en kväll hemma hos butter och kloker =)

Alltså Emma och Anders har jag varit hos ikväll =) Kollade lite på tv, drack kaffe och åt lussebulle, mmm gott! Följde med Emma till stallet då hon skulle ge hästarna mat. Pratade även lite om nyåret och jag kom på lite lite lekar som dock inte var barnvänliga, hehehe!
Har redan varit ute på blocket och tittat på katter =) Finns ju så himla rara och gulliga katter alltså. Man vill ta med alla hem, men det får räcka nu sålänge med Steve och Selma.


sorgens dag!

Jaha vi fick svar på proverna igår för Stig och det var inte alls bra. Det var ett utav värdet som skulle ligga på ungefär 68-70 och han hade över 800. Så idag kl. 12,00 ska vi ta bort honom =( Känns inte inte kul, han är ju så ung, bara 10 år och sen har han ju varit den som är den mest gosigaste och keligaste katten av dem alla tre. Men men nu är det som det är. Vi ska kremera honom och strö askan över trädgården sen =)

Igår var jag till Marieberg och köpte fördelsedagspresent till lilla Frida som fyller 1 år på Fredag. Väldigt svårt att köpa nått till en ettåring men jag tror det vart bra... På vägen hem så ringde jag upp mamma för att ge tips om lite julgardiner som jag har hittat. Då berättade hon att Hjortkvarnsskola hade haft första advents firande i kyrkan igår och då hade Kevin spelat gitarr tillsammans med sin stödlärare Ulla inför hela skolan. Man blir ju fan rörd. Ni förstår att Kevin har en lindrig utvecklingstörning med grav talsvårigheter och att Kevin gör något sånt här är väldigt stort för oss =) Man blir så stolt över honom!!!

Bye!


visst ja...

Glömt att säga att katten Stig mår bättre. Är som vanligt igen men vi har inte fått något svar på blodprovet ännu. Hoppas vi inte behöver ta bort honom...


But whyyyy!!!

Hur kunde Linnea åka ut ur Idol??? Hon skulle helt klart gått till final tillsammans med Jay! Vad sur jag blir men men. Jag tror och hoppas att hon får skivkontrakt ändå =) Och hon gjorde ju Beyonce´s låt Crazy in love skitbra...



Har jobbat klart helgen allafall. Var hur mycket som helst att göra på jobbet idag och på em satt jag inte en stund på tre timmar. Kändes i benen kan jag säga. Så nu är jag jättetrött men än är det inte helg, ska jobba imorgon oxå och sen är jag ledig i två dagar =) Ska då försöka hitta nån utegran och städa osv.
Idag när jag åkte hem från jobbet så ringde det i min väska men det var inte min rignsignal??? NEJ! tänkte jag. Nu har jag fått hem någon larmtelefon från Hallsberg. Börjar att rota runt i väskan, a.k.a "Svarta hålet" och där ligger en utav telefonerna från Pålsboda där jag jobbade IGÅR! Hur fasiken kan jag ha lagt den i min väska? Ja man är ju lite tokig ibland...
Plus att när jag skulle tanka vid macken i P-boda så tog apparaten mitt kort, gaahh, men det ordnade sig ju och så skulle jag stanna till i kiosken då Linda lus jobbade, och hämta ut biljetter. Nej då hade de slut på, ja vad säger man, biljettlappar =) Det går bra för mig idag!

Ikväll är det allafall "Ensam mamma söker" Blir spännande vilka de väljer =)

Hej svejs!

Nu är vi snart i Hallsberg och ska hämta m...

Nu är vi snart i Hallsberg och ska hämta mat från Picasso! Moohaaa! Och snart börjar ju idol så det blir gasen i botten på vägen hem :-) Hej svejs!!!


snö snö snö!

Gud vad det snöar ute då. Ja denna vinter kan vi ju inte klaga på att vi inte fick någon snö =) Har varit ute och röjt lite snö med våran värsta snöslunga. Gick ju asbra och jag kan förstå att Örjan tyckte det var roligt för det tyckte jag med, hmmm vad det verkligen jag som sa det där ;-) Visst känns väl allt lite ogjort när det fortfarande snöar ute men man fick ju bort det mesta så man kommer fram med bilen, allafall för stunden.
Imorrn ska jag jobba i Pålsboda =)
That´s it for now!

Hej sålänge!

fick ett mess...

