Big money rolling in...

Eller ja nått sånt... Har nämligen sålt tre telefoner till Envirofone, Nokia Express Music, Nokia N70 och Nokia N95. För det fick jag 1900 spänn. Är rätt så nöjd faktiskt, det ger ju lite mer i kassan allafall. Passar ju bra oxå när man behöver ha lite nya vinterdäck bla. =)
Så om ni har gamla mobiler, dock inte för gamla, ligger hemma och skräpar så gå ut på www.envirofone.se och se hur mycket ni kan få för dem. Lät lite som en säljare där tyckte jag, hahaha!!!

Ja och imorrn ska jag till Rolf =) Hoppas han kan ordna till ryggen på mig. Är som en fiolsträng i ryggen på morgonen. Väldigt stel och ont, inte bra asså. Vi får se vad han åstadkommer...

Hej sålänge!!!!

marieberg =)

Har varit med Guje till Marieberg idag. Hon behövde ju smakråd när det gällde kläder till bröllopet och det resulterade i att hon hittade klänning, sjal och skor. Väldigt snyggt allting tycker jag, är lite avis faktiskt =) Jag vill oxå gå på bröllop och ha en fin klänning och skor =( Så nu tycker jag faktiskt att nån av våra vänner kan ju ta och gifta sig... Eller???

Och så ikväll vart det ett spinningpass, i like! Och nu blir det sängen.

            
             Är inte det här den mest sötaste, raraste, bedårande klänning
             ni har sett? Frida ska ha den på bröllopet på Lördag.


Thank you and good night!

Nu har jag och Örjan Söndagsmys i soffan m...

img_8074 (MMS)

Nu har jag och Örjan Söndagsmys i soffan med "Ensam mamma söker". Örjans favorit program ;-) Not!!! Sen verkar det vara en bra film på fyran vid nio, ska nog kolla på den.


Trött...

Nu har jag ju lyckats sovit i ca 1 timme... Jaja. Efter jobbet idag åt vi mat hos svärmor&far, Conny och Berit. Väldigt gott, chilikassler =) Mums! Och när jag kom hem så gjorde jag massa med pannkakor för vi hade gammal mjölk som hade gått ut, men den var INTE sur. Bra att ha och frysa in + att vi har gjort köttfärsbiffar som oxå ska frysas in. Sen kollade jag på avsnittet av Idol från i Fredags men lyckades ju somna när dem sista tjejerna skulle få reda på om de kom vidare eller inte, typiskt =(
Ja och nu ska jag nog ta och dammsuga lite, kul värre! Örjan och Conny håller på med baksidan av huset och sätter upp ny fasad på huset, duktiga dem är.

Imorrn ska jag och Guje åka till Marieberg =)) Guje ville ha lite smakråd då hon ska hitta en klänning tills hennes brors bröllop som är på Lördag. Självklart följer jag med =) och hoppas vi hittar något till henne...

Hej hopp!!!!

tatueringen...

Har ju glömt att lägga upp bilder på Örjams tatuering. Tyvärr så gör korten inte tatueringen rättvis. Den är mycket snyggare i verkligheten. Jävla skitkamera!

 

Rihanna! Love it...



Nya singeln, älskar refrängen....

Nu är jag uppe i Gryt och är ute med Nikki...

img_8715 (MMS)

Nu är jag uppe i Gryt och är ute med Nikki som leker i en vattenpöl. Vi har just varit nere vi bron och kastat sten i vattnet...


Är nu på Marieberg och fikar lite :-) jag ...

img_5450 (MMS)

Är nu på Marieberg och fikar lite :-) jag tog en vaniljlatte med mandelbiscotti till, gott! Skummet som blir på latten är ju godast :-) sen blir det att gå lite i affärer och sen handla mat....


Nu är det inte...

långt kvar tills Örjan och jag åker till Turkiet. Ska bli så skönt och komma iväg till förhoppningsvis sol sol sol!!!! Den 12 Oktober åker vi. Det ska ju bli väldigt spännande och se hur det kommer att gå för oss på flygplatsen och allt =) Det är ju andra gången vi åker utomlands. Första gången vi åkte så var vi till Gran Canaria med Tony&Guje och då var det ju bara att hänga på för dem visste ju hur saker och ting fungerar/ska vara =) Ja det blir väl bra!
Vi flyger från Örebro så dit ska vi väl hitta allafall, hihihi!
Men vi måste ju fixa lite inna bla. en till spruta med Twinrix, växla pengar, fixa resväska, hm.... Och vad ska man ha med sig??? Antagligen för mycket skor och kläder om man frågar mig =)


IDOL!!!

