sådär ja...

Nu har man fått lite mat i magen. Idag gjorde jag tonfiskgratäng. Mycket gott och något jag kan verkligen rekommendera.
Här kommer receptet.
1 gul lök
2 vitlökar
2 tomater
1 färsk chili eller lite chilipulver
2 brukar tonfisk
1 burk cremefraiche med smak Saffran&Tomat
2 msk Pesto
Salt och peppar

Hacka lök och vitlöken och stek i pannan. Tillsätt därefter dem hackade tomaterna, chilin, tonfisken, cremefraichen, peston och salt och peppar. (Hade även lite mat.grädde i för lite lösare konsistens).
Koka pasta och blanda alltsammans, lite riven parmesan ovanpå och in i ugn på 225 g i ca 15 min eller tills gratängen fått gyllenbrun yta. Servera med tex. brytbönor, mums!
Klart!



På fm. var jag uppe i Gryt och där jag och Nikki rockade loss till denna låt =) Snacka om en gammal låt...




Vill börja med att säga...

kolla här då...

Blankt papper...ahhhaaaa mhhmmmm!!! Yes yes yes!
Så nu är den besiktad och klar =)

Har annars i helgen jobbat. Har varit en väldigt skön helg då det har varit lungt på jobbet och så. Man har inte kännt sig helt slut när man har kommit hem som man annars har gjort.
I Lördags åt vi tacos här hemma och bara va. Så gott och skönt! Somnade vid halv elva den kvällen men då var jag pigg oxå på Söndagmorgonen.

 
Igår när jag kom efter att ha jobbat kväll hade Örjan en överraskning till mig nämligen en hamburgare från MAX, hahaha! Han vet hur han ska charma mig =))) That´s my man!

Idag blir det nog inte så mycket som händer. Jag har ju gått och blivit förkyld!!! Jag misstänker att det är den där Emma som jag nu ska vara kompis med?! ;-) Den lilla gäddan... Förhoppningsvis blir det inte så farligt för jag vill inte vara hemma från jobbet.
Skulle ju ner och träna med syster idag oxå i Hjortkvarnskola men jag tror jag hoppar det =(

Haha, drömde en sån rolig dröm inatt. Jag drömde att jag, Ida, Linda, Emma och nån mer var i Miami. Vi var där på semester och hade hyrt en lägenhet precis vid stranden. Det var såå mysigt. Vi spelade vollyboll och gick längs stranden och så. Ja det var det jag kom ihåg allafall =)


yes!

Fick en besiktingstid i Finspång idag kl. 15,00, haha! Örjan var snäll och skulle åka på det för jag ska ju jobba och han är ledig =)
Tack Älskling!!!!!

panik!!!!!!

Har varit hos Emma ikväll då vi satt och pratade om besikta bilen och dem frågade mig vilket nummer har du?. Jo, jag har ju 9 vilket betyder att sista besiktningsdagen är på Måndag sen är det körförbud på den. Vilket då betyder att det inte finns en enda tid innan dess =(((
Åhhh jag är sååå klantig och känner mig så dum och oansvarig. Jag menar, jag har ju haft sen i September på mig att boka en tid men ändå har jag liksom glömt bort fastän att jag har tänkt att, nu måste jag boka en tid, sen har det bara inte blivit av ändå. Pinsamt!!!
Står nu allafall på väntelistan så vi får väl se. Jag har ju Örjans bil jag kan ta till jobbet allafall så det ordnar sig alltid... Tur jag har Örjan som kan lugna ner mig ibland =)
Fanns allafall tider nästa vecka hursomhelst.

Nog om det... Emma bjöd på mat ikväll, det vart lite kycklinggryta med ris, gott gott! Kollade på Sveriges värsta bilförare. Herregud säger jag bara hur folk kör?! Jag fattar inte att dem inte fattar att dem är farliga och att dem inte inser vad som kan hända när dem kör i full fart. Allafall så roas jag av programmet ändå.


Imorrn blir det att jobba kväll och hela helgen, jippie!!!!!!!......

hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en tur till Marieberg. Maten är uppackad och nu är jag själv hemma =( Örjan har åkt till jobbet.
Hittade ett fynd på Cubus. En kavaj som kostade 99 kr, och tidigare pris var 399 kr. Örjan tyckte den var ful men jag gillade den =) Vet bara inte riktigt vad jag ska ha till. Hittade även en kavaj på Gina oxå men den var för dyr tyckte jag, fin annars.
Ville hitta ett par byxor idag oxå men det verkar som om det är en omöjlighet. Det finns ju nästan bara byxor i modell som är lite större upptill och som smalnar av nertill. Öhh förstod ni det där? Ja skit samma! Inget som direkt passar min kroppsform direkt =/ Ja, jag får väl leta vidare en annan dag.