Av Emma där hon skrev att jag inte har bloggat på länge =( Jaha nu får man skäll oxå, hihi!
Jag kan säga att idag var Örjan iväg med våran ena katt Stig till veterinären för att han har inte varit så pigg de sista dagarna. Har varit orkeslös och inte haft någon aptit. Han har ju ändå piggat på sig lite nu och äter typ lite mjukmat och så. Men veterinären trodde att ena njuren var förstorad och om det nu är så, så fanns det inget att göra åt. Så vi får se vad proverna visar och om det är njuren det är fel på ska vi ta bort honom =( Lilla Stig, världens gosigaste katt! Ja lika bra att förbereda sig på det värsta. Usch och fy!



Imorrn är jag ledig men får se om jag får jobba extra nått. Ska annars åka till Marieberg och handla mat och kanske kolla på kläder =) Måste ju hinna att sätta upp julgardiner och allt annat nu till första advent. Får se hur det blir med det.
Fan vad snö det har kommit då... Örjan får visa mig hur snöslungan fungerar så får jag ta en svängom med den imorrn. Men med min vanliga otur så har jag säkert sönder något, det brukar vara så för mig när man ska vara duktig =)

Åh i helgen jobbar jag, vill inte. Det är så mycket på jobbet nu så man känner sig stressad över att jobba helgen då vi är färre personal. Men men det går väl antar jag.

Har varit och tränat Coreboll ikväll, kul kul! I Måndags tränade vi box, roligt det med! Skönt att vara igång igen, vi får väl se hur länge det går...

Godnatt!

Söndag!

Har inte gjort så mycket idag. Städat lite, röjt lite i datarummet där det såg ut som ett slagfält =) Kollat på resor till New York, vill dit!!!!!

Kollade på "Så mycket bättre" igår då det var Christer Sandelins tur. Han har ju gjort rätt så bra låtar faktiskt. Så kul att se klipp från 80-talet, en sån härlig tid med musiken, kläder, frisyrer m.m.
Hahaha kommer ihåg när jag var liten då min vän Lollo ville att vi skulle rösta massor på Christer då han var med i nått musikprogram där man kunde rösta på sin favorit =) På nått sett hade väl Lollo träffat Christer i verkligheten, hmm jag kommer inte riktigt ihåg sambandet. Hur var det där Lollo?




Nu har det blivit frukost på sängen :-) in...

img_6320 (MMS)

Nu har det blivit frukost på sängen :-) inte helt fel!


Lite glögg och choklad fixade Örjan :-) Gott!

img_3377 (MMS)

Lite glögg och choklad fixade Örjan :-) Gott!


kom på en sak...

Igår var det exakt ett år sen jag gjorde min tatuering hos Stina nere i Ystad =) Och den ångrar jag verkligen inte. Hon är sååå duktig! Skulle vilja göra en till tatuering hos henne men jag vet ju inte vad jag vill ha för något =(  Hennes hemsida: www.eyescreamtattoo.com 



Idag allafall har jag varit hos Tony och Guje och hjälpt dem att flytta lite. Dem kommer att få det jättefint när allt är klart. Gillar huset dem köpte med planlösningen och allt. Roligt för dem! 
När jag skulle åka hem bestämde jag mig för att gå till Malins grav. Malin var en kompis till mig som dog för tre år sen =( Livet är bra orättvist... Malin som var världens snällaste och raraste tjej och nu är hon borta, man blir bara så ledsen.     
På vägen hem ringer syster Jenny och frågar om jag kan komma till henne och prova lite kläder hon har fått av sin vän Martha. Jag fick hem lite tunikor, tröja och en topp =)

Snart kommer min älskling hem från Östersund =)))                   


fredag!!!

Har vart en bra Fredag. Morgonen började med att Elin från jobbet ringde och sa att jag kan jobba i Pålsboda =) Tack säger jag till det! Sen på fm. så skrev syster Jenny ett mess och frågade om jag ville gå på Helhetsterapi och innebär bla. fotbad som renar kroppen från tungmetallet, massage, healing m.m. för 250 spänn. Visst tänkte jag, masage är ju alltid skönt och få. Så den 9 December ska vi plus syster Veronica gå på det. Ska bli kul!

Och igår hade jag fått min kavaj. Den gillar jag verkligen men den var lite snäv i ärmarna =( Men det går det med... Skulle vilja hitta nån snygg svart kjol+topp och ha vid jul och nyår, hmmmm!