Måste berätta först att jag var på återbesök hos veterinären med Selma idag. Gick väldigt bra. Hon fick ytterligare en kortisonspruta, fast dubbeldos denna gång, och så skulle hon fortsätta äta samma mängd tabletter som hon har gjort nu så får vi se. Hoppas på det bästa!

Nu har nyss kollat på Idol. Imorrn blir det spännande och se vilka som kommer vidare, har ju några favoriter men kommer inte ihåg namnen på dem.
Är bättre i magen nu allafall, så skönt. Inte kul det där med magkatarr kan jag säga.

Åh jag vart så rädd här i förgårskväll. Zappade runt på tv för det var reklam på det programmet jag kollade på. Slog över till Canal+ där skräckfilmen "Barnhemmet" gick, och vid just den scenen så filmade dem en pojke bakifrån och när han vände sig om så hade han helt förvridet ansikte typ. Mamma!!! tänkte jag, blundade snabbt som attans och böt kanal. Som tur var fastnade inte bilden i mitt lilla huvud. Lika bra det annars kunde väl inte jag ha somnat typ. Ja och precis efter jag hade sett den otäcka pojken var jag ju tvungen att titta ut mot altandörren. Tänk om det hade stått nån där =O Jag hade ju skitit på mig. Ja bara i min lilla värld!!!

Imorrn ska jag och Örjan åka och handla mat, kul värre! Sen på kvällen tänkte jag åka till Emma och kolla på Idol och så, om fröken behagar sig och svara på mitt mess =)

See ya!!!!

Varit på spinning ikväll. Kände mig pig...

Varit på spinning ikväll. Kände mig pigg i kroppen så det gick väldigt bra. Har haft sån träningsvärk i benen efter i Fredags. I Lördags kunde jag knappt huka mig ner, gött! Annars så har jag haft lite magkatarrskänningar idag :-( men känns lite bättre nu ikväll. Hoppas det inte blir värre nu bara... Och så har jag bokat tid hos Roffe, mirakelmannen :-). Nästa Torsdag ska jag dit, äntligen! Men nu ska jag straxt släcka lampan och sova. Godnatt alla!!!


FEST!!!

Ja som sagt hade ju Henkan fest igår hos sig. Skitkul var det. Alla var glada, lagom fulla och vi dansade hela natten =) Kul med lite nytt folk oxå...

Här kommer lite bilder

            

Jaha och idag är det väl meningen att man ska åka och rösta vilket jag ska oxå. Sen ska jag åka och hämta mina grejor hos Emma&Anders som vart kvar efter jag hade gjort mig iordning hos dem igår.

Tjo!!!!!

Nu har vi varit på Marieberg en sväng. Hit...

img_6188 (MMS)

Nu har vi varit på Marieberg en sväng. Hittade en jättesnygg skjorta på Rut men den fick vara :-( på vägen hem så svängde vi förbi i Kumla för att titta hur det gick för Örjan. Såg väldigt bra ut än sålänge :)


Morgon!!!

Vaknat för en 20 minuter sen... Kul värre! Vaknade av att det spöregnade ute =(
Igår så skickade jag ett sms från mobilen till bloggen men det har tydligen inte kommit fram. Så jag får berätta nu om Fredagen.
Jobbade i Pålsboda igår sen lite senare på kvällen så åkte jag och Örjan och tränade skivstång +, gick riktigt bra! Straxt efter vi hade kommit hem så kom Emma, Anders och Spongh hit, trevligt trevligt. Självklart kollade vi på Idol och grabbarna drack lite öl...
Sen kom även Jocke och Linda hit oxå. Vi började att prata bl.a. om Berg och dalbanor =) Så vi gick ut och kollade på youtube. Såna jävla roliga bergbanor det finns då. Ja man får väl helt enkelt ta och åka till USA eller Tyskland för lite spänning =)
Och idag ska Örjan gadda sig =))) och även Jocke oxå. Det är så spännande tycker jag. Bilder på det imorgon säkerligen.... Nu idag ska Emma och jag åka till Marieberg och kolla lite kläder inför kvällen då Henkan ska ha FEST!!!

