Happy Happy Happy....

Det är jag idag för jag har hittat BIKINI!!! Äntligen en bra som sitter där den ska, hahaha! Köpte dem på Twilfit inne i stan och den rosaspräckliga var dessutom på REA!!! Köpte även med den blåa bikinbh:n (det var samma modell) eftersom den satt så bra så var det bäst att passa på =) Fanns ju dock inga trosor till den blå men det kan jag ju hitta någon annastans.

Efter stan for jag ut till Ikea där jag köpte ramar, påslakan, skål m.m. Den ena ramen är till för att jag skulle rama in kortet vi fick från Alexandra på Alla Hjärtans Dag. Hon skrev ju så himla fint så jag tänkte att det måste ramas in. Ska ställa det nere i hallen här hemma.

Kram!

 

 

 

 

 

 


marieberg!

Jo igår var vi till Marieberg... Igen! Där köpte jag lite kläder till Nova och till mig själv plus att jag inhandlade lite nya skor som jag tror jag inte kommer att få skoskav av, hehehe. Vi får väl se hur det blir med det.

Denna köpte jag till Nova som hon ska ha till Midsommar =) Såg ut som värsta 70-tals bruttan i den, hahaha!

Och detta till mig
 
Skorna är från Skopunkten, dock så var det ingen vit sula (heter det så?) på den högra skon utan svart.

Toppen är från Gina.
Så nu kanske jag oxå blir fin till Midsommar, hehehe!

På Fredag ska vi allafall åka ut till Bo och fira lite sen på kvällen ska vi till Tony&Guje.
Och på Lördagen kommer min familj och Örjans föräldrar hit och grillar lite =) Och förhoppningsvis så är vädret bra och inte så mycket myggor/knott så kanske man kan spela lite Kubb...
Ja det är planerna för Midsommar hursomhelst.

Nu sover lilla Nova. Ikväll vart det att s...

img_9979 (MMS)

Nu sover lilla Nova. Ikväll vart det att somna på soffan då hon absolut inte ville vara i sängen. Ja det går ju det med... För denna gång allafall :-)


Skolavslutning!

I Onsdags så var jag och tittade på min systerdotter Alexandra som hade avslutning i Bo kyrka. Man blir så stolt över henne då hon sjöng sången "Thank You for the Music" helt själv!!! Det var jättefint och jag fattar inte att hon vågar att göra det... Aldrig att jag skulle ställa mig framför en publik och sjunga. Men då har ju jag ingen bra sångröst heller, hehehe!


Make up store

Idag for vi iväg till Marieberg. Jag skulle bla. in på Kicks för att se om de hade concealern som jag har velat haft länge och den hade dem =) Den ska vara galet bra men är galet dyr oxå. Men concealer är ju något som jag använder varje dag även fast jag bara ska vara hemma så det var nog en bra investering ändå.
Köpte även ett läppstift som man kan ha till vardags och så. Tänkte först köpa Maria Montazamis läppstift men då skulle man ha fått köpt ett helt kit som gick på 495 spänn! Liiite för dyrt... Så det blev ett annat läppstift i ljusrosa istället.
Köpte allt från märket Make Up Store.


Efter Marieberg så åkte jag upp till Gryt där det bjöds på Jordgubbstårta. Jo jag tackar ja =) Lånade hem två filmer, en av dem var TinTin som man kanske kan kolla på ikväll.
Fick även en tröja från Mamma som hon hade stickat åt Nova. Jättefin!!!! Den passade perfekt oxå =) Tack snälla Mamma ♥
Hon hade även köpt en Anka som kvackade och gick men den vart nog Nova lite rädd för, hihihi! Hon är lite harig ibland min lilla flicka Det har hon absolut fått från mig =)
 
Imorrn kväll ska vi på kalas då det är vår vän Spongh som fyller år. Det blir nog trevligt!!!

Och nu kom Älsklingen hem oxå. LOVE!!!

nu har dem kommit!

Alltså grejorna från Home ála Lollo som fick jag häromdagen. Är som vanligt väldigt nöjd med allt.
Detta köpte jag

Plus 5 st griffeltavelhjärtan =)

Senare idag, eller snarare ikväll, ska jag iväg på skolavslutning för min ena systerdotter Alexandra, kul kul!!! Hon ska tydligen sjunga solo sång i år igen. Hon gjorde det förra året oxå och hon var sååå himla duktig! Inte annat än att man blir stolt.

