Åh är så glad! Var nere hos Barnmorskan nu...

img_5043 (MMS)

Åh är så glad! Var nere hos Barnmorskan nu på fm för bla. vägning. Och lilla Nova hade ökat bra i vikt från förra veckan. Alltså från 3490g till nu 3900g. Bra va?!  I helgen som har varit har vi haft besök av Fia, Linda Lus och Emma. De hade med sig så fina kläder till Nova :-) Tack så mycket! Även Conny&Berit har varit här på besök och även dem hade köpt fina kläder, två klänningar fick hon :-) OCH även av Virran med familj fick vi kläder och en jättehärlig filt. Tack även där! Så nu har hon så mycket kläder känns det som och det gillar ju Mamma :-) Nu så ligger hon här i min famn och nyss fått mat så nu är hon rätt så sömnig. Mitt lilla hjärta!


Denna bakbok fick jag idag av svärmor&far ...

img_9330 (MMS)

Denna bakbok fick jag idag av svärmor&far :-) Och jag vart inte besviken när jag började att bläddra igenom den. Vad sägs om Rockyroadcupcakes, Blåbäscupcakes med Vit Choklad eller varför inte Ananas och limecupcakes... Allt ser och låter supergott och jag måste ju prova på något av alla recept snarast. Tack så mycket ännu en gång!


Är hemma hos Emma&Anders nu och hälsar på ...

img_5011 (MMS)

Är hemma hos Emma&Anders nu och hälsar på :-) Emma sitter och myser med lilla Nova... Och jag och Örjan sitter här bredvid och gäspar, hehehe!


A star is born- nova!

Kollade upp igår vad namnet Nova betyder och fick mig denna förklaring
"Nova betyder "ny" på latin.
En nova kallas en stjärna, vanligtvis en vit dvärg, som under en period ökar sin ljusstyrka kraftigt. Därför kan man säga att namnet nova betyder ny stjärna."

Jag kan inget annat än att tycka att det är lite roligt eftersom jag själv tycker att stjärnor är fint vare sig dem sitter på himlen eller på tex. textilier.
Lite lustigt då att jag har köpt ett bäddset, filt och har en tatuering som innehåller stjärnor redan innan vi visste att det var du som var där inne i magen =)
♥ Nova- Du var väntad redan för längesen! ♥


Just precis nu har Fredrik och Helena, Örj...

img_5279 (MMS)

Just precis nu har Fredrik och Helena, Örjans bror och tjej, varit här på besök. Av dem fick vi en hel korg full med kläder och några gosedjur :-) Jättefint allting, det var nästan synd att öppna presentkorgen från början. Helena hade slagit in den så fint och inbjudande :-) Vi har även fått presenter i form av blommor, mer kläder osv. av min och Örjans familj som har varit här under helgen. TACK allihopa!!! Nu är jag trött och ska försöka vila lite...  Hej Så länge!!!


Just nu håller Nova på att sova så gott. N...

img_7997 (MMS)

Just nu håller Nova på att sova så gott. Natten har varit lugn. Hon föddes den 13 januari kl. 01.16, 10 dagar för tidigt. Hon har varit så snäll och rar våran lilla trollunge :-)


Håller på att baka bullar så nu är den ena...

img_8950 (MMS)

Håller på att baka bullar så nu är den ena plåten klar. Ska ta och provsmaka en tillsammans med ett glas kall mjölk till :-)


Sitter och äter lite goda ostkrokar. Det ä...

img_0397 (MMS)

Sitter och äter lite goda ostkrokar. Det är ju så himla gott och det är inte så ofta, typ aldrig, jag äter det annars så då blir det ju extra gott när man väl gör det :-)


ellos!

Har beställt hem ett påslakanset till bebisen och en jacka till mig. Ja jackan var jag mer eller mindre tvungen att köpa för bäddsetet kostade 249 kr, sen hade jag 30% rabatt på det så det vart 174 kr. Men man kan ju inte beställa/köpa nått för under 200 kr så jag fick köpa mig jackan men det var rea på den så den kostade bara 40 kr.
Hoppas jag får det i veckan =)
Tycker det är så himla fint med stjärnor. Senast igår köpte jag en babyfilt med stjärnor på och idag så fick vi lite babykläder av svärmor&far varav en body som det var stjärnor på =) Jättefina kläder, och nu har jag själv beställt ett bäddset =) Hoppas verkligen att det är svart bara så det inte är marinblå eller nått. Stod inget om det i beskrivningen. Man vet ju aldrig när man handlar på postorder hur färger och så är i verkligheten.


Håller just nu på att städa och plocka ior...

img_6333 (MMS)

Håller just nu på att städa och plocka iordning i min garderob :-) Alla kläder låg liksom huller om buller så det var väl dags att ta tag i detta nu.  Det kanske inte ser ut att vara så mycket kläder men tro mig det är de... För mycket!!!!


RSS 2.0