Igår fick Örjan...

en snopp i sitt glas, hihihi! Vi var ju hos syster Jenny igår, väldigt trevligt. I våra dricksglas hade Jenny lagt i "issnoppar" =) Örjan ville inte ha en snopp i sitt glas sa han, hihi, men det fick han ändå =) Maten var väldigt god, fläskfile med potatisgratäng och Jennys granne, Anna, hade gjort en supergod sallad till.
Efter maten satte vi oss ner och kollade på "Så mycket bättre". Di Leva han är ju för bra, älskar hans låtar som han har gjort. Det är så bra texter och han är så fin syn på livet tycker jag. Efter lite tvtittandet fick vi efterrätt, Jordgubbs-och citronpaj med vaniljsås. Mmmm säger jag bara, gött!!!

Idag har vi varit till Norrköping. Örjan hade vunnit nån grej på Tradera till våran panna som vi var och hämtade. Svängde förbi köpcentrum i Ingelsta där jag hittade vinterskor från Skopunkten. Men inget köpcetrum slår väl Marieberg allafall, eller? Men nu är vi hemma igen. Blir en lugn och skön Söndagskväll, mysigt!

   
                                     Örjans issnopp =)

Nu är vi i Norrköping på Ingelsta köpcentr...

img_2782 (MMS)

Nu är vi i Norrköping på Ingelsta köpcentrum. Jag har köpt vinterskor och nu har vi tagit en paus med lite fika :-)


Lördag!

Härliga Lördag... Idag har jag haft alla barnen hemma hos oss. Vi har bakat lite chokladkakor och muffins med Geisha choklad i =) Pappa har även varit här och ställt in husvagnen för i år. Han vart lite besviken att jag inte tog något kort då dem höll på att köra in den i ladugården =) Sorry pappa!

Igår var vi hos Emma&Anders och åt tacos och kollade på idol. Det slutade med att jag , Emma, Linda, Ida och Karin drog in på krogen. Vi gick till Harrys och det var kul tycker jag. Bra folk som var ute igår och så.... Och jag sov över hos Emma eftersom Örjan skulle upp och jobba.

Och nu har jag duschat och ska göra mig iordning för vi ska åka ner till min syster Jenny och äta lite =) Trevligt trevligt! Hoppas vi ska kolla på "Så mycket bättre" som går på tv4. Ikväll är det ju Thomas Di Leva det ska handla om. Han är ju för skön alltså =)

   

Fredag!!!!

Nu har jag städat klart hela huset och ska snart hoppa in i duschen för att sen åka till bästa Emma och ha lite Fredagsmys. Vi ska göra tacos och dricka lite vin under tiden pöjkarna är och tränar =) Själv så kan jag inte träna idag. Har alldeles för ont utav ischiasen på vänster sida och är väldigt stel i höger höft =( Toppen! Är så jävla trött på att ha ont hela tiden varje dag.... När ska allt gå över??? Ja nej det är bara att ta lite Voltaren som det känns som jag äter som godis. Är nog verkligen inte så bra att äta såna värktabletter regelbundet men vad gör man. Funderar på om jag ska ringa till Rolf igen, hmm.

Ja allafall så är det ju Fredag idag och jag ska umgås med min Örjan och våra kära vänner =) Känns bra!
Gud, jag får ju inte glömma vinet. Ska ta fram det nu så jag kommer ihåg det.

Hej hej!


Bästa Emma....

Vart i Norgårn!

Jo ikväll tog vi en sväng till Hubbe&Elin som bor utanför Skogaholm. Hubbe ville ha lite bärhjälp utav Örjan. Dem har tre barn Anton, Oskar och lilla Linus. Jag har inte sett dem på ett bra tag nu men vad stora de hade blivit och rara fast dem är ganska busiga =) Det är så konstigt för varje gång vi har varit där och hälsat på så undrar dem om vi vill skaffa barn efter en kväll hos dem eller om vi har blivit helt avskräckta =) Men nej det har vi inte blivit... Allafall så spelade jag både Yatzy och Finns i sjön med alla tre barnen och sen var vi ute och tittade på hönsen och kaninerna som dem har, kul kul!
Naturligtvis glömde jag kameran oxå. Får bli en bild nästa gång istället.

Men nu är det dags för sängen. Är ledig imorgon och ska ägna dagen åt städning av huset, kan behövas...

Sov gott alla!

Stockholm!