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske ska åka till Emma lite senare om hon nu är hemma...

Tjingeling!

en helkväll med la familia!

Började kvällen med att åka upp till Gryt. Har ju inte varit där sen i Fredags, började att få lite hemlängtan =)
Nu ska jag berätta nått kul. Kevin visade mig att han hade tagit ett simmärke idag på simskolan. Baddaren hade han tagit. Man blir så jävla stolt över honom.
Kevin kan inte simma ännu men han var jätteduktig i somras då vi var iväg med honom till badlandet ett par gånger. Då simmade han ut till flotten själv, han hade såna här kuddar på armarna. Först ville/vågade han inte men jag tvingade ut honom som den snälla moster jag är =) Sen gick det hur bra som helst. Jag är helt säker på att han kommer att lära sig att simma.
Babblade lite med mor och syster Veronica sen så var det dags att åka ner till andra syster Jenny.
Där fick jag en kopp varm mörk choklad från hennes nya kaffemaskin, Tassimo. Jättegott!!! Och där vart det en hel del prat oxå =)
Beställde lite ljus från Partylite. Det vart doften "Tusensköna&Aprikos" (tror jag att den hette) Jaja, den luktade gott allafall tyckte jag. Jag fick även lite mjöl med mig, Chapatimjöl. Ska vara riktigt nyttigt och så, så det får jag väl baka bröd på inom snart.

  

Imorrn bär det iväg till Marieberg för det ska handlas mat plus lite annat. Man har ju liksom fått lön =)

Bläää!!!! För denna dag. Har blivit sjuk i...

Bläää!!!! För denna dag. Har blivit sjuk i magsjuka :-( Inte kul asså. Hoppas verkligen inte att resten av familjen blir drabbade oxå :-( Allafall så är Örjan iväg till P-boda och köper lite grejor. Bl.a. Dofilus, Activia m.m. Och man är ju sååå törstig oxå. Skulle kunna dricka upp minst 1liter kallt vatten, Gud vad gott det skulle vara :-) Men jag mår ju bättre nu än vad jag gjorde på fm. så det är ju skönt allafall. Kan ju dricka lite och så... Så tråkigt när hela helgen blir förstörd men men, vad gör man?! Hej sålänge!!!


Mmm, nu blir det mat och Let's dance!!!

img_6102 (MMS)

Mmm, nu blir det mat och Let's dance!!!


fredag!!!

Härligt med Fredag och härligt med fint väder =)
Jag fick lite skäll utav Fian för att jag inte hade bloggat på länge så det är väl bäst att jag gör det nu. Har ju inte så mycket att skriva om egentligen men idag har jag varit uppe i Gryt. Känns som det var jättelängesen man var där =) Nikki vart jätteglad när hon fick se mig och jag hann knappt inte inför dörren när hon rusade emot mig och gav en bamsekram, mysigt!

Ja, skulle ju ha tränat igår men det vart inställd pga. folk som bokade av sig. Tack Fia och Henkan =) Erat fel, hahaha! Så vi åkte en sväng till Fia istället och satt och kollade på kort från när hon och Ida var i Australien. Roligt roligt!

Annars i veckan har det inte hänt så mycket. Tränat lite, jobbat... Har fått mina gardiner från Ellos idag som jag ska hämta ut. Eller om jag ska be mamma göra det som ändå ska åt det hållet, hmmm!
Sen på em. ska jag åka upp till Gryt IGEN. Ska få semlor utav Virran som hon har köpt med hem, sååå jävla gott!!! Puss på dig syster.

Åh ja detta inlägg var tillägnat till Niklas =) Hoppas du blir bra igen!

That´s it for now!!!

Nu har blommorna som Örjan fick av mig sla...

img_1453 (MMS)

Nu har blommorna som Örjan fick av mig slagit ut :-) Det är ju väldigt fint med färska blommor, det skulle man köpa oftare... Eller få ;-)  Har idag beställt gardiner till köket. Det vart helvita, känns fräscht och ljust!


tråkiga söndag...

och det regnar ute, usch och fy! Inte roligt. Då kan det nästan få snöa hellre än att det regnar.

Allafall igår så var jag iväg med syster Jenny till Ingelsta, Norrköping för lite shopping. Började först med att när vi väl kom dit och skulle svänga av mot köpcentrumet svängde vi en avfart för tidigt och kom ut på motorvägen mot Helsingborg och fick åka en bra bit (kändes det som) innan vi kunde svänga av och vända om. Just våran tur det =)
Hittade en Bh på Lindex allafall, ska nog köpa en till sån funderar jag på. Dem hade även fått in jättefina vårkläder oxå så man vart lite sugen men NEJ, jag kunde hålla mig =)
Tänkte att jag skulle ha tagit lite bilder då vi var iväg men det glömde jag helt bort.