Och nu håller nog Örjan på att göra frukost (ja han är vaken) nice! Så det blir nog att äta och mysa i sängen...
So long!!!

Puhhhh!!! Nu är jag och Örjan påväg he...

Puhhhh!!! Nu är jag och Örjan påväg hem från spinningen :-) så jävla jobbigt och skönt det var att få svettas lite... Köpte terminskort så nu kan jag träna hur mycket jag vill :-) ska försöka att träna 4-5 dagar i veckan ung. Det mår nog min rygg bäst av. Ja och när vi skulle åka hem så är det nån som har snott mina foppisar :-( Jävlar anamma!!! Men det är säkert nån som har tagit fel, it better be. Later bitches!!!!


Onsdag!

Just nu håller jag på att baka lite bröd, bilder kommer kanske senare om det vart bra =)
Annars så fyller Guje år idag, grattis grattis! Glömde ju såklart att ta kort på det jag hade köpt till henne men hon fick en "Topphälsa" tidning, ett doftljus i glaskopp och två chokladklubbor som man kan ha i varm mjölk eller röra runt i tex. kaffet.
Hoppas hon blev glad allafall, hon var inte hemma då jag lämnade det.

Ja annars blir det en lugn kväll. Idol som vanligt =) Just det ska ju jobban extra i Pålsboda på Fredag. Det blir skoj!

Hej hopp!!!

Marieberg!

Idag har jag vart till Marieberg med Emma, Linda och Karin. Vi var först till Jula där Emma hittade en jacka sen for vi till IKEA där det handlades både det ena och det andra, men jag var duktig och inte handlade nått...
Sen ett stopp på Max, mmm gött!!! Och sist var vi till Rusta där vi kollade lite tapeter till Linda och Jocke som ska tapetsera om i köket. Jag hittade en jättecool tapet på New York stad som jag verkligen tycker de ska ta =) Allafall så fanns det många schyssta tapeter. På vägen hem så nämnde Karin nått om Ruma eller Lagerbutiken som den nu heter. Den ligger i Kumla vid Ericsson typ. Så vi åkte dit och vad fina grejor dem hade =) hittade servettringar som jag letat efter länge. 4 st för 9 kr, så jag köpte 12 st, me like!

            
Linda fastnade vid barnavd. och
tyckte det var kul =)
           
 Och Karin tyckte att en råtta för 9 kr var ju
 rena fyndet, hahaha!!!

   
                          Fina eller hur?...

Här kommer lite recept på godsaker...

Vanilj och limepannacotta!    Ca 4-5 port.

6 dl grädde
3 msk socker
2 gelatinblad
3 lime
1 vaniljstång

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka under tiden upp grädden. Lägg sedan hela vaniljstången och sockret och låt det koka i ca 5 minuter. Dra kastrullen av plattan.
Ta upp vaniljstången och dela den på mitten och skrapa ur alla frön och pressa ur saften ur limen och ha i alltsammans i grädden.
Krama ur gelatinbladen och vispa ner det i den varma grädden så det smälter.
Häll upp i portionsglas och låt stå kallt i minst 3 timmar.
(Just det här receptet passar bäst att ha i höga glas och inte i såna på bilden)



Hallonpannacottapaj!

Pajdeg:
12 digestivkex
75 g smör

Fyllning:
3 gelatinblad
3 dl grädde
1 dl socker
250 g hallon (färska/frysta)
200 g Philadelphiaost

Krossa kexen antingen i en matberedare eller i en mortel går oxå bra.
Smält smöret och häll det över de krossade kexen. Blanda alltsamman och tryck ut det i pajformen. Låt stå i kylskåpet medans fyllningen görs.
Lägg gelatinbladen i blöt.
Sjud grädde och socker på svag värme till sockret löst upp sig.
Krama ur gelatinen och vispa ner i grädden.
Mixa hallonen med en mixerstav till pure. Rör ner osten i puren och blanda om. Rör ner det i grädden och vispa till en slät smet och häll ner det i pajformen.
Låt stå i kylen i minst 3 timmar.


