Ojoj!

På fm var jag uppe till Gryt en sväng och hälsade på min mamma, syster och lilla Nikki, hon är bara för rar den tjejen.
Annars idag har jag känt mig väldigt produktiv. Har lagat mat, pastagratäng med jättestora pastasnäckor med bla.bacon och grönsaker i, som det blev matlådor av, bra att frysa in. Och som vanligt när jag håller i ett kök så är det grejor överallt, lite Per Morberg varning över det hela =)
Sen har jag bakat bröd, älskar doften av nybakt bröd i huset =) Sen har jag städat och hållt på lite... Funderar på om jag ska ut och springa en sväng, skulle ju vara skönt!
Men först ska jag betala mina räkningar och visst ja måste ju deklarera för sjutton, det får man inte glömma bort.





Ljusparty!

Var på ljusparty igår hon Louise, hennes lillasyster Lilian var konsulten, väldigt roligt och trevligt var det. Så kul att träffa lollo igen efter så många år, hon är verkligen som hon alltid har varit, helgalen med andra ord, men det glädjer mig. Köpte allafall lite ljus i dofterna vanlilj och blåbär, underbart.





Måndag igen!

Har just tittat på Hollywodd fruar, alltså Maria är ju för rar... Hon är ju helrolig, asgarva när hon stod inne i hennes loge innan hon skulle gå ut på scen på gaygalan, och det knackade på dörren och hon spände upp sina ögon och sa "Ja", så himla kul.
Jaja i helgen var vi ute på krogen. Jag, Emma, Ida, Amanda, Sanna och Jenny M. tyvärr fick ju Jenny H åka hem, mådde inte så bra, väldigt synd men det får vi göra om en annan gång. Vi gick till Ritz där det var ett jädra drag men tyvärr spelade dem ingen bra musik, samma låtar hela kvällen typ vilket var ju synd. Kvällen avslutades med ett stopp vid MAX =)
Och nu på Onsdag ska jag åka på ljusparty hos min vän Louise, ska bli kul att träffa henne och se hur hon bor osv. =)  




             
                                                     


WTF!!!

Vaknade imorse och ser hur mycket snö det har kommit... Varför??? Förhoppningsvis smälter det bort lika fort som det kom.
Var till Marieberg häromdagen, hittade massa fint bla. ett rödrutig skjorta som jag har letat länge efter och jeans , ska nog köpa det när jag får lön nästa vecka =) men fyndade allafall ett par ballerinaskor från H&M för 100 spänn. Men jag kände direkt att jag kommer att få skoskav av dem, jättekonstigt. Det får jag nästan av alla ballerinaskor på sommaren...inte så kul! Men fina var dem, det är ju så "ska man va fin får man lida pin".
Jobba ikväll annars och sen imorrn är det FREDAG!!! I like!
Och på Lördag blir det krogen...hoppas det inte blir så jävla kallt ute bara, inte för att man ska vara ute så mycket men ändå.
Nej gå ner och äta lite havregrynsgröt sen åka upp till Gryt en sväng.



Fredag!!!!!

Äntligen Fredag säger jag bara... Är ledig i helgen så det är ju skönt, ska ta itu med min garderob imorgon, inte så värst kul men jag MÅSTE!
Alldeles nyss har jag gjort hembakt pizza, mums! Så det blir våran kvällsmat ikväll. Ja just det, ikväll börjar ju en ny humorserie "Modern family" eller nått hette den, verkar vara rolig =)
Nu ska jag ner och glufsa mat!!!

Torsdag!

Hämtade ut en klänning som jag har beställt från bubbleroom.se tidigare i veckan, och till min förvåning så PASSADE det den =) så bra!!!
Har idag annars vart och köpt present till kompisen Jocke som fyller 30 och som ska ha kalas i helgen...
Åh gud, det måste jag berätta... Fick reda på att öron och näsa slutar aldrig och växa. Förstår ni som känner mig vilken stor näsa jag kommer att få när jag blir äldre, mamma mia!!!!! Men lite kul fakta ändå...
Jaha nähä, hänga upp lite tvätt och sen glo på tv:n.                                                                       


Är helt slut....

Har varit och tränat ikväll, dubbelpass som förra veckan, och den här gången är jag helt muck i kroppen. Blir nog somnades ovaggandes ikväll. Imorrn blir det föreläsning genom jobbet, har hört att den ska vara bra så det blir nog skoj!
Godnatt på er alla!

Sol!!!!!

Åh vilken härlig dag detta har varit, så skönt när solen är framme!
På eftermiddagen var vi upp till Gryt, till mina föräldrar, och hälsade på.
Sen nu ikväll har jag lagat lite krabblasagne, så gott det är!
Nu ska jag gå ner och kolla på "halv åtta hos mig", det är ju repris men kan vara kul att titta på ändå =)





                               

Måndag!