Ja, Guje och jag var ju till Stockholm i helgen som var nu. Vi åkte upp på Lördagen. Vi hade lånat lägenhet av Gujes morbror på Östermalm =)
När vi kom fram gick vi ut på stan en sväng och kollade lite och sen gick vi hem och gjorde oss iordning för vi skulle ut och äta. Vi åt på en libanesisk restuarang, Tabbouli. Väldigt gott! Vi tog 16 små och kalla smårätter och gud vad mätta vi blev =) Det såg inte så mycket ut när vi fick in allt men det var det... Efter maten gick vi till Berns och tog oss en kaffedrink och satt och pratade om allt mellan himmel och jord.

På Söndagen hade vi bokat brunch på Mornington Hotel. Och det kan jag verkligen rekommendera att man ska prova på någon gång. Så jävla gott det var. Fanns allt från fil och flingor, till ägg, bacon och revbensspjäll till små desserter m.m, Mmm gött!!! Väldigt mätta vart vi. Efter brunchen tog vi en sväng till NK och kollade runt lite. Jag kan ju säga att jag är ju inte direkt imponerad av alla jävla dyra märkeskläder som finns. Ser väldigt tantigt och damigt ut men kul att gå runt och kolla ändå. Dem hade rätt så balla inredningsgrejor allafall =)
Efter Nk var det dags och beges sig hemåt och göra oss iordning för på kvällen skulle vi gå och se Mia Skäringer "Dygnkåt och hur helig som helst" på Cirkus.
Så jävla bra tyckte jag den var. Har ni inte läst boken tycker jag verkligen att ni ska göra det. En show med komik blandat med tragedi och ångest. Hon var väldigt tjock som barn och under tonåren utvecklade hon anorexi och bulimi. Hennes pappa dog även av alkohollism. Hela meningen med showen var att allt är inte så jävla perfekt som det kanske verkar vara på ytan, att man ska vara nöjd och försöka acceptera sig själv som man är. Älskar inledningen på showen då hon kommer ut i bara bikini och säger typ att "Ja såhär ser en rikitg kvinnokropp ut när den inte är retuscherad eller nått" Nått i den stilen sa hon =)
Jag gillar Mia och hennes sätt att vara och spela och hon är så ärlig och öppen.
Hon kommer till Örebro i Mars såg jag i tidningen häromdagen. Nån som är sugen på att gå? Jag kan kolla igen =)

Ja och på Måndagen åkte vi hem. Jag var kvar hos Guje tills på em. då Örjan kom och hämtade mig. Vi skulle nämligen ut till Marieberg och handla mat.
Och nu har jag varit och tränat. RML+Spinning, det var jobbigt må ni tro =)




Lite bilder från...

Turkiet kommer här. Bättre sent än aldrig =)

                     

Den där bilden på Viagra skyltade dem med i vartenda Apotek =) Örjan köpte upp hela sortimentet, hahaha!
Och den där huvudbonaden jag har på mig har kvinnor på sig den dagen de ska gifta sig =) men inte fan vart jag gift inte...
De stora skorna som är stolar, rätt så balla =)
Örjan har inte fixat sina bilder ännu från sin kamera. Har ju lite bättre kvalitet på dem, men men. Ni får nöja er med dessa sålänge.

Kram på er!!!

Nu är jag på Toys r us med Virran och barn...

img_2383 (MMS)

Nu är jag på Toys r us med Virran och barnen. Dem håller på att leta halloweenkläder :-) Nikki fick prova en peruk...


Fredagkväll!!!

Ahh vad skönt med helg. Visserligen har jag ju bara jobbat två helger så det har ju inte varit en jobbig vecka direkt.
Igår fyllde både min syster Veronika och svärmor Berit år. Så ikväll ska vi till svärmor och äta smörgåstårta, så jävla gott!!! Och Örjans lillebror, Magnus, är hemma från Stockholm i helgen. Trevligt, trevligt. Han håller på att utbilda sig till Naprapat. Äntligen att man känner någon sån i familjen =) Sen är det bara för honom och flickvännen att flyttat hitåt sen när han är klar med skolan. En egen privat massör/kotknäckare till mig =) 
Och på Söndag skulle Virran ha kalas men då är ju inte jag hemma.

Allafall, inte kul att se snö ute imorse när jag vaknade =( Tycker att det är lite tidigt för det ännu. I December kan den få komma tycker jag...
Nej nu kom gubben hem så ska vi snart åka...
Och imorrn bär det av till Stockholm med Guje!!!!!!!

Hej sålänge!!!

Hemma!!!!

