Lite bilder...

från dem senaste gångerna vi har varit ute på krogen. De första bilderna är påväg hem då vi sitter för många i det TRÅNGA baksätet och får nått tokryck när vi sitter där som packade sillar...

  

De här korten är tagna på Mollys i Fredags och man kan ju verkligen se hur roligt vi har det när vi dansar till typ turkisk folkmusik eller vad det nu var, hehehe!

 

I förrgår bakade jag kakor, jordnötskakor. Vart väldigt goda, åt tre stycken, sååå onödigt!
Och igår var jag och tränade och jag känner av benen lite idag och imorrn kommer väl jag antagligen känna av bröst =( Var till Lindex igår oxå efter jobbet och köpte en vit skjorta och en BH för en billig peng ihop, I Like!

Just nu håller jag på att färga ett par legging svarta, hoppas det blir bra... Fick även deklarationen igår oxå och det vart ju jag glad över =)
Har även beställt färgade linser idag, Gröna =) Får vi se hur man passar i dem och om dem passar i ögat. Det var inte riktigt samma mått som jag har på mina vanliga linser men men det kanske går...
Ikväll ska jag jobba extra och det blir i Pålsboda då.... Hoppas hoppas Linda jobbar ikväll!

Imorrn blir det helkväll med syrran i Örebro =)

Coco Thai!

Igår hade vi planerat en överraskningsmiddag till Mamma&Pappa på Coco Thai =) Stackars mamma hade varit nervös hela dagen, hehehe! Jag frågade henne vad hon tror om oss egentligen och hon svarade att man vet aldrig med er ungar =)
Det var en väldigt trevlig kväll allafall och maten var kanongod! Det första pappa sa eller typ skrek, när servitrisen skulle ta beställning av vad vi skulle dricka var "Brännvin" Ahhh pappa du är för rolig!!!
Träffade även på "Mirakelmannen" Rolf där oxå. Han som jag brukar gå till när jag har typ ischias. Och sen såg vi en typ halvkändis. Han är ett medium och brukar vara med i Tv4+. Kommer inte ihåg vad programmet heter men han är engelsman allafall....
Så detta ska vi göra om fler gånger bestämde vi!
När vi hade ätit klart och skulle åka hemåt hade våra båda bilar blivit bombaderade med fågelskit!!! Så det var ju bara att åka till närmaste biltvätt. En trevlig avslutning på kvällen =)

       

Nu ska jag kolla på Big Brother som jag missade i Fredags =)

Krogen!

I Fredags var vi på krogen, jag, Fia, Karin, Ida, Emma och Linda. Vi var hemma hos Ida innan där Fia hittade två jättefina klänningar som hon mannekängade för oss (se bilder nedan) hehehe! Tjusigt.... 
Vi bestämde att vi skulle pröva Mollys för där har vi ju aldrig varit och dit går vi nog inte igen, hehehe! Såg en jätteful transa där, det var ju kul! Ja, jag säger inte så mycket mer om det.
Hursomhelst så var vi väl där i en halvtimme sen gick vi därifrån, 120 spänn åt helvete =) Vi gick bort till Harrys istället och som tur va var inte kön där så lång så vi gick in där istället. Till en början vet jag inte riktigt vad dem spelade för musik men det vart bättre mot slutet så det var väl en helt ok utekväll ändå, hahaha!

    

Buuhuuu!!!

Det är så synd om mig... Jag har ju liksom gått och blivit SJUK i feber. Det var väl ungefär hundra år sen sist jag hade det. Så nu sitter jag här och svettas och fryser om vartannat. Fick åka hem från jobbet imorse pga detta. Jobbade ju allafall två timmar =) Hoppas det inte håller i sig länge allafall...

Emma ringde förut och sa att de funderar på krogen på Fredag, och om jag känner mig rätt och om jag är bra så följer jag nog med. Alltid roligt att gå ut och dansa =)

Nu ska jag gå och duscha sen ska jag vänta tills Big Brother börjar =) Säger som Emma, det programmet är ju beroende framkallande, hahaha!!!

Ja just! Ringde Mamma och Pappa idag och sa att på Lördag kl 17,30 ska de vara redo och klara för då kommer vi att hämta upp dem sen ska hela familjen åka på "äventyr". Mamma det är bäst att du passar dig nu och tar lite lugnande, hahaha =)

Bye  Bye!