Jag har försökt att skicka iväg ett sms-inlägg med bild men det går inte =( Skulle visa er en lapp som jag hade smugit ner i Örjans väska innan han åkte. På den stod det "Älskar & saknar dig! Puss..." Men tror ni att karl har sett lappen??? Nej! Var tvungen att skriva till honom idag på em och fråga om han hade sett den lappen men nej det hade han inte... Han skulle kolla sen när dem kom hem och då hittade han den =) Här försöker man att göra till sig ;-)

Hursomhelst så ska jag gå ner nu och duscha, äta och sen iväg till Pålsboda hem till Linda och kolla på IDOL!!!

                 
                  Det fick bli en bild på oss istället =)

då var...

träningen avklarad och det gick riktigt bra. Coreboll var jätterolig och framförallt bra träning för bålen =) Så nu skrev jag upp både mig och Örjan tills nästa gång.
Imorrn åker Örjan upp till Östersund för sin mormors begravning och kommer inte hem försen på antingen Lördag eller Söndag =( Usch så tomt det kommer att bli i detta hus. Gillar inte att sova själv här =( Hoppas att begravingen blir fin men det är jag säker på att den kommer att bli...
Och idag kom bästa Emma&Anders hem från Rom =)
Nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt!

Yes!!!

Nu har jag beställt biljetter till mig och min syster för att att sen Mia Skäringer "Dygnkåt och hur helig som helst" =) Såg annons idag att det var en ny föreställning i Örebro eftersom de två andra redan var utsålda. Så den 1 April ska vi se den =) Så roligt!



Annars är jag ledig idag, skönt! Ska gå på Coreboll ikväll. Får se hur det går =/ Guje har visat mig några övningar vi gör och det verkar inte lätt. Jag som har noll balans...

ÖÖöörebrooo!

Ikväll har vi vart till Britt-Marie =) Väldigt trevligt. Jag har knappt inte träffat henne sen hon flyttade till Örebro. Det var en supermysig lägenhet hon bodde i, verkligen jättefin. Även Helena (oxå en gammal jobbarkompis från p-boda) kom oxå med lilla Charlie. Vilken gullunge och sååå snäll. Satt där så snällt i sin stol och somnade sen på soffan. Men det var väldigt trevligt att få träffa dem igen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord =) Måste bli snart igen kom vi överens om.



Jag måste ju berätta... Efter jag hade slutat och jobbat idag, fick jobba i Pålsboda =), så hade jag fått ett mess från Bubbleroom där det stod att jag var en vinnare ur en kunddragning och hade vunnit 100 kr att handla för =) Ja allafall så passade jag på att beställa denna kavaj som jag har velat haft länge nu...


jaha...

Då var det Måndag igen. Igår när vi var till Marieberg hittade Örjan kläder till bergravningen, jättefina! Och jag ett par lackleggings från Lindex som jag har varit ute efter =) Satt jättebra och billiga plus att jag hittade en vanlig enkel topp på H&M oxå =) Men sen idag när jag var på Lindex i Hallsberg och kikade runt lite hittade jag ett par andra lackleggings som kostade lite mer men verkar vara bättre kvalitetpå dem =( Typiskt! Men gud vilket jävla i-landsproblem då.... Kvällen avslutades med lite mat från Pitchers, gott gott gott!!!!

Över till nått annat. Imorrn ska jag och Linda åka till Britt-Marie och hälsa på. Ska bli väldigt roligt att träffas och umgås lite =) Linda och Britt-Marie är gamla jobbarkompisar från Pålsboda när jag jobbade där.

Ikväll ska jag nog kollapå Ung&Bortskämd. Är lite facinerad över denna serie... På ett sett tycker jag lite synd om ungdomarna som har haft föräldrar som har serverat allt på ett silverfat till dem. Det lär man sig inget på!!!

Byeeee!!!

Sundaymorning!

Vaknade utvilad idag, känns skönt!
Igår var vi hemma hos Emma&Anders. Vi spelade lite spel, Jeopardy. Jag och Örjan var ett lag, Emma och Emelie var det andra och i det tredje var Anders och Spongh. Jag kan ju säga att Anders lag sopade banan med oss. Jag fattar inte hur man kan veta så mycket om allt, snacka om att vara allmänbildad. Plus att Anders var jävligt snabb att trycka på knappen oxå. Vi hade våra funderingar att han hade tränat i smyg =)
Efter en stund av spelande och lite youtubesökningar =) Så vart folket hungriga så jag och Emma stack iväg till Gyllenemåsen och handlade hem lite käk. Måste säga att vi hade jävligt djupa samtal i bilen både dit och hem, eller vad säger du Emma? =) Alltid roligt att prata med Emma om vissa saker för hon har så kloka svar. Emma, du är som en uggla =) Puss på dig!

