lite nytt...

 
Igår fick jag mina två mattor som jag beställde hem från Jotex. Gillar dem verkligen så nu ligger dem på golvet i
köket =)
 
 
I em ska vi åka till Marieberg en sväng sen hem till Tony, Guje och Frida och äta lite gott!
 
Hej hej!!!
 
 
 

Kuuulllll!!!

Tidigare i somras vart jag tilfrågad av min syster Jenny om jag ville hänga med på Ladies Night i Oktober. Eftersom jag inte visste om jag fortfarande ammade eller inte så tackade jag nej. Men nu ammar jag ju inte så jag ringde till Jenny och hon tyckte att jag skulle boka en biljett. Sagt och gjort så gjorde jag det igår. Åh vad jag längtar! Ska bli så kul att gå med Jenny och min andra syster Virran plus fyra till. Innan ska vi äta på Efesos, MUMS!!!!
 
Den enda karl som är snyggast i det här gänget är väl ändå Stenmarck =) De är andra är säkert bra och charmiga oxå men Stenmarck är läckrast, hahaha!!! Den där Timell har jag dock lite svårt för, hehehe!

vi döper den till Göran =)

Imorse förstår ni när jag stod i köket och gjorde iordning min frukost så tittar jag ut genom fönstret och vad får jag se? Jo ett litet mårddjur, jag tror faktiskt att det var en iller, som hoppar runt i vår trädgård. Den var JÄTTESÖT!!! Men naturligtvis innan jag hinner få upp kameran och ska filma så springer den iväg bort mot altanen. Så den kanske bor där =) Ja det är ju inte ofta man ser en "vild" iller.
Finns det vilda illrar förresten? Ja den var ju rätt så stor allafall så det kan inte ha varit någon hermelin, vessla eller någon typ grävling. Men vad vet jag... Hahahaha!!!!
Annars idag så har Elin, Ebba och Filip varit här. Mycket trevligt som vanligt.
 
Igår (Tisdag) var jag iväg på Babysim. Denna gång skulle vi få dyka med barnen. Det gick jättebra med Nova och det var ju meningen att man bara skulle doppa deras ansikte i vattnet (inte hela huvudet) men efter ett par gångers dykande så var hela Nova under vattnet. Det gick jättebra och hon vart varken ledsen eller rädd. Så detta ska bli spännande och se hur det går framöver.

Hmmm....

Har kollat runt lite på tapeter till Novas rum och har hittat dem här två som ska vara fondtapeter. Den turkosa ska jag isåfall ha på ena långsidan av rummet (ni som vet hur datarummet ser ut så är det väggen mot vägen jag menar). Den andra tapeten skulle jag vilja ha på väggen där fönstret är. Resterande två väggarna blir nog en helvit tapet. Tror ni att det kan bli bra kanske?
Ja det tåls att tänka på =)
 
Hmm nu när jag ser dem ihop så kanske det blir för plåttrigt, eller vad tycker ni? Fan nu kanske jag måste tänka om. Suck!!! Men jag tycker ju båda är väldigt fina... Beslutsångest!!!!

Hurra hurra hurra!!!

I Lördags var vi upp till Gryt för att fira Nikki som fyllt 4 år. Av oss fick hon en tröja, jacka och ett ritblock. Hon tyckte om allting väldigt mycket =)
Och ja som vanligt när våra familjer träffas blir det babbel, babbel, babbel =)
Efter allt fika så gick jag, Alexandra och Nova ner till stallet dä Jenny och Nikki var. Där för första gången så satt Nova på lilla Turbo, hehehe! Tyvärr hade ingen av oss kameran med oss så vi kunde föreviga detta ögonblick, hahaha!
 
Det var en riktig fin dag i härliga Gryt.
 

Surprise!!!

Förra Lördagen var jag och Örjan iväg på en överraskningsfest för Underbara och Härliga Lilian som har varit i USA ett år som Au-pair. Temat för festen var att man helst skulle komma i en blå/gul outfit =) Som vissa gick in för helhjärtat, hahaha!  Festen höll till i Forum där alla samlades innan Lilian kom dit. Och gissa om hon vart överraskad när dem första personerna hon ser när hon öppnar dörren är min syster Jenny och Astrid =) Hennes haka var nere i golvet för en kort stund. Vi andra stod i skymundan.
Det vart en riktigt trevlig och rolig fest med god mat, lekar, dans och MYCKET skratt.
 
 
Nu i em ska vi upp till Gryt och fira lilla Nikki som har kalas. Kul kul!!!

Nova!!!

Idag blir våran fina Nova 8 Månader! Tiden går fort kan jag säga =) Idag har vi varit till Marieberg och inhandlat present till Nikki som fyllde 4 år igår. Grattis i efterskott till dig Nikki gumman.
 
Och igår var jag hemma hos Lollo för ett Pomp De Luxe Party. De har sååååååååååå fina kläder till barn. Ville egentligen ha allt man kan köpa till tjej med det fick bli en blus och ett par coola byxor =)
Det var en himla trevlig stund jag hade hemma hos dem. Ni är så goa hela familjen Scott+Lilian =)
Byxor           Blusen
 
Kram på er!

 

hälla, hälla vatten, plaska och ha kul!

Idag har jag och Nova varit iväg på Babysim i Hallsberg. Det var supermysigt och kul. Vi fick bla. "lära" oss hur vi ska hålla barnen när dem ligger på mage respektive rygg osv. Nova var inte sådär jätte aktiv i vattnet men visst plaskade hon och så men mest sög hon på sin tumme, hahaha!!! Vi sjöng även och lekte lite med badleksakerna som fanns.
Får se här efter ett par gånger om man kan få Nova att dyka. Skulle ju vara rätt så häftigt =) Vi ska få låna Emma&Anders undervattenkamera oxå. Det passar perfekt då Örjan har tagit föräldraledigt de två sista gångerna så han oxå kan följa med.

 Nova ligger och sover just nu. Det har hon gjort nu i snart två timmar, lilla gumman! Tänkte om man ska åka upp till Gryt sen...? Får se vad klockan blir.
 
 

RSS 2.0