Oj vad helgen går fort när man har kul!

Redan Måndag igen och idag har jag varit astrött och hungrig hela dagen. Åkte till Marieberg efter jobbet, behövde akut ha en ny concealer =) Sen när jag kom "råkade" jag att somna på soffan. Oj vad ovanligt! sen kom Örjan hem på rast vid sex så då åt jag lite sen åkte jag upp till Gryt en sväng.

Helgen som vart har varit väldigt bra.
I Lördags så ringde jag och väckte Emma =) och frågade om vi skulle gå ut och gå. Så jag for iväg till Pålsboda och vi åkte till stallet där vi tog med Julia (hästen) ut och gick en sväng. Vilket kanonväder det var ute då, härligt med frisk luft! Och naturligtvis så halkade jag omkull på en isfläck. Slog i höger höft lite men klarade allafall skallen, hehehe...
Efter promenaden så åkte vi hem till Linda och tog en kaffe, trevligt trevligt!
Sen åkte jag hem, åt mat, duschade och sen åkte vi till Tony& Guje där vi grillade på kvällen. Det var sååå gott med grillat, vi åt vildsvin, smaskens!
Jenny och Adde med barnen Matilda och Hanna var oxå där så det var full fart kan man säga, helt galna barnen =)
Till efterrätt fick vi ugnstekta bananer med smält choklad och mandel ovanpå och glass till det, så jävla gott!

    

Igår (Söndags) så var jag ute och gick med syster Jenny och hennes vänner, Jenny F och Malin, runt Gamby. Riktigt härligt väder var det ju då oxå så det var skönt! Lånade hem lite filmer från Jenny som jag tänkte att man kunde se på under em. Men när jag hade ätit och var 10 min in i filmen så föll matkoman in så det var bara att stänga av och sova i sisdär 2 timmar, oops!
Sen var det ju tänkt att vi skulle iväg och träna Skivstång på kvällen men det vart inställt =( Så vi åkte ändå iväg till Pålsboda och handlade lite och åkte till Fia och Wíking där vi gick ner i källarn och tränade lite med vikter. Vart väl inte sådär jätteseriöst, allafall inte för min del, men man vart ju varm allafall =) Efter vi tränat köpte vi mat= Pizza, haha! Vädligt gott! Och kollade på Solsidan, icke att förglömma. Världens bästa humorserie....

Ja det var min helg de. Och i helgen som kommer nu har vi smidit planer för mor och far, hehehe!

Filmkväll!

Hemma hos Anders&Emma vart det igår... Vi kollade på Alice i Undelandet, bra film! Vi fick chokladbollar oxå som Emma och Emelie hade gjort, gott! Det var så längesen man åt såna =)

   


Älskar Emmas New York-lampa, vill oxå ha den =) Love new York!!!
 

Nu ska jag åka en sväng till P-boda och gå ut och gå med Emma!!!!!!

jag skulle vilja på riktigt ha en...

tavla målad av Carolina Gynning. Jag tycker hennes konst är sååå häftig, men jag antar att dem inte är så billiga heller =) Men drömma kan man ju alltid göra, hehehe!
Jag har alltid gillat Caroline ända sen hon var med i Big Brother där hon var den enda av tjejerna som vågade säga vad hon tyckte och tänkte om saker och ting. Dessutom har jag läst hennes ena bok Ego Girl som var väldigt bra och som jag läste ut snabbt oxå, och när jag väl gör det då är en bok bra kan jag säga.
Vill läsa Ego Women oxå... Hmmm undra om Fia har den? Får köpa den annars...


Move that ass!!!

Har jag gjort ikväll då vi har varit iväg och tränat Skivstång. Så nu har jag duschat och ätit keso med kanel och banan och en smörgås till det, så jävla gott!
Fick goda nyheter ikväll oxå som gladde mig väldigt mycket =)

Bara två dagar kvar och jobba sen är det HELG! Så skönt det ska bli och inte göra ett skit...

Ja så mycket roligt hade jag och skriva. Nu ska jag snart ner och blåsa håret och... Javisst ja. Måste boka klipptid då det är i dsperat behov utav det. Får bli när jag får lön nästa vecka.
Snart börjar Big Brother oxå, I like!

Jaha ja...