Annars idag så är det ju Fars dag! Vi har köpt en liten present till pappa och håller tummarna... Ska även åka till Marieberg. Örjan behöver hitta lite kläder då han ska på begravning nästa vecka för sin mormor Ethel =(

That´s it for now!


Hahahaha ni måste lyssna på detta klipp. Det är Martina Thun från Morgonpasset i P3. Så jävla rolig hon är!!!
www.sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2727057

till syster jenny!

Var jag hos i em. Vi babblade om allt och inget och tog en promenad runt Hjortkvarn, det var skönt! Jag hade med mig en liten... ja present till henne när jag kom. En kort på henne och barnen när dem hade sin skolavslutning. Hon vart jätteglad =) Jag är så snäll ;-)

Men nu ska jag äta lite köttgryta och ris. Hade en gammal avdankad hjort låg i frysen =)
Sen ska vi hem till Emma&Anders...


Mikrofonkåt!



Om ni inte såg på "Så mycket bättre" förra veckan så gjorde dem hyllningar till Petters låtar. Petra, eller September, gjorde ju en ascool tolkning tycker jag!!!

tråkdag!!!

Usch vilken tråkig Lördag. Örjan är till Pålsboda och servar hans mammas bil och det bara regnar ute =( Men nått som gjort mig glad nu på fm är att när jag var uppe till Gryt så fick jag lite grejor av Kevin&Alexandra som dem har gjort på slöjden =) Jättefina! Alexandra har gjort lådan, helrolig! Och Kevin har gjort kroken och en liten ljuskopp. Så duktiga dem är säger jag bara. Och när jag skulle åka hem så visade Alexandra mig en teckning hon hade gjort där hon hade ritat en klänning som hänger på en klädstång (Hmm heter det så??), skor, ring, halsband m.m. Det var jättefint målat. Lite som en designteckning på ett klädesplagg =) Jag vart allafall imponerad, hon är skitduktig på att måla den tjejen.



Jaha vad ska man göra annars idag då... laga mat ska jag göra straxt, vad det nu ska bli??? Sen funderar jag på att höra av mig till Emma och se om hon är hemma.

Kram på er!!!

Ahhh äntligen Fredag och äntligen helg!!! ...

img_5235 (MMS)

Ahhh äntligen Fredag och äntligen helg!!! Det har varit fullt upp på jobbet hela dagen så jag tycker jag har gjort mig förtjänt av ett glas vitt :-) Skål på er och trevlig helg!


brum brum...

låter det om nya snöslungan. Örjan håller på att köra för fullt här utanför och är straxt klar. Han tycker verkligen att det där med att röja snö är skitkul, om det har med maskiner och göra rättare sagt.

Ja nää jooo har ju inte så mycket att skriva här känns det som. Har inte hänt nått roligt direkt. Men imorrn ska det hända något roligt, eller inte. Ska till Rolf då och hoppas han fixar min ischias då =) Skulle bli väldigt glad och tacksam.
Och på Söndag då åker mina kära vänner Fia&Ida till Australien i 1 MÅNAD!!! Är inte ett dugg avundsjuken. Tänk vilken resa och minnen de kommer att ha för livet. Tjejer, var rädda om er där nere nu!
Och på samma dag ska även Emma&Anders åka till Rom. Inte helt fel det heller direkt.
Buuhuuu stackars mig som får vara hemma och slita... Hihihi!

Snart är det JUL!!!! Trevligt trevligt. Jag har lyckats pricka in rätt arbetsveckor oxå. Är ledig helg både jul och nyårshelgen =) Yes yes yes!

Ja det var allt för nuuuu!!!

Älska Robyn!



Hon gör så jävla bra musik, punkt slut!

Bakdag!

På min lediga dag idag så har jag bakat lite. Kolakakor och mockarutor. Jag har nämligen varit så snäll och bakat till Örjans jobb =) Härom veckan hade han med sig jordnötskakor som jag gjorde förr ett tag sedan och hans jobbarkompisar trodde de var köpta kakor =) Allafall så sa det till honom om de inte kunde få lite mer hembakt och det ska dem få gubbarna. Men Örjan kom och sa nu när jag hade bakat klart allt att han inte ska ta med sig det försen nästa vecka för då ha de alla rast ihop. Åhh dags och säga det nu, jaja det går ju och frysa in.



Usch såg på vädret att det ska komma in snö nu till veckan. Gillar inte snön!!!!

Ja hej sålänge!

Härliga Lördag!