Är uppe i Gryt där Jenny hade varit ute me...

img_9795 (MMS)

Är uppe i Gryt där Jenny hade varit ute med Rulle och ridit. Självklart fick lilla Nikki oxå pröva på att rida och duktiga Kevin ledde hästen.


I made it!!!

Herregud nu har jag sprungit spåret i Hjortkvarn, 2 GÅNGER= alltså 5 km, och det var jobbigt. Visst första rundan gick bra. Jag försökte tänka på det här som Guje och jag har pratat om att man ska ta ut löpstegen ordentligt och vara lite mer graciös i stegen =) Gick hyfsat. Sen när jag skulle springa en till runda tänkte jag "vad har jag gett mig in på". Kände mig som en liten heffaklump när jag kom springandes eller ska jag säga lufsandes =) Om folk skulle ha sett mig skulle de ha tänk "Nämen titta, undra vad det där är för en ny elefantart" Hahaha! Sista backen, alltså klockarbacken, tänkte jag att jag lägger mig ner och SJÄLVDÖR!!! Men jag klarade den med...

Nu har jag duschat och sen ska jag hänga upp tvätt, rensa lite i våran garderob vi har på bottenvåningen. Ser ut som ett slagfält =) Sen ska jag bara vara...
Ikväll börjar ju "Ensam mamma söker", så bra! Eller hur Emma? =)))

Lite summering av igår kväll. Tony, Guje och Frida var ju här då. Vi bjöd på kyckling med basilikapasta, och det verkade uppskattat =). Sen hade jag gjort efterätt som var vanilj och limepannacotta, gott!!! Vi kollade även på en film med Black Jack men den var inge bra. Kommer inte ens ihåg filmtiteln på den...
Men det var en trevlig kväll. Jag kom inte ens ihåg att ta några kort, skäms på mig.

Nej nu blir det att sätta fart....

Goodbye!

Nikki 2 år!





Grattis grattis hjärtat!!!!

Puhh!!! Nu har jag äntligen städat klart o...

img_8751 (MMS)

Puhh!!! Nu har jag äntligen städat klart och hunnit baka en äppelkaka som jag ska ha med mig till Gryt idag. Vi ska ha födelsedagsfirande för Nikki. Senare ikväll kommer Tony&Guje, kul kul!  Kram sålänge!


Nu är det äntligen...

HELG!!!!! Gud vad skönt. Har lite planer faktiskt inför helgen. Imorgon ska jag städa (inte så jävla kul men men) och på em. ska jag upp till Gryt och gratta lilla Nikki. Sen på kvällen kommer Tony, Guje och lilla Frida hit på middag.
Sen på Söndag ska jag och Emma ev. åka till Marieberg =) Alltid kul att åka till Marieberg...

Ja och ikväll ska vi nog inte göra så mycket. Åka upp till Gryt en sväng senare ikväll...


Som sagt nu är det helg och det ska "firas" med lite Bacardi =)

Jobba!

Nu har jag duschat och ska snart dra iväg till jobbet. Tycker inte om att jobba kväll men vad gör man =) Jobbar imorgon oxå och sen är det HELG!!!!! Så skönt det ska bli.

Det var allt för nu...

Veterinären...

har jag precis kommit hem ifrån. Det var inte skabb Selma hade utan nån form utav allergi trodde hon. Och hennes öra som är alldeles sårigt, svullet och inflammerat, tyckte hon INTE såg bra och det repeterade hon flera gånger, *skäms*.
Åhh, jag känner mig som en väldigt dålig djurägare som har låtit detta gå så långt, och jag kände oxå att hon tyckte så =( Jaja hon fick allafall en kortisonspruta som skulle bla. dämpa svullnaden, och sen ska hon äta antibiotika i 14 dagar och sen ska vi dit igen efter det. Hoppas verkligen att det blir bättre för det här har vi egentligen inte råd med nu. Jäkla katt ;-) Skoja bara!

Suck, ska allafall åka iväg till Emma snart =) Blir att kolla på idol ikväll, Yes yes yes!!!
Kanske tar med mig något gott oxå, hihihi!


Halloween -07 Hahaha det var en rolig kväll... Åh vill ha tillbaka det håret jag hade då =(

Kläder.... =)

Åh det här skulle jag vilja ha på mig nästa gång vi går ut...hihi!

