idag är ingen vanlig dag...

För det är Jennys födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!!!
Min fina syster fyller år idag och det ska firas. Ska åka ner till henne framåt kvällen och äta lite tårta. Hon ska få en sååå bra present av mig, hehehe! Den riktiga ska jag köpa imorrn....


blaha blaha...

Skulle ha lagt upp lite bilder från i Fredags då det var Parken i Pålsboda, Black Jack spelade =) Men orkar inte föra över några bilder känner jag... Det är mycket nu som jag inte orkar känner jag... 
Började med förfest hos Linda och Jocke. Och jag tycker ju att våra vänner är för gulliga. Dem tycker nämligen att jag och Örjan ska gifta oss. Det behöver inte bli så dyrt med mat och allting säger dem. Ni kan handla allt från Lithells typ.... Det är ju tur att dem inte är så "präktiga" av sig =) Niklas tyckte vi kunde skriva på inbjudningskorten "Skit och ät innan ni kommer" Hahahaha.... Fick oxå uppleva att åka i min drömbil, en Dodge! Det var häftigt och vilken stor bil då...
Allafall så var det en rolig kväll fastän alla kompisar "försvann" när vi kom till Parken. Tur att jag hade Jenny och Niklas som sällskap så det vart ju ingen tråkig kväll direkt ändå =) Det sista vi gjorde innan det stängde så var vi nere på dansbanan och svängde våra lurviga. Niklas körde som vanligt sina "moves". Han är för rolig han =) Och då träffade vi även Fia och Ida som vi hade letade efter typ hela kvällen, hehehe! Konstigt att man kan tappa bort varandra på ett sånt litet ställe.

Igår Söndag så tränade vi dubbelpass, Step-up och Skivstång, gick bra de! Innan träningen hade jag sovit bort hela em. Suck! Så denna helg har jag inte fått nått gjort vilket inte känns bra....

Idag när jag kom hem från jobbet sov jag oxå i en sisådär 2 timmar... Gahhhh!!! Örjan var på anställningsintervju idag för Atlas Copco =) Han hann bara hem innan dem ringde igen och sa att dem vill ha en andra intervju med honom så det bådar ju gott =) Hoppas han får jobbet för det vill han ju verkligen ha.

Jaha nähä ner och se om det finns nått på tvn då...

Hej hej!!

hurra hurra hurra...

För min mamma som fyller 60 år idag och grattis på Morsdag oxå!!! Hade födelsedagskalas för henne igår kväll och i present fick hon en resa upp till Stockholm för att bla. gå och se Lars Wallins utställning =) Sen så fick hon Chokladprovning och två ljuskoppar från Kosta Boda...
Hon är förresten med i tidningen idag oxå, hehehe!!!


                         Världens Bästa Mamma!!!!!


Sitter här på förfesten hemma hos Linda&Jo...

img_7611 (MMS)

Sitter här på förfesten hemma hos Linda&Jocke! Tänkte lägga upp en fin bild på Anders a.k.a Appmannen, hahahaha!!!! Han sitter hela tiden och laddar ner appar till sin Iphone, hihi!


pust och stön!!!

Var jättetrött efter jag kom hem från jobbet idag. Åkte upp till Gryt en sväng och sen när vi kom hem så lagade jag mat, åt och somnade på soffan... Så irriterande! Hoppas jag kan sova ikväll bara.

I Söndags var vi till Marieberg en sväng. Jag skulle köpa sättpotatis och en ny grill. Våran gamla hade rostad sönder, big time! Sen när vi kom hem var det bara att slänga sig i solsängen och pressa lite =) Härligt!!! Senare framåt em. så åkte jag och Örjan till spåret och sprang och jag kan ju säga att det gick INGE bra för mig. Jag tog mig runt men var sååå slut i kroppen och flåsade värre än värst. Hoppas att det bara var dagsformen det var fel på. Kanske att det går bättre nästa gång. Det var härligt att springa spåret allafall då man kände doften av liljekonvaljer =)

Imorrn blir det att åka och handla mat. Örjan har tänkt att köpa löparskor på Löplabbet (avis) i Örebro. Hoppas han hittar några bra!

I Helgen som kommer blir det Parken på Fredag och på Lördag ska mamma ha kalas för hon fyller nämligen 60 år på Söndag!!!

Äntligen helg...

Idag är det Lördag och på fm. då åkte jag och Örjan ner till Hjortvallen och kollade på Mopedrallyt som gick av stapeln därifrån. Pappa och syster Jenny var med =) 75 st var dem totalt som åkte, rätt så många faktiskt! Och det var långt dem skulle åka, en runda på 8 mil. (Bilder på det kommer lite senare)
Efter det åkte vi det glassbaren, oops!
När vi kom hem sen så trimmade jag i trädgården lite och Örjan höll på att sätta igen våra stora hål vi har i uppfarten...

