har ju aldrig några bra skor på mig =) Men fint var det vid stenbrottet... Kvällen avslutades med grillning hemma hos Emmas föräldrars hus, gott!!!



Torsdag:
Regnade det ute, hmm vad göra? Jo man åker till Marieberg och bränner upp presentkortet jag fick i födelsdagspresent =) Mycket fint hittade jag, en kjol, tre toppar, ett sportlinne och ett par skor från Scorett. Skorna hade kostat 600 och nu var dem nedsatta till 200, det kallar jag ett FYND!!!! Love them...
Och sen vart det en sväng till Chili, där det alltid finns mycket fint...
När jag kom hem så var Örjan sugen på pizza plus att Jocke skulle komma förbi oxå men vi bestämde att vi åker till honom istället så in i bilen igen och tillbaka till Pålsboda =/ Men gott var det med pizza allafall (fast att Örjan glömde beasåsen =) )



Och idag Fredag så har jag kollat på twilightfilmerna som jag lånat av Fia, åh vilka bra filmer det var. Vill se den tredje nu =)
På em. så var vi uppe till Gryt där min pappa hade sina syskon från Finland på besök. Kul att träffa dem, har aldrig gjort det förut.
Ja och nu är det ju kväll... Känns inte riktigt som Fredag idag, får se om det är nått bra på tv ikväll, annars blir det väl att gå och lägga sig =)

det vart visst...

en liten minisemester till Kalmar i Torsdags. Jag och Örjan åkte ner dit för mina föräldrar var där med husvagnen så vi tänkte att det kan vara trevligt att komma bort en sväng =)
På Fredagen åkte vi till Kalmar city och gick lite i affärerna, hittade en jättefin inredningsbutik som jag vart kär i =) Vill tillbaks dit, dem hade massa fina grejor... Köpte en liten present till Örjan där, hihi!
Sen på Lördagen när vi skulle åka hem SPÖREGNADE det hela dagen, och jag hade ju ingen jacka eller nått bra för att enligt tidningen jag hade läst skulle det bli bra väder, gud vad fel dem hade =( Det var synd jag hade annars velat åkt ner till city igen till inredningsbutiken och kolla mer, men men...

I Söndags så höll Örjan på med hallen, den är nästan snart klar nu =))) det tar lite tid för oss när vi renoverar, hehe! Senare på kvällen var vi bjudna till Tony&Guje på lite tacos. Mat smakar alltid bättre hemma hos andra tycker jag... allafall hos Tony&Guje =)

Och idag har vi varit till Norrköping och handlat mat på City Gross, en väldigt bra affär. Mycket fint kött osv.
Var på gallerian i Ingelsta, hittade en fjärils och en trollsländepinne att sticka ner i blomkrukor, jättefina. Jag tycker verkligen om trollsländor, jag vet inte varför egentligen, kanske är det namnet?! Och en välkommsskylt och ett hjärta som jag ska hänga nedanför det.
Nu på kvällen har vi varit och tränat dubbelpass, skivstång och step-up. Men mitt knä pallade inte steppen, fick bryta efter halva passet =( Ska ju till sjukgymnasten imorrn igen. Jag undrar ju när det ska bli bra??? Jag var ju nästan bra i knät tills imorse då jag vred till det eller vad jag nu gjorde, gaaahhh!!! Jag blir tokig!

Imorrn hursomhelst så kommer la familia hit på kvällen. Vi ska ha lite kalas, jag har fyllt och Örjan fyller på Onsdag så vi brukar ju slå ihop det då.

Bye bye!

   

Happy b-day...

to meeee!!! Ja jag fyller ju år idag, 26 för att vara exakt =) Snart 30...hjälp =/

Fick en utav mina presenter igår redan av Örjan när jag kom hem från jobbet och en bukett rosor. Kan säga att det behövdes för det var mycket på jobbet igår så jag behövde lite uppiggande =) Åkte ner till Hjortkvarn efter det och åt lite glass, träffade även Jenny&Adde där och deras gulliga barn, Matilda&Hanna...
Sen imorse fick jag min andra present, presentkort på Intersport. Ska nog ta och köpa mig lite mer träningskläder, tänkte ett tag på löparskor men snart drar ju "Full fart" igång så det blir ju att man kommer att träna mycket där då...

Ja annars så har jag jobbat i helgen, gjorde ju inget eftersom det inte var så bra väder. Har ju faktiskt blivit lite kallare nu =( det gillar jag inte när man snart ska ha semester. Bara tre dagar kvar nu =)
Sen har ju Örjan bokat tid nu för tatuering, så kul och spännade det ska bli. Tror att hans arm kommer att bli skitbra =)

I Fredags var vi och tränade, skivstång +m, körde med riktig tunga vikter och bara 4*6 reps. Gick riktigt bra. Efter träningen vart vi bjudna på mat av Carro&Oskar. Det är ägarna till "Full fart".
Hemsidan dit hittar ni här: www.fullfart.net

Åh är så sugen på att gå ut i helgen eller ja bara hitta på nått kul med alla.. Vad säger ni? Kom igen det blir kul =)

Nej ska ner och laga mat, är hungrig som en varg...som vanligt!