 
Kavajen kommer från Vila, Toppen från H&M, leggings från Gina Tricot och skorna från Din Sko, och jag vill ha allt =)

shoes...

Dem här provade jag när jag var på Marieberg sist. Sååå sköna fast dem är 11 cm höga. Mycket gör att det är platåsula på dem. Väldigt bekväma allafall =)
Vill ju ha ett par svart pumps så man kanske ska slå till på dessa, hmmm!

Party....


Gryt...


Härlig utsikt eller hur?


Här får jag hjälp med att plocka äpplena =)

Under cykelturen så stannade vi till vid f...

img_3314 (MMS)

Under cykelturen så stannade vi till vid fåren och vid kossorna... Efter cykelturen så gick vi upp till grannarna, Monica& Janne, och hämtade lite äpplen som jag ska göra äppelpaj av. Mmm gott!!!


Nu är jag uppe i Gryt och har cyklat lite ...

img_8499 (MMS)

Nu är jag uppe i Gryt och har cyklat lite med Alexandra och Nikki. Letade efter björnbär men det fanns inga :-(  Älskar Gryt, det är så vackert och härligt här. Inte undra på att man vill bo vid vattnet när man har gjort det hela livet... Lite fler bilder kommer i nästa inlägg :-)


Grrrr....

Fan vad svårt det ska vara att få tag på en vetrinär. Vi tror att våran lilla Selma har fått skabb =( Har ringt runt hela Örebro län typ men jag ska ringa en i Örebro i em. som hade telefontid mellan 13,00-14,00 hoppas man kommer fram då... Ja snart bär det av till VC.



Hej svejs!

Godmorgon!!! Vaknade typ för en timme sen...

Godmorgon!!! Vaknade typ för en timme sen, kul värre. Men nu är jag allfall ledig efter att ha jobbat helgen, både idag och imorgon :-) Idag så ska jag och Örjan åka till P-boda VC för att vaccinera oss med Twinrix. Usch tycker inte om sprutor men man är ju tuff så det ska nog bra, hahaha! Och ikväll är det IDOL!!!! Roligt...


yessss!!!!!

Nu är jag hemma från Mariberg. Hittade lite pussel till Nikki som hon ska få, kanske inte det roligaste men det är ju alltid nått. Ville köpa nått i klädväg oxå men hittade ingenting som jag tyckte var roligt...
Ikväll börjar ju massa med bra program. Bla. Ullared, Biggest loser Sverige och Halv åtta hos mig, såååå bra! Så ikväll vet jag vad jag ska göra =)
Nej nu måste jag skynda mig, Wife swap börjar snart =)))


Bye bye!

Detta får bli min kvällsmat :-) är på mari...

img_4325 (MMS)

Detta får bli min kvällsmat :-) är på marieberg och ska försöka hitta nått till Nikki som fyller år på Söndag. Har inte hittat nånting ännu men kanske... Hej hej!


Söndag!

Gillar programmen som går på Tv4+ på Söndagskvällarna. Först är det "Nigella Express", sen "Leila bakar" och till sist är det "Vad blir det för mat" med Per Moberg. Allt med matlagning är kul. Men man blir ju så jävla hungrig och sugen på allt det dem lagar bara =) Matmonster som jag är....

 

 


Nu är vi uppe i Gryt och hälsar på. Just n...

img_3821 (MMS)

Nu är vi uppe i Gryt och hälsar på. Just nu sitter jag nere hos Virran och tittar när barnen ritar... Alexandra är så duktig! Hej sålänge!


Gud vad trött jag är i hela kroppen. Har...

Gud vad trött jag är i hela kroppen. Har gått och gnatat hella em. här på jobbet. Men snart så slutar jag men jag får inte ta helg än. Ska jobba imorgon med men sen är det helg. Skönt!!!


Jaha...

nu har man kollat klart på Kristallgalan så nu är det bara att krypa ner i sängen. Klockan ringer 05,40 imorgonbitti då jag ska upp och jobba och jobba ska jag göra hela helgen =( Men det går bra.
Gillar denna helg bättre än den andra helgen jag jobbar. Dels för att delade turen är på Lördag vilket betyder att man jobbar dag på Söndag. På den andra helgen är det tvärtom. Och att man denna helg är ledig två dagar efter helg istället för en. Jag jobbar alltså var tredje helg, vilket är helt ok =)

Ja allafall så har vi grillat ikväll, väldigt gott. Vi grillade kyckling (i vanlig ording) Surprise!!! men gott är det....