Igår var vi ju hemma hos Tony&GUje och grillade lite, mycket trevligt och gott! Är fortfarande mätt sen igår kan jag tillägga... Senare på kvällen hyrde vi film, Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. Men jag somnade och även Tony så det var inte mycket jag såg av den filmen =) Men det var ju skönt att sova oxå...

Ikväll ska vi åka till Philip i Svennevad och grilla lite =)

Lite bilder från igår...

   

Ska oxå visa vad Emma fick av mig när hon fyllde år...


Den va la fin eller hur =)


Ojojoj!!! Redan Fredag, härligt! Vi är nu ...

Ojojoj!!! Redan Fredag, härligt! Vi är nu påväg hem till Tony och Guje för att grilla lite. Det är ju fint väder ute och allt, kan ju inte bli bättre.. I Onsdags var jag iväg till Veterinären med Selma som fick en kortisonspruta som vi hoppas ska räcka hela sommaren mot hennes utslag hon får... Hoppas hoppas! När jag kom hem så gav jag mig ut och sprang 3 km. Gick väl rätt så skapligt förutom att jag fick ont i ljumskarna och lite i ischias :-/ Men men vad göra liksom... Det var allt!!! KRAM PÅ ER!!!!


Nu blir det glass i stora lass :-)

img_6661 (MMS)

Nu blir det glass i stora lass :-)


Nu är vi uppe i Gryt hos mor och far på li...

img_9581 (MMS)

Nu är vi uppe i Gryt hos mor och far på lite kaffe.   ... Inget vidare väder ute idag heller :-( imorrn ska kg med Selma till veterinären så ska hon få en kortisonspruta. Ikväll sk jag ev. till Guje&Tony :-)


Grattis!!!

Till världens bästa Emma som fyller år idag, min vän!!!!



Herregud vad tiden går =/ Jag fyller ju snart 27 år jag med och tänk när man var 23 år =) Öhh vad fan gjorde man då egentligen =) Kommer inte ihåg... Åh herregud, jag börjar redan bli senil =)
Allafall så ska jag åka till Emma lite senare ikväll för (förhoppnigsvis) lite fika, hehehe!
Jag förvänatr mig en GOOOD Tårta, hihihi!
Ska ta med mig den här lilla presenten som hon ska få oxå...


Och imorrn och på Onsdag är jag ledig!!! Så skönt det ska bli... Har annars gått riktigt bra att jobba i helgen, har varit lungt.
Ska ringa till Veterinären imorrn oxå om Selma och hennes utslag hon jämt får under sommaren. Jag tror hon är allergisk mot typ mygg (om man nu kan vara det?) Hon blir helt uppäten på öronen och näsan, usch!
Ja allafall förra sommarn då vi var där med henne så har jag för mig att veterinären Kristin sa att man kunde ge en antibiotikaspruta som skulle ge ett fullständigt skydd... Typ nått sånt allafall. Får väl höra imorrn vad hon säger.

 Hej sålänge!!!

Just nu är jag hemma hos Emma och skrattar...

img_2219 (MMS)

Just nu är jag hemma hos Emma och skrattar åt henne när hon håller att bakar... Hon höll precis på att glömma smöret till kladdkakorna, hihi! Men nu är dem i ugnen allafall... Ikväll för min del blir det att jobba här i Pålsboda, på Eken! Blir spännande :-)


Men vad f** då...

Tänkte att för en gång skulle lägga upp lite bilder från Liseberg och så men då vart det något fel när jag skulle ladda över bilderna på datorn. Suck! Orkar inte bry mig om det just nu.
Idag *host host* åkte jag till Marieberg en sväng. Skulle väl inte ha något speciellt men kom på sen att jag ville ha nya träningsbyxor. Så jag for till Stadium och hittade top och byxa för 299 spänn (paketpris) Plus att jag hade 20% rabatt oxå så det blev bara 239 kr =) Glad vart jag.

Igår var Örjan och jag in till Örebro. Jag gick ju på stan en stund och hittade en nyöppnad affär, New Yorker hette den. Hittade massa roliga toppar och snygga shorts bla. Så dit tjejer måste vi åka nångång. Vi tog även en lunch på Coco Thai och det är ju aldrig fel =)
Lite senare framåt kvällen var jag och Örjan ute och sprang spåret. Gick riktigt bra! Efter dusch och mat åkte vi upp till Gryt.