När vi kom hem sen på em. så la jag mig i soffan och sov i TVÅ TIMMAR!!!! Herregud, men det var gött de.
Kollade på "Point Break" på kvällen och jag säger bara Patrick Swayze, mmmhmmmm! Mycket bra film.

Idag så har vi varit uppe till Gryt på fm. sen så har jag städat bort Julen. Är bara gardinerna kvar i kök och vardagsrum men det får vara sålänge. Skulle egentligen vilja ha nya till köket. Vita linnegardiner plus nya lampor i fönstrerna och nya mattor.
Eller varför inte ett helt nytt kök... Nu vart det helt plötsligt väldigt dyrt =)

Ikväll blir att titta på "Solsidan" Yes yes yes!!!!!!

Köpte med blommor till Örjan idag för att ...

img_4050 (MMS)

Köpte med blommor till Örjan idag för att jag älskar honom sååå mycket :-)


lite från igår och idag...

Igår fyllde mormor 91 år! Herregud, åren går kan man säga =) Hon vart väldigt glad över ramen hon fick på oss alla. Åhh vad jag skulle vilja ha haft en videokamera då vi var där. Innan vi skulle åka hem så sa vi åt Nikki att sjunga lite. Så hon, Alexandra och mormor sjöng lite sånger, bla. blinka lilla stjärna. Det var så fint och roligt att se på nått sätt....



 

Och idag jobbade jag extra och det gjorde jag igår med. Jag tänkte att när jag har varit ledig i fyra dagar så får väl jag ta och jobba igen det lite =)
Ikväll hursomhelst har jag varit och tränat. RML och Skivstång. Vart rätt så lugna pass denna gång, kan vara skönt då man känner sig stel i kroppen.
Och snart är det HELG!!! Gud vad skönt...


Söndagkväll!

Ja då var det kväll och inte ett skit finns det på tvn. Lika bra det för jag ska ändå gå och lägga mig snart.
Ikväll har vi varit och tränat ikväll, Spinning och Skivstång vart det men den här gången vart jag inte lika slut i kroppen som sist. RML tar nog bättre på styrka. Ja och påtal om styrka så har jag tappat så jädra mycket och det märks ju så tydligt på skivstången. Kan inte alls lägga på lika mycket som jag hade förut men det kommer ju säkert senare när man har tränat upp sig lite men det är frustrerande...


Imorse förresten när jag satt vid datorn så hörde jag något konstigt ljud som jag inte visste vart det kom ifrån. Sen vart det som en liten jordbävning för 3 sekunder. Ja då var det ju snön fån taket som rasade ner. Snacka om att hela huset skakade. Jag gick därför in i sovrummet där Örjan låg och halvsov typ. Men han hade inte märkt någonting, ja jag är ju inte förvånad egentligen =)

Idag vart det återigen ett besök till Marieberg =) Vi var till Bauhaus och köpte en bänkskiva till badrummet och ha över tvättmaskinen och så var vi till IKEA och köpte väggskåp även det till badrummet. Så det blir nog bra hoppas vi! Det är ju tur att man ha så nära till Marieberg så att man kan åka dit typ 3 gånger i veckan, hihihi!

Herregud har varit ledig nu i fyra dagar och det har bara svischat förbi =) Tur att man ska jobba imorgon.
Ja det var allt för nu!

Godnatt alla...

jaha ja!

Då var det Lördag och igår var vi och firade Fia =) I present utav oss alla så fick hon rallylektion dvs. lära sig att köra rally och åka med med en professionell rallyförare. Det kan bli grejor de.
Lite bilder från gårdagen.

     

Idag så gjorde jag klart ramen till mormor. Vart rätt så nöjd med den faktiskt, hoppas hon blir glad. Grejen är den att hon har inte så mycket kort på oss i nutid om man säger så det var därför jag tänkte att det kunde vara lite kul för henne att ha några kort på oss i nuet på alla och plus henne själv såklart  =)


Sen efter det var klart for vi iväg till Marieberg...igen =) Det var meningen att vi skulle åka till Kumla och handla lite mat men jag kom på att jag ville till IKEA oxå. Hittade en skål, uppläggningsfat, skärbräda och ljus och allt för en billig peng. Det gillas!

idag är ingen vanlig dag...

för det är Fias födelsedag, hurra hurra hurra!!! Hela 25 år blir hon idag, gud vad tiden går fort =)
Vi ska dit ikväll på kalas, ska bli roligt!

CONGRATS FIA!!!