Det ljuva livet...

Så härlig denna helg har varit. Sol, bad, grillning och krogen med kompisarna =) Kan inte ha blivit bättre.
Här kommer lite bilder ifrån helgen...

Fredag:

Var jag och Örjan och tränade på em. och efter det åkte vi ut på Sottern till en ö och grillade och hade det trevlig en stund. Sen kom Linda på den briljanta iden om att gå ut på krogen så Linda, jag , Emma, Anders och Jenny drog ut på kvällen. Först skulle vi till Harrys men där kom vi inte in, sura vakter =) Då gick vi till Strömpis där det var 30+ men vi kom in, dansade och drack shots hela kvällen =)





Lördag:

Var vi, Emma, Anders med barnen, ute på en annan ö i Sottern där vi solade, badade, läste bra böcker hela em./kvällen. Så skönt väder det var, det var behagligt oxå att det blåste annars hade det blivit lite hett, tur att vi hade nära till vattnet så man kunde svalka av sig...
Lite senare kom Jocke, Örjan, Ida och Danne. Vi grillade lite och hade det allmänt bra =) Vi åkte därifrån vid nio på kvällen och avslutade med en kopp kaffe hos Ida&Danne....

 



 
 


Och idag, Söndag, händer det inte så mycket skulle jag tro... Ska försöka att hitta på nått och äta, man är ju inte så sugen på varm mat direkt när det är varmt ute... Får bli kräm med kall mjölk =)


Sol och bad hela dan...

Imorse när jag vaknade så kände jag mig för en gångs skull riktigt pigg =) Så kl. halv nio klippte jag gräset men kom inte ens halvvägs då det inte gick att styra varken åt höger eller vänster. Varför ska detta jämt hända mig för tänkte jag då... Så Örjan är nu iväg och köper lite grejor till den, hehehe!

Istället för att klippa gräset dammsög jag undervåningen och sen åkte jag upp till Gryt och åkte och badade med barnen. Kan väl inte säga att det var direkt jättevarmt men skönt ändå... Sen hem en sväng, åt lite mat och solade sen upp till Gryt igen.
Jag och barnen skulle gå ut till en udde där vi skulle sola opch bada, de var det jag hade tänkt allafall =) När vi väl kom ut dit efter att ha gått i typ träsk och pissmyrer så ville vi inte bada och solen hade gått i moln. Men sandtäppan låg ju inte så långt bort där vi var så vi knallade bort dit bland buskar och snår och Alexandra var så arg och irriterad, kul tyckte jag, inte tyckte hon. Men hursomhelst så badade vi där en stund och sen gick vi hem och fikade =) Rätt så kul dag ändå trots våra äventyr!

Har lånat hem filmen "Prinssesan och grodan" barnfilm jag vet men den verkar vara askul =)

Ja och igår så gjorde jag iordning på min bikini. Är rätt så nöjd faktiskt, vart ju inte JÄTTEperfekt men det ska ju se lite hemgjort ut =)

Imorrn är det dags för jobb igen men är ledig till helgen, hoppas verkligen på bra väder då. Det var det ju visserligen bra helgen som var med men inte så kul när man jobbar direkt... Hoppas hoppas!!!

Måste berätta, jag var på Marieberg i Lördags när jag jobbade delad tur. Hittade en kjol där och den är så fin OCH den var på rea =))) Köpte även nitarna till bikinin då oxå...


Före...


och efter. (Satte nitar både på bh och på trosorna...)


Udden vi var på i typ 5 min. =)




Fredag...

Vaknat för en timme sen ungefär och kunde ju inte somna om, vad gör man? Jo man bakar en kaka, en banankaka (surprise) med kokos i. Ska ta med den upp till Gryt sen =)

Igår så var jag och Örjan till Marieberg och handlade mat, så tråkigt det är men nödvändigt. Hittade även bikini efter mycket om och men... Men bikinibhn ska jag "pimpa" till lite med nitar och så för den är bara helt svart och tråkig. Får se hur det går =/
På em. kom Emma med barnen, Alex&Bella, dem små raringarna. Vi åkte ner till Gó Glass och käkade lite, sen vidare upp till Gryt och badade men bara barnen, emma och jag tyckte det var lite för kallt i vattnet. Men Alex&Bella var i vattnet riktig länge...
Efter vi hade badat klart åkte vi hem till Emma, lagade lite mat och spelade kort. Jag vann en gång på "Finns i sjön" (typ den enda kortlek jag kan hehehe) sen spelade vi en annan kortlek där det gick ut på att den som har flest kort på handen vinner, jag trodde det var tvärtom så när jag hade lagt alla mina kort så skrek jag "jag vannn!!!" Tokigt, dem andra bara skrattade åt mig, åh så blond jag är!

Och nu till helgen ska jag jobba, jippie!!! I denna värme, hur ska det gå... Jaja det är bara att bita ihop =)

Hej hej!

RSS 2.0