Sweet dreams!!!!

Nu har vi fikat efter att ha gått en prome...

img_3727 (MMS)

Nu har vi fikat efter att ha gått en promenad med hundarna. Den där Jocke hade köpt både budapestrulle och chokladbollar + att emma hade bullar hemma... Där sket det sig att ha en kak-godis-fridag :-) jävlar!!!


Fredag!!!

På fm var jag uppe i Gryt och hälsade på och välkomnades av världens bamsekram av lilla Nikki =) Hon är för go! Sen så for jag ner till spåret i Hjortkvarn och tog en runda där, väldigt skönt och jobbigt! Och nu har jag duschat och ska snart slänga på mig kläderna och åka till Emma. Vi ska ut och gå en sväng och efter det ska jag stanna till i ICA och handla lite till kvällen. Vi ska grilla, mmm så gott det är att grilla!

Höres!!!!

Yeahhhh!!!!





Förfestarlåtar att schejka loss till...Javisst! Hahaha....

kväller...

Gud vilket kanonväder det har varit idag. Friskt och härligt. Hoppas att hösten blir såhär, det är så härligt då istället för att det ska vara regn och dystert ute.
Sitter hemma hos Tony&Guje nu mätt och belåten =) Tack så mycket för maten, det var gott som vanligt!
Tidigare idag gick jag in på Ellos och beställde dem där gummistövlarna. Vart rätt så billigt, typ 240 kr med frakt och allt, kostade annars 449 kr. Hade nämligen 50% rabatt så det vart ju bra. Det tråkiga är att dem inte kommer försen 10 Okt. =( Men men, den som väntar på nått gott...
Jaha ledig imorrn om dem inte ringer från jobbet, har nämligen skrivit upp att jag kan jobba extra så vi får se. Ska nog åka upp till Gryt annars och hälsa på.

Trevlig kväller allihopa!!!

En fläta på sidan kan ju va fint...

img_4966 (MMS)

En fläta på sidan kan ju va fint...


Tvättade pengar... Javisst! Hittade en tju...

img_7087 (MMS)

Tvättade pengar... Javisst! Hittade en tjuga i tvättmaskinen, oops!


Dem här...

gummistövlarna skulle jag vilja ha. Assnygga enligt mig och helt i min stil. Kanske ska slå till och köpa dem, behöver ju faktiskt ett par nya =)

Från Ellos.

i eftermiddag...

drar vi till Kumla för att hälsa på Guje&Frida och Gujes mamma, Lena, som är på besök från Stockholm. Hon fyllde nämligen igår så jag och Örjan ska åka dit med en liten blomma till henne =) Så det ska bli roligt.
På vägen dit ska jag stanna till hos Emma och lämna en mjölkkanna som jag hittade igår på "God Smak" i Hallsberg. Hon har nämligen letat efter en sån som max skulle få fylla ½ liter mjölk, och det gjorde denna. Så bra!!!
Snart blir det att äta lite tonfiskgratäng, den är sååå god.



Köpte även till lite Årechoklad Wiskeytryffel, och la dit några Partlite ljus som jag fick, eller tog =), av min syster Jenny.




Jävla bajs gräsklippare!!! Jaha nu har v...

Jävla bajs gräsklippare!!! Jaha nu har vajern till styrningen gått sönder igen :-( och det är ju inte första gången heller, Örjan lär bli tokig...Gah!!!! Jaha nähä, städa kattlådan kanske... Jaaa!!!


springa...

idag igen har jag och Örjan nyss gjort. Vi tog ett varv runt elljusspåret. Fan vad jobbigt det var och såna jävla backar det är oxå. Men det gick bra! Äta nu och sen kolla på "Wife swap" (om jag får betsämma) och det får jag oxå, moohaaa!!!!


Är lite mer rosenröd i ansiktet nu än före löpturen  =)


Äggröra med räkor och crabsticks, bra med proteiner efter träning =)

RSS 2.0