Idag har jag jobbat i Pålsboda och fasiken vad skönt det var. Inser nu hur mycket jag saknar att jobba där både med dem gamla och jobbarkompisarna. Och idag jobbade Linda oxå, lycka =)))
Ikväll blir det en lugn och skön hemmakväll. Till mat blir det kyckling med prästostsfyllning, ugnsstekt potatis, paprika och lök och till det sallad och bea sås, gott! När jag handlade på ICA idag köpte jag med mig Choklad och chilliglögg som vi ska ta lite ikväll. Den är supergod! På tv ikväll är det ju "Så mycket bättre" då de ska hylla Petters låtar, ska bli kul och se hur dem får till det =)

Bye bye!

wieeee!!!

Jag är så glad. Karita ringde för en stund sen och frågade om jag ville byta och jobba i Pålsboda istället för i Hallsberg imorrn. Ja, ja, ja sa jag =)!!!!!!!!!!!!! Så skönt och kanske att jag får jobba där på Söndagen med, vi får se.
Nu ska jag ner och äta frukost= Havregrynsgröt, mmm gott!

Spökvandring!

Nu ikväll har jag, syster Jenny och våra syskonbarn Kevin och Alexandra varit på spökvandring i Örebro Slott. Det var riktigt kul. Våran guide berättade en massa hemska historier bla. om hur folket från förr i tiden levde i fängelsehålorna i källarn och vad man gjorde med kvinnor som de trodde var häxor osv, under tiden hon visade oss runt på slottet. Hon berättade oxå historier om att det spökar på slottet och det sista rummet vi var i var på vinden där berättade hon en spökhistoria och det var helt kolsvart i rummet, riktigt kusligt=) Nej men det var riktigt bra tyckte vi. Kanske blir nästa år igen.
Och nu snart ska jag kolla på Tv4+, Ladies of Östermalm =) Jag är en sån tv-junkie... Sen efter det var det nått nytt program med Leila Lindholm, kul kul!




äntligen onsdag!

Vilket betyder att jag är ledig imorrn och då ska jag ha sovmorgon. Är så jävla trött morgonen när man ska jobba så det är inte sant, det har jag ju aldrig varit förut... Måste vara åldern tror jag =)
Ja idag så har jag varit förbi en sväng hos Guje och vet ni vad, lilla Frida har börjat att gå =) Så söt hon är, en riktig busunge.
Efter Guje åkte jag till mormor för henne har jag inte träffat på hur länge somhelst. Det var trevligt allafall. Kan inte egentligen fatta att mormor blir 91 år. Hon har ju knapp en enda rynka i ansiktet. Kanske svårt att se på bilden nedan men hon ser yngre ut i verkligheten. Det tycker jag allafall =)
Och nu ikväll ska jag inte göra nått. Kommer väl antagligen att somna framför soffan =)
Ja just det, idag bokade jag tid hos Rolf för både mig och Örjan =) Han har fått ont i ryggen som inte går över. I och försig så vart det ju inte försen nästa Torsdag men men.... Har jag gått så länge med min ischias så kan jag väl gå en vecka till =/

   Det var allt sålänge!                                                      


Nu har jag gått och lagt mig i sängen med ...

img_4592 (MMS)

Nu har jag gått och lagt mig i sängen med det senaste numret av Drömhem & trädgård. Så härligt med lite inspiration nu till julen för jag verkligen ÄLSKAR julen :-)


Blä för regn...

Usch vilket skitväder det har varit under em nu. Jag har allafall varit hem till Emma och barnen (Alex&Bella). Vi spelade spel, öhh vad hette det nu... TP kanske? Ja allafall så var ju det kul. Jag vann ju inte med det gjorde Bella, duktig hon är. Vi spelade Disneyversionen så många frågor kunde man ju inte =) Det roligaste var när vi hade spelat klart och skulle lägga undan spelet. Jag vet inte hur många gånger jag försökte vika ihop spelet rätt. Tillslut började jag att asgarva då Emma frågade "Får du inte ihop spelet" =) Åh så blond man är ibland... Men jag fick ihop det...tillslut!
Har även hämtat ut biljetter tills på Tordsdag då jag, Jenny och barnen ska gå på Spökvandring för barn på Slottet. Hoppas det blir rysligt kul, he he he!!!

Ja det var väl min dag. Imorrn ska jag träna (är det tänkt allafall, skiter i att jag har ont) Coreboll. Det är Coreträning med Pilatesboll, det blir intressant och prova på det. Guje ska med då oxå =)

 Hej hopp....snopp!

RSS 2.0