Igår var jag hos Elin. Det var ju våran Tisdagsdejt =) Syster Jenny var oxå med. Avslutade dagen med en promenad med Jenny, Susanne och Kim runt Hjortkvarn.

Åh just det! Idag blir våran Nova 5 Månader ♥

söndag!

Idag har jag varit rätt så produktiv för att vara mig =) Tog tag i den stora högen med diverse papper såsom papper från försäkringskassan, folksam m.m, som vi hade låg på kökssoffan. Så nu är min hög sorterad och klar. Slängde en hel del papper kan jag säga. Det som skulle sparas satte jag in i en pärm.
Nu är det bara Örjans hög kvar. Den får han gå igenom den själv öfr jag vet inte vad han vill ha kvar och inte.
Jäkla regn som har kommit till och från idag. Skulle ju ut och trimma gräs men det sket sig. Får väl försöka ta det imorgon annars.
Lilla Nova har nog ändrat sina rutiner för sömn och vakenstunder verkar det som. Orkar numera vara vaken i 3-4 timmar mellan sovstunder till skillnad från innan då hon orkade vara vaken max 2 timmar.
Ja vi får väl se om det håller i sig.

Igår var Emma, Anders och Linda här en sväng. De hann att hälsa och gosa med Nova innan hon skulle sova så det var ju bra. Trevligt att dem kom!!!

Kram Kram!

Idag har jag varit trött, så himla trött! ...

img_4104 (MMS)

Idag har jag varit trött, så himla trött! På em ringde jag till Jenny och hörde mig för om vi skulle ta en promenad och det gjorde vi. Gick runt Gamby en sväng. På vägen hem tog Norton ett dopp i ån :-) Efter promenaden åt vi glass uppe i Glassbaren och denna gång hade de Päron :-))) Sååå gott!


Nationaldagen!

Idag på em var vi nere i Hjortkvarn och firade just som rubriken säger nämligen Nationaldagen. Det var trevligt med skapligt mycket folk. Man kunde tävla i femkamp och även (min favoritsport) äta =) Det var hamburgegrillning och fika som man kunde köpa.
Till en början var det rätt så kallt men när solen visade sig så vart det jättevarmt. Men jag klagar inte...
Efter firandet så svängde vi förbi hos Svärmor&far där det bjöds på kaffe och glass =) Nova var på så bra humör och visade minnsan vad hon kan göra för ljud med munnen och dregla i mängder, hahahaha! Pratade även en hel del med farmor oxå och skrattade så gott.
     


Usch! Såg enligt min väderprognos jag har i mobilen att det skulle bli regn till helgen =( Inte igen. Vill ha sommar och sol NU!!!!
 

veckan som gått...

Uj uj nu har jag inte bloggat på ett tag igen. Ska försöka att summera veckan som gått.

I Tisdags så fyllde min kära Mamma. Hon fick i present av oss barn, pappa och mågar ett Japanskt Blodlönnsträd. Jättefint, skulle själv vilja ha ett sådant men det äter väl våra "grannar" bara upp, hehehe!

I Torsdags så var det kalas igen för min syster Jenny som fyllde år. Vi var bjudna dit på kvällen på lite mat. Av Örjan och mig, åh ja Nova såklart, fick hon pengar som hon önskade sig.
En trevlig kväll med god mat och mycket prat och skratt =)

Och I Fredags så var vi bjudna till Anders och Emma. Vi hade köpt med oss blommor och en liten Guldmedalj där det stod "Du är Bäst"på till Emma för ni förstår att hon tog Examen i Fredags efter att ha gått Socionomprogrammet i 3½ år!!! Du är så himla duktig och vi är såååå stolta över dig Emma!
Allafall så hade vi en trevlig kväll där tillsammans med Micke&Barbro som oxå var där. Vi åkte hem vid tiotiden för då orkade Nova inte mer, hahaha!

Igår så gjorde vi inte så mycket. Örjan höll på med sin bil och jag gjorde typ ingenting. Vädret har ju inte varit det bästa de senaste dagarna direkt.
På kvällen så hade vi bestämt att vi skulle käka Pizza och hyra film. Så vi såg den nya Hamilton filmen. Den var helt ok men ingen film som jag skulle vilja se om och om igen.
Nova somnade rätt så tidigt vid ca 19,45 så det vart perfekt för då kom precis Örjan hem med maten och filmen.
Och hon somnade lugnt oxå. Annars brukar hon kunna skrