glömde ju...

Var till Marieberg igår och köpte Gardiner på Rusta till sovrummet och jag vart supernöjd med dem.
Jättehärlig färg!

Köpte även en turkos lampskärm ner till vardagsrummet oxå.

Längtar tills på Fredag då jag ska till Fia och klippa och bleka slingor i håret. Ska bli så skönt! Utväxten ser för taskig ut så det är välbehövligt =)

helgen som var...

I Lördags då det var sååå härligt väder ute så åkte vi upp till Gryt på em. och var ute och gick. Vi var nästan hela familjen minus Örjan och Tony. Vi gick halvvägs till Björnhammar och som vanligt så började jag att få skoskav. Fattar inte hur lätt jag har att få det och det var dessutom från mina löparskor, inte bra de.
Sen när vi kom hem tog vi en snabbfika och sen for vi hemåt för att duscha och göra oss iordning för att åka till Tony&Guje. De bjöd på mat och det vart Indisk Kycklinggryta med Naanbröd , Raita m.m. Supergott!!!
Vi kollade på Melodifestivalen men jag tyckte ingen låt var speciellt bra. Den jag hoppas vinner hela skiten är denna tjej. Så himla bra låt, får rysningar!


 



I Söndags så var det dags för den årliga utomhus grillningen. Det var ju kanon väder ute så vi njöt allihopa av det fina vädret och dem goda grillade korvarna och pinnbrödet =)
Vi var i Badlandet uppe i Gryt och grillade och hade fin utsikt över sjön, som dock var frusen men det var fortfarande lika fint för det.

   

Sen på kvällen så var jag och Örjan iväg och tränade. Jag tränade Spinning medans han tog hand om Nova sen efter det passet var det hans tur att träna Skivstång. För mig gick det riktigt bra, visst var det jobbigt men det gick fint fint. Hade nog varit värre att träna Skivstången då jag har tappat mycket muskler =(
Hoppas kunna göra om det igen nu på Söndag =)


 Ja det var allt för nu!

Nu blir det MAT!!! Grillad oxfilé med pota...

img_5504 (MMS)

Nu blir det MAT!!! Grillad oxfilé med potatisgratäng, gott!


dagarna går och går!

Ja så är det!
Vad tyckte ni om mitt senaste inlägg jag gjorde =) Det var ju självklart ett påhitt för er som inte förstod det, hehehe! Kunde inte komma på någon snygg känd kille så det fick bli Robert. Inte för att han är fy skam men jag har nog kommit fram till att jag inte har någon kändis som jag tycker är speciellt WOW-snygg.
Inte försen jag kollade på Ellen idag då den här killen var med, Shemar Moore från Criminal Minds.

Vet ni hur jävla snygg kropp han har???!!! Och den var han ju inte sen med att visa upp när han var med i programmet plus att dem hade en tävling där en i publiken skulle gissa vilken av 5 karlar var han genom att känna på deras magar. Hon gissade rätt och som vinst så slätade han av henne, hahaha! Men Hallå jag då....


Åt föresten Semla i Tisdags och det var mycket gott.
Har annars varit uppe i Gryt idag och varit ute och gått med Mamma. Det var ju KANON väder ute så då får man passa på =) Härligt härligt!!!
Imorrn blir det Marieberg och handla mat...

Oj oj nu börjar lillan bli arg där nere. Bäst att gå.

Är påväg in till Hallsberg för bekräftelse...

img_5733 (MMS)

Är påväg in till Hallsberg för bekräftelse av Faderskap. Ja Örjan kan ju allafall få tro att han är pappan men vi alla vet ju att det egentligen är Robert Pattinson :-) Vi hade en liten fling här i våras då han stannade till i Hjortkvarns affär och skulle köpa ägg varpå jag går fram och frågar  - How do You like your eggs?. Han föll som en fura kan jag säga, baaaahaaaa!!!


Denna fina tjej alltså!

Igår när jag var uppe i Gryt så fick jag, Örjan och Nova ett Alla hjärtans dag-kort från mitt syskonbarn Alexandra.
Det hon hade skrivit inuti kortet rörde mig till tårar. Så himla fint skrivet.
Såhär stod det:
"När ni kommer till oss så slår mitt hjärta av kärlek.
Ni är värda mycket i mina ögon och hjärta, Ni är som guld och silver för mig.
Ni är snäll, rara, fina och bra på ert eget sätt.
Grattis på Alla Hjärtans Dag, Nova Susanne och Örjan.
Tack för att ni finns i mitt liv// Alexandra"

Ska tillägga att Alexandra är 10 år (tror jag, eller så är hon 9, hehe).
Du är så himla rar, fin, snäll och bra du oxå Alexandra ♥
Massor med Pussar och Kramar från oss!!!

ett besök hos mormor!