Nu är vi hemma från Turkiet. Kallt, blåsigt och dystert. Men men tillbaka till vardagen igen med jobb, träning osv.
Har haft besök utav vildsvin inatt som har bökat lite i vår trädgård, dem jävlarna!!!
 
Idag har jag vart hos Fia och klippt mig, behövdes verkligen. Tog ett analysprov på håret och det vart inget bra resultat =( Ska därför köpa inpackning till håret se om det är bättre nästa gång jag klipper mig. Efter det for jag iväg till Marieberg och köpte mig ett par stövlar och en väska. Nu tänker ni kanske att varför köpte du inte en väska i Turkiet för? Nej för det fanns ingen snygg som jag hittade. Var ju bara massa med märkesväskor, inte min stil. Jag vill ha skinn, nitar och fransar och det hittade jag idag =)
Efter shoppingrundan så träffade jag Guje och Frida på Willys. Vi åkte hem till henne och tog en kaffe och planerade lite inför helgen som kommer. Vi ska åka upp till Stockholm då =) Det ska bli kul.

Jag ska lägga upp bilder från Turkiet. Väntar på att Örjan ska lägga in bilderna från hans kamera på datorn bara.
Men vi hade det jättebra där annars. Var lite si och så med vädret men Söndag och Måndag var kanonfina och dessa spenderade vi på stranden =) Drack och åt gott med!


 

Ikväll blir det att träna Spinning =) Kan behövas efter denna semester hihi!!!


  

Nu är det nära...

Imorrn drar jag och älsklingen till Alanya, Turkiet. Ska bli så skönt och roligt. Hoppas vi får bra väder så man blir brun och fin =) Har fått lite tips från min systers granne Anna, om bla. resturanger, bazarer m.m. Kul kul!
Så pass-check, biljett-check, massa kläder och skor-check, check, check...
Är lite nervös för flygningen bara. Tycker INTE om att flyga, punkt slut!!!

Kanske att jag mobilbloggar nånting under veckan nu, vi får se.
Annars så syns vi om en vecka =))

See ya!

Gårdagen...

Så var jag och Örjan till Marieberg och tog ut lite pengar till Turkiet. Köpte även skavsårsplåster och tejp till mina fötter =) + lite annat. Efter det åkte vi till Tony och Guje där vi hade en riktigt trevlig kväll. Vi åt som förrätt lite tapas stuk. Räkor i hetsås, grillad hallumi, vitlöksbröd och ugnstekta tomater med basilika, parmesan och rivet vitt bröd. Väldigt gott var allting. Och som huvudrätt grillade vi vildsvin och hade en grekisk potatiskaka med smak av fetaost, rödlök och oliver, mmm gott! Till det hade vi hemgjord beasås.
Efter maten så kollade vi på Sommar med Göran, helkul film! En toppen Lördag med andra ord.

Nu håller jag på att packa lite. Som vanligt har man en miljon kläder och skor med sig =) Men det blir nog bra...
Och ikväll blir det träning!

   

Så roligt!


Haha thumbwrestling!!! Och jag vinner :-) ...

img_6496 (MMS)

Haha thumbwrestling!!! Och jag vinner :-) Örjan bara fuskar ju...


Ahhh Fredagkväll! I like it... Har vart o...

Ahhh Fredagkväll! I like it... Har vart och tränat ikväll och just nu har vi avnjutit en god middag bestående av TACOS!!! Så jävla gott det var. Och imorgon ska vi åka till Marieberg och ta ut lite turkpengar :-) Och senare till kvällen ska vi åka till Tony&Guje. Hej sålänge!


Ok jag skulle bleka slingor i Emmas överh...

Ok jag skulle bleka slingor i Emmas överhår vilket resulterar i att jag bleker hela det håret istället. Så det vart visst inga slingor :-( Åh förlåt Emma... Ja nu vet jag ju att jag inte kommer att få göra slingor någon mer gång, haha!


Just nu är jag hemma hos Emma. Hon håller ...

img_8428 (MMS)

Just nu är jag hemma hos Emma. Hon håller på att bleka håret och får lite assistans av Fia och Ida. Jag dårå kollar på halv åtta hos mig :-) Lilla  illern Lizzy far runt här som en galning...


Bläää för Måndagar!