Idag har jag tagit mig an snöröjning och fy fasiken säger jag bara. Vet inte hur många gånger jag körde fast och svor åt den snöslunga, grrr! Men nu är nästan allt klart förutom uppfarten som Örjan får ta när han kommer hem för där kommer jag definitivt att fastna.

Igår var vi ju iväg till Marieberg. Jag blir så sur, jag hittade inga tavlor till hallen =( Fanns inga jag tyckte var fina. Men jag hittade en smyckeshand att hänga mina smycken på och leggings. Ja då sparade jag lite pengar för denna gång allafall.
Träffade också Lollo och Lilian som kom med skålar som min syster Jenny har köpt från Lollos webbutik www.homealalollo.se . Dem var jättefina, ska också köpa mig såna sen =)
På em. åkte vi till Tony&Guje där vi vart bjudna på middag. Allting var jättegott och Frida är en liten busunge. Sån energi hon har alltså....

Nu ska jag göra iordning ramen med foton som mormor ska få när hon fyller. Det var meningen att hon skulle ha fått den vid jul men tiden räckte inte till så hon ska få den nu på Tisdag istället =)
Sen ska jag bara slappa lite på soffan för jag är helt slut i kroppen.

Hej sålänge!


jag är en...

död människa just nu. Ikväll har vi varit och tränat, DUBBELPASS!!! RML och skivstång körde vi och nu är jag trött i hela kroppen, men det är gött =) På Söndag blir det oxå dubbelpass. Lika bra att köra det egentligen när man ändå är där och vi som har så långt att åka oxå.
Fick min Heat-film idag, lycka!!! Gud vad jag tjatar om denna film känner jag men den är ju sååå bra =)

Imorrn är jag ledig och då ska vi fara till Marieberg och "kolla" lite ;-) Jag har tänkt att köpa lite tavlor till hallen + lite annat. Vi måste verkligen få iordning hallen nu. Örjan har lämnat lite ritningar och mått till en jobbarkompis som ska göra trappräcke åt oss, så det hoppas vi blir bra. Sen så vill jag ju oxå få sovrummet iordninggjort. Men jag har sån beslutsångest över taket. Suck! Orkar inte hålla på att slipa ner lacken och hålla på, samtidigt som det börjar bli gult och fult. Om vi ska ha kvar taket som det är ska jag hitta nån typ vit tapet med nått snyggt mönster på och vitt golv till det tänkte jag, hmm kanske kan bli bra =/ Jaja nog om det.
Efter Marieberg ska vi hem till Tony&Guje på lite middag, det blir roligt och trevligt! Då får jag träffa lilla Fridis =)

Åhh vi var ute på blocket och kollade på kattungar. Herregud säger jag bara... Man vill ju ha alla typ. Så himla rara och söta de är. Vi blir ju rejält sugna att skaffa en efter Stig så vi får väl se. Jag är ju väldigt inne på att ha en vit katt =)

 
 

äntligen!!!!

Är jag igång med träningen. Ikväll vart det Spinning och det var hur roligt som helst. Om det nu inte blir som sist att jag får skitont överallt istället när man väl ska sätta igång. Ska nog inte säga för mycket denna gång =)

Fick min ena film idag, Point Break. Så nu vet ni vart ni hittar mig dreglandes framför tv:n =) Heat-filmen var restnoterad så jag hoppas att jag får den snart ändå.

Igår när vi åkte hem från Gryt så frågade Örjan om det fanns någon ö utanför Turkiet....
- Ähh nä det tror jag inte att det finns, säger jag.
- Eller nej Grekland menar jag?
- Kos eller?, säger jag. Vadå då?
- Jo jag hittade nämligen en resa till Grekland...
Då jag säger,
- Stanna bilen jag måste få luft....
Är helt chockad. Örjan är nämligen inte den som tittar efter resor i första taget, hihi! Lite kul var det ju allafall...

Jaja lite om det. Nu ska jag sova och hoppas på att klockan ringer imorgonbitti för det gjorde den inte imorse... Dumma telefon!!!

nuuuuuuu....

kommer det en uppdatering från Nyåret.
Vi var ju hos Henkan då på kvällen, omkring 30 pers. var vi ung. Väldigt roligt och trevligt var det allafall.
Vi hade samlat in pengar från alla så vi kunde köpa mat, bål, nyårstillbehör, raketer m.m. Till förrätt vart det Toastskagen. Varmrätt, potatisgratäng med fläskfile och beasås. Efterrätt blev det Pavlovatårta. Alltså marängbotten med glass, grädde och frukt på. Mums om allt säger jag.
Ni som gjorde iordning maten och hade fixat med allt har varit sååå duktiga.
Sen vid tolvslaget gick vi ut alla och sköt raketer och skålade in det nya året i det svinkalla vädret.
Lite bilder kommer här:

           
 

RSS 2.0