Nu snart ska grillen tändas och på med hjortköttet, sååå gott det ska bli!!!
I helgen blir det att jobba...

Ha´de gött!!!


Åhh vill så gärna tillbaks till solen...

Just nu sitter jag på Java i Örebro och dr...

img_3059 (MMS)

Just nu sitter jag på Java i Örebro och dricker latte och läser Amelia. Örjan är på anställningsintervju så under tiden så sitter jag här :-) Ska snart gå upp på stan och kolla runt lite...


Fasiken!!! Har inte bloggat nu på länge ig...

Fasiken!!! Har inte bloggat nu på länge igen... Har ingen ork känns det som. Ikväll har jag varit och tränat Skivstång. Ett tungt pass var det idag med tunga vikter och få repetitioner :-) Var ett kanonpass allafall och jag vet inte vem utav mig, Fia, Ida eller Örjan som pustade mest, hehehe! Gött var det allafall. Ska lägga upp lite bilder från i helgen då vi var i Göteborg :-) Får ta tag i det där imorgon. Just nu kollar vi på Hockeyn och snart är det BB... See ya!!!


Inte helt fel att vakna upp till den här u...

img_3868 (MMS)

Inte helt fel att vakna upp till den här utsikten :-)


Nu ligger jag här i den inte så jättesköna...

Nu ligger jag här i den inte så jättesköna bäddsoffan och lyssnar på när Peter snarkar... Suck!!! Men jag är rätt så pigg ändå trots Peters snarkande. Idag blir det att åka hemåt och det vill man ju inte egentligen.... Men men, hem till verkligheten :-) Har haft en toppenhelg här i Götet allafall :-)


Nu har vi varit här en stund i Getskär :-)...

img_6921 (MMS)

Nu har vi varit här en stund i Getskär :-) är ju inte det varmaste direkt och blåser. Vi har precis kommit in efter att ha tagit en liten promenad... Ikväll blir det att grilla och imorrn blir det Liseberg.


Sitter här i soffan och kollar på Big Brot...

Sitter här i soffan och kollar på Big Brother som jag nästan kollar på varje kväll. Pinsamt? Nja kanske :-) Ikväll allafall så var jag och tränade, dubbelpass, RML och Skivstång. Har inte tränat på två veckor så det var lika bra att köra fullt ut. Gick väldigt bra och vi får väl se om jag har någon träningsvärk imorgon eftersom sist jag tränade var jag väldigt säker på det men icke!!! Imorrn ska jag jobba kväll men hoppas att kunna byta till dag om någon blir sjuk. Inte för att jag önskar någon sjuk men ja ni förstår nog vad jag menar :-) Haj haj så länge....


Suck!!!! Klockan är halv sju och jag är va...

Suck!!!! Klockan är halv sju och jag är vaken, på min lediga dag dessutom :-( Egentligen vaknade jag redan vid sex... Hur jävla roligt är det på en skala?!?! Jaja sk försöka att somna om nu allafall. Godnatt.. Eller Godmorgon snarare :-)


Ooppsss!!!

Idag efter jobbet åkte jag iväg till Marieberg och det var ju väldigt dumt egentligen att jag åkte dit för jag fick ju med mig en hel del hem... Hehehe! Men men så kan det vara ibland.
Har äntligen hittad en fin bikini+trosor. Köpte den från Cubus, är så glad!!! Topparna köpte jag på Gina Tricot.
Efter jag hade handlat klart tog jag en sväng förbi Chilli, denna gång hade jag ingen plånbok med mig in =) Där hittade jag oxå jättefina grejor. Vill ha, vill ha, vill ha!!!!



Snart blir att baka Pizza, gott!

Jiihaaa!!!!

Igår var det Valborg och det spendera vi hemma hos Fia till en början. Sjöng lite Singstar och skrattade så vi tjöt, ni kanske förstår när ni ser bilderna =)
Den rosa cowboyhatten hade Niklas vunnit på Pålsbodamarken. Han vann första pris och fick välja vad han ville och då ville han ha den rosa cowboyhatten med tiara, tjusig!!!
Lite senare så gick vi hem till Peter för han hade fest och vart kvar där i några timmar. Hade en väldigt rolig kväll igår helt enkelt....

             

Idag så vart vi klara med veden, Thank God!!! På em. så åkte vi ner till Glassbaren. Dem hade banan och päronglass, gott!
Skulle egentligen ha tränat ikväll men när klockan var halv sex låg jag som död i soffan, var helt slut! Så jag struntade i det =( Får väl ta en springrunda imorrn, en LÅNG sådan =)

RSS 2.0