Jaha Måndag igen... Längtar verkligen tills nästa Tisdag för då bär det av till Turkiet =) Det ska bli skönt de!!!
Efter jobbet idag åkte jag en sväng till Guje. Hade glömt min sjal där sen sist jag var där. Lilla Frida vaknade till  under tiden jag var där oxå, så rar hon är! Vi pratade om att träffas på Lördag och käka lite grillat på kvällen, om vädret tillåter =/
Och nu håller jag på att baka bröd igen. Ska ta med mig det upp till Gryt så mamma och pappa får en limpa och Virran m. familj får den andra =) Lugn Jenny du ska oxå få en någon annan dag ;-)

Igår så var jag och Örjan och tränade skivstång. Behövdes efter träningsvärken från i Fredags =) Så idag känns det bättre i kroppen.

Ikväll blir det att titta på Halv åtta hos mig och sen Ullared, hihihi!!!

Ja glömde ju säga... Pappa vann ju 25 kr på trissen han fick när han fyllde och på lottot vann han *trumvirvel*.... HELA 16 KR!!!!!!!! Ja vad ska man säga, vi har verkligen inge tur med pengar, hahahaha!

Hej hopp!!!!

Nu har jag bakat bröd, och vad gott det bl...

img_6559 (MMS)

Nu har jag bakat bröd, och vad gott det blev :-) receptet hittade jag på min Louise blogg. Väldigt enkelt och smidigt bröd att baka...


Lördag!!!

Pappa fick då i present utav av oss två trisslotter och Lotto med Joker. På trissen vann han 25 kr =( och lottot vet jag inte... I våran familj har vi ju inte direkt tur med att vinna pengar men man kan ju alltid hoppas på drömvinsten på 118 miljoner =)

Ja ikväll allafall så var jag först hem till Emma&Anders där dem bjöd på mat. Tack Emma, det var gott! Efter vi hade ätit så gjorde Emma och jag en ananaspaj som vi skulle ta med oss till Linda. Vi har nämligen haft en filmkväll ikväll. Det vart en skräckis "Barnhemmet". Den var rätt så bra och läskig =) och det gillar vi...
Det var roligt att se hur tapetseringen vart hos dem oxå. De har nytapetserat i kök och vardagsrum. Det vart väldigt bra!!!!

Sen var vi ute på fb och kollade på massa roliga kort, hahahaha!!! Jag säger inget mer...

Nu blir det att sussa...

Zzzzzzzz!!!!!

   
                                     Den nya fondväggen
                                     i vardagsrummet,
                                     New York New York!

hurra hurra för Pappa...

som fyller år idag! Grattis grattis...
Vi ska åka upp dit på em. på lite födelsedagsfika =)

Har precis kommit in efter att ha röjt undan lite trädgårdsmöbler och sånt. Ser ju lite tråkigt ut i trädgården nu, skulle behöva köpa lite blommor egentligen men men...
Och Örjan jobbar, han kommer väl hem snart så jag ska börja med maten. Idag blir det lasagne, gött!!!!


Fredag =)

Så skönt det är Fredag och ledig helg. Idag så har jag jobbat i Pålsboda, roligt roligt och när jag lagom kom hem så var det dax och åka till träningen. Tränade skivstång + idag och det var jobbigt!!! Gick väldigt tungt på triceps, biceps och axlar. Träningsvärk imorrn =/ Eller vad säger du Spongh? Hihihi...
Har även köpt present till Pappa som fyller år imorgon. Hoppas han blir glad och att han **** =) Hämtade även ut mina gummistövlar som jag beställde från Ellos, jättesnygga och sköna. Hoppas man får användning av dem nu???!!!

Och igår så var jag ju iväg till Rolf men ryggen vart ju inte speciellt bättre =( Synd synd men vad gör man. Förhoppningsvis så blir det bra när jag kommer igång med träningen på riktigt.
Efter Rolf var jag till Marieberg och köpte lite kläder som jag ska ha när Guje och jag åker upp till Stockhlm om typ tre helger =) Vi ska bla. kolla på Mia Skäringers "Dygnkåt och hur helig som helst". Verkar ju vara asrolig...
Och ikväll har vi kollat på Idol. Jag ringde och röstade på Linnea, som sjöng "jumping jack flash". Gillade hennes röst, scenframträdandet och versionen =) Och så röstade jag på Minna...
Och hur rolig är inte serien Modern Family. Man kan ju inte låta bli att tycka att den är helrolig. Gillar gayparet =)

Men men nu blir det nog snart SÄNGEN. Får se när jag vaknar imorrn. Ska nog hänga för nått för fönstret som Anders sa, då kanske jag slipper och vakna typ vid sjutiden imorrn.

Goodbye!!!

RSS 2.0