Då var det Tisdag och självklart när jag har sovmorgon vaknar jag i ottan typ... Idag vart det kl.07,00. Inte så kul men vaknade allafall till ett underbart väder, härligt!!!
Jobbat i helgen som var annars, har gått bra men det är tufft att jobba helger hos oss men det är bara att härda ut =)

Igår var vi iväg på Spinning =) Gick bra och det är så kul! Henkan var oxå med och vi pratade lite om att han skulle ha fest snart igen och han funderingar kring Valborg vilket låter toppen =) Då kan man ju grilla och så... Så det hoppas jag att det blir av.

Jaha ska väl snart ut och hämta ved och laga lite mat såhär kl 9 på morgonen =) Ja vad ska jag annars göra. Jobbar kväll idag så jag börjar inte försen 15,45 så det är lika bra att sätta igång med saker och ting så har man em. lugn...

bada bada bada!!!

Igår var vi iväg till Gustavsvik. Det var jag, Örjan, Anders med hans barn, Bella&Alex, och deras kompis Erika. Åhh det var så roligt! Var ju ett tag sen man var där.
Åkte viltforsen där jag, hör och häpna, inte slog ihjäl mig =) Men det gjorde däremot Anders. Både hans ena axel, höft, armbågar och till råga på allt slog han i huvudet (pannan) när vi åkte forsen och fick en liten bula, hihi!
Skulle egentligen ha tagit lite bilder men glömde av det.
Vi pratade om att vi skulle boka relaxen nån helg framöver vilket vi MÅSTE komma till skott med. Annars blir det kätt att man bara pratar om saker och ting...


Denna ruschbana åkte vi mycket. Jätterolig
då man åkte runt och runt tills man ramlade ner i hålet =)

Efter vi hade varit på Gustavsvik åkte Örjan och jag till Subway och käkade, och guuudddd vilka goda mackor dem har där. Mmmm blir hungrig bara jag tänker på det =) MUMS!
När vi hade ätit var det dags att dra till Hallsberg och träna lite. Vi körde Kombipasset vilket är Spinning i 45 minuter och sen Skivstång i 1 tim. Härligt härligt!!!
Så igår var det full fart hela dagen kan jag säga, roligt när det händer grejer.

Idag har jag jobbat och nu är jag helt slut. Även fast vi är två personal mer på em. så har man att göra ändå. Det går i ett allting... Så ikväll blir det mys med Örjan, god mat och Melodifestivalen.
Jag har ingen favorit än för jag har knappt hört alla bidragen, vi får väl se om jag röstar.
Emma hörde av sig om jag ville med på bio men jag är för trött skrev jag =) Lite tråkigt men sen ska man ju upp och jobba imorrn så det kan vara skönt att vara hemma oxå...


regniga onsdag =(

Vart tog det fina vädret vägen??? Igår var det ju kanonfint ute... Jaja bara det inte blir mer snö så är jag glad.
Idag efter jobbet tänkte jag att jag skulle tvätta bilen på Statoil. Men tydligen så var det fler som hade tänkt samma tanke, typ 4 bilar mer, så jag sket i det. Samma sak var det sist jag skulle tvätta oxå, så typiskt.
Åkte allafall vidare till Marieberg där mitt displayskydd till min telefon hade kommit. Gjorde även denna gång dagens goda gärning och köpte "Situation Stockholm" av samma gubbe som jag har köpt av dem senaste gångerna =)

Annars i veckan har jag fått jobbat i Pålsboda Mån+Tis =) Ska även jobba där imorgon oxå.
Och på Fredag är jag ledig och då ska vi ett gäng, både vuxna och barn, åka in till Gustavsvik och bada =) Var hur länge som helst jag var där och minns då jag skrapade i min lilla knöl på näsan när jag skulle åka viltforsen OCH slog i höften som jag hade skitont i flera månader efter. Så denna gång ska jag nog ta det lungt =)

Ikväll blir det träning =) Vi får väl se hur det går med tanke på att jag fortfarande har lite ont av ischias, men men... Jag får väl skylla mig själv om det blir värre!