Nu verkar det som om min magkatarr äntligen börjar att ge sig =) Hade så ont igår så jag fick vara hemma från jobbet, typiskt!!! Så idag så är jag jättestel i ryggen eftersom igår så kändes det som jag låg fastlimmad i soffan hela dagen, inte bra de!
Annars har det ju inte hänt nått roligt sen sist jag skrev...eller jo fick ju reda på att vi ska ut på krogen om två helger, det blir skoj det =)))
Nej nu ska jag väl gå och...ja göra ingenting, är ledig idag. Kanske skulle ut och gå en sväng, det är ju faktiskt fint väder ute.
Hej hej!!!

Why???

Jag förstår inte, hur kommer det säg att när klockan ringer tidigt på morgonen när man ska upp och jobba så är man astrött, men de dagar man är ledig och händelsevis vaknar kl. 6 så är man helt utvilad och kan inte somna om. Det hände mig imorse men jag lyckades tvinga mig själv att somna om igen och vaknade då 08.10 typ =)
Jaja men ikväll blir det att åka in till Örebro och äta + bio med en del av mina gamla jobbarkompisar, ska bli så kul!

Onsdag!

Snart ska jag iväg och träna, det blir dubbelpass ikväll, RML (rumpa, mage, lår) sen efter det blir det skivstång. Och efter träningen ska jag åka till Emma och hälsa på, det blir nog livat =) kul kul!
Var och tvättade bilen idag efter jobbet, vilket var behövligt och naturligtvis när en annan ska tvätta ja då ska ju typ 48 andra bilar tvätta också... det är så typiskt. Men nu är den ren, för stunden allafall.

Träning!

Är nyss hemkommen från ett spinningpass på sisodär 2 timmar =) Härligt. Och imorrn blir det träning igen sen så blir det inget mer för denna vecka eftersom jag ska jobba helgen men men...
Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite Vecko Revyn.
Godnatt på er alla!

Ont det gör ont...

Alltså min mage klarar verkligen inte av fet mat längre. Har lite magkatarrskänningar från all mat man har ätit i helgen, inte bra men förhoppningsvis blir det inte värre heller.
Har hållt på lite med att plocka in kläder i våra nya garderober. För er som inte vet så håller vi på att renovera i våran hall på övervåningen och där har vi satt in nya fräscha garderober. Under tiden har alla kläder legat i vårat sovrum och där börjar det nu se ut som ett bombnedslag typ...Sen MÅSTE jag sortera denna gång, vad jag ska ha kvar och slänga det som jag absolut inte använder.
Jag ska inte ha kvar nått som jag tror jag kommer att använda, eller den här tröjan kan va bra och ha...Nej nej nej!!!!
Nu ska jag gå och äta lite, ska bombadera magen med bra bakterier osv. =) och kolla på förkväll om det är nått ikväll, säkert inte.

Påskdagen!

Idag så bjöd vi hit Conny och Berit, svärmor och svärfar. Det bjöds på ugnstekt kyckling med ris och hemmagjord grönpeppar sås. Sen hade Berit med sig björnbärspannacottapaj, väldig god var den.
Har hållt på nu att designa om min blogg sida, vilket inte är det lättaste men det går framåt allafall =) är inte helt färdig ännu.
Nej nu får det vara nog för idag, ska gå och äta lite nu och kolla på tv.
Imorrn är det jobbdag för min del.

Påskafton!

Nu är vi hemma igen efter en heldag uppe i Gryt hos mina föräldrar. Där gick vi påskakärringar med mina syskonbarn Kevin, Alexandra och lilla Nikki och grannbarnet, mycket godis vart det för dem.
Sen vart det ju påskmiddag och som vanligt så är det jämt mycket folk i köket så alla går in i varandra, mamma suckar och är stressad, barnen stojar och bråkar, pappa som säger "att om alla som inte ska vara i köket kan gå in i ett annat rum" men alla är kvar ändå och all mat som ska stekas och värmas på osv. Typ så ser våra middagar ut.
Kvällen avrundades med ett besök hos Ida på kaffe där en del av våra vänner var.
 

Långfredag...

Ikväll har vi haft våra vänner Tony&Guje plus deras lilla dotter Frida här =) Mycket trevligt. Vi bjöd på trerätters som bestod av till förrätt smördegspiroger med skink&räkfyllning m. hemmagjord aioli, varmrätt potatisgratäng m. kyckling och brytbönor och till sist efterrätt kladdkaksmuffins m. grädde och färska jordgubbar. Gott vart det!!!
Imorrn blir det att åka upp till Gryt och fira påsk.



              
En liten present vi fick av dem. Smaksatt kaffe, väldigt gott var det.
Sen vill ju jag lära mig att dricka rödvin så Guje hade köpt ett mousserande, 
ett bra vin att börja med enligt henne =)

 


Hej och hå!!!!

Nu har jag äntligen kommit igån med min blogg =) Är lite svårt bara med själva designen osv. känner mig lite "lost", men det ordnar sig väl,
Jaha idag har jag vart på Marieberg och handlat inför helgen, mat, godis och lite påskpynt vart det. Har vart och tränat boxning ikväll, härligt!!!
Nej nu ska jag snart hoppa i säng, mycket att göra imorrn, städa och fixa iordning. Får besök imorgon kväll, vem det är får ni veta imorrn.
Godnatt!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0