I Tisdags så var jag och Nova och hälsade på min mormor. Hon hade ju inte sett Nova ännu och hon vart så glad när vi kom. Och det var nog inte bara hon som vart glad utan hela Sköllergården tror jag =) Träffade en del gamla jobbarkompisar från hemtjänsten, Chefen Alma och sköterskorna. De tyckte de var himla roligt att både få träffa mig och Nova. Då blir man varm och glad i själen.


Detta är inte Mormor utan min Mamma ;-) Tänkte ifall ni trodde det, hehehe!


Fyra generationer!

Har gjort lite frukost till mig och Örjan ...

img_8106 (MMS)

Har gjort lite frukost till mig och Örjan :-) Han hade däremot visst glömt bort denna dag fast han hade sagt att han skulle köpa något. Örjan, du ligger inte bra till nu ;-) Trevlig Alla Hjärtans Dag!!!


Har haft Niklas, Karin och Linda här på be...

img_2439 (MMS)

Har haft Niklas, Karin och Linda här på besök idag. Mycket roligt och trevligt! Måste berätta om denna leksak som Niklas tyckte var väldigt rolig. Det är ju en skallra men han tyckte det såg ut som en helt annan sak om ni förstår vad jag menar :-) Och vet ni vad den heter eller vad märket heter? Diinglisar, baaahaaaa! Jag höll på att skratta ihjäl mig. Niklas ditt lilla pervo ;-)


mellan blöjbyten och amningar...

så for vi in till Marieberg igår. Jag behövde ha mer linsvätska men tror ni att jag kom ihåg att köpa det? Nej det gjorde jag inte så Örjan fick svänga förbi idag och köpa, så klantigt!
Handlade lite mat och kollade på massa fina kläder åt mig och åt Nova. Vill ha, vill ha, vill ha!!! Hittade mycket fint på Gina och Pieces... Buuuhuu!!!

Annars så firar jag och Örjan årsdag idag. Vi har varit ihop i 11 år. Kan ju inte fatta det själv. Tiden går kan man säga med andra ord. Fattas bara att vi GIFTER OSS =) Nån som har lust att sponsra oss med lite pengar... Någon??? =) Nähäää, då vart det inget...
Älskar dig!!!


Idag har det inte blivit någon promenad, tyckte det var så kallt ute, brrr! Imorrn ska vi åka till Forum och träna på fm är det tänkt. Jag har tappat så mycket styrka och muskler under graviditeten så jag måste försöka att börja träna upp det igen. Kondisen vet jag inte riktigt hur det är med. Ska springa på löpbandet imorrn så får vi se =/ Längtar till våren då jag ska ta tag i löpandet igen, härligt!
Sen så SKA jag gå ner de sista kilona jag har kvar och det är alltså 3,5 kg. Det kommer säkert att bli jättesvårt, de sista kilona brukar ju vara svåra att bli av med men det ska fasiken gå!!!
Egentligen skulle jag vilja gå ner 5-8 kg men jag är glad om jag går ner dem där 3,5 kg hursomhelst.

Nej nu ta en dusch, får passa på när Nova sover så sött! Håller på att kolla på Sällskapsresan och dessa två är väl för roliga!

Har varit ute på promenad idag igen då vid...

img_4557 (MMS)

Har varit ute på promenad idag igen då vidgick förbi dessa tre pållar. Alla stod och tittade mot barnvagnen. Dem undrade väl vad det var för något :-) Vi såg även (vad vi tror allafall) var en Kungsörn, väldigt häftig syn. Jaja, det var allt!


Nu ligger snuttan och sover så gott och de...

img_8327 (MMS)

Nu ligger snuttan och sover så gott och det har jag oxå tänkt och gjort innan det är dags att ge mat igen. Alltså om några timmar, förhoppningsvis allafall :-)  Har idag på em varit uppe i Gryt en sväng och hälsat på. Man måste ju hitta på nått att göra om dagarna annars blir jag tokig här hemma.  Imorrn ska vi till Marieberg :-) Och på Lördag kommer Tony, Guje och lilla Frida och hälsar på, nice!!!


RSS 2.0