Åh mitt nya favvoband som jag har hitta heter Me And My Army som har Kleerup som frontfigur. Inte visste jag att han kunde sjunga och jag tycker han sjunger riktigt bra och jag älskar dem =)

 
  Me And My Army- Only One


Kleerup- These two days will last forever

jag som älskar mat...

införskaffande mig två nya kokböcker igår på rean när vi stannade till på Willys i Örebro =) Halv åtta hos mig och 100% Lättlagat.
Och i Fredags när vi var hemma hos Tony&Guje en sväng så fick jag en kokbok utav henne, Chili, för hon hade glömt bort att hon redan hade den hemma när hon hade handlat kokböcker på detta årets rea. Så tack Guje!



Har hittat en hel del roliga och goda recept redan =)

Tjejkväll!

Vart det hemma hos Karin igår. Där fick vi mat, en slags gratäng kan man säga, värsta kaloriebomben =) Med kyckling, purjolök och ovanpå det ett lager med majonnäs blandat med grädde och mangochutney, och ost och chips på det, in i ugn 10 min, serveras med ris och en STOR god sallad till det.  Supergott, åt som en karl! (som vanligt med andra ord, heheh) Som ni kanske ser på min tallrik på bilden =)
Middagen fick 8 poäng utav mig, hahaha!
 

Sen vart det att kolla på melodifestivaeln som jag inte alls har följt knappt nånting denna gång. Men nästa Lördag är det ju final så då ska jag väl titta och kanske rösta =)

 

Efter melodifestivalen så kollade vi på filmen Burlesque med Cher och Christina Aquilera. Väldigt bra tyckte jag att den var, över förväntan och Christina vilken jävla pipa hon har...Som mig ungefär, hahaha!

 
 Trevlig kväll i goda vänners lag! ( Är det så man säger förresten??? Jaja, ni vet vad jag menar)
   

The studio!

Idag var ju jag, Jenny och Susanne G iväg till Västerås för att vara modeller för en dag. Väldigt rolig upplevelse måste jag säga fastän att allt gick väldigt snabbt och så mellan tagningarna, poserna så man hann knappt inte att tänka till att tex. sträcka på sig ordentligt o.s.v.
Man vart ju sminkad på plats och så skulle man ha tre ombyten med sig. Jag ville ha sotade ögon och det fick jag kan jag säga. Vart helt svart runt ögonen, dock så syntes det inte så väl på fotona. Lika bra det kanske. Man är ju liksom väldigt ovan och ha så mycket smink på ögonen.

Här är lite bilder när vi är färdiga med makeupen och håret. Ni kanske ser själva hur mörk jag är runt ögonen =/ Jag skulle velat ha tagit lite mer bilder med min kaemra men det kändes som om det inte fanns någon tid till det..

 

Hursomhelst så här är alla bilderna =)

          

Jag tycker nog ändå att det är lite synd att man blir så blek på alla kort. Jävla ljussättning =) Men det var väldigt roligt allafall!

Nu är vi uppe i Gryt där jag är barnvakt e...

img_3674 (MMS)

Nu är vi uppe i Gryt där jag är barnvakt en stund. Just nu håller vi på att fika... Ungarna älskar mormors kakor och bullar :-)


jag är knäpp i huvudet...

Igår när Örjan och jag skulle gå och lägga oss så är jag oftast på jävelshumör och vill skojbråka och så, hehehe! Och det märkte ju han direkt då han säger NEJ jag orkar inte ikväll, är trött och vill sova.
Då jag lägger mig vid hans fotända och börjar spinna som en katt med magen i vädret =) Hahahaha!
Stackars Örjan lägger huvudet i täcket och säger JAG ORKAR INTE MER! Och börjar att asgarva....
Jag är för tokig jag ;-)

Detta inlägg är tillägnat...

min syster Jenny som tycker att jag uppdaterar alldeles för dåligt =) So this is for you Sis!!!
Idag efter jobbet var jag uppe i Gryt en sväng, där jag fick lite choklad av Virran m. familj. Dem har varit till Helsingfors förra helgen =) Och den kakan är ju redan öppnad kan jag säga, hihi!
Ska vara barnvakt en kort stund imorgon tills Virran&Tony kommer hem =)

På Lördag ska jag, Jenny och Susanne G åka till Västerås och leka modeller för en dag. Hoppas det blir roligt och framförallt att bilderna blir bra =) Jaja, vi får väl se...

Imorrn är jag LEDIG!!!! Ska bli så himla skönt med förhoppningsvis sovmorgon....



Mina Vackra Systrar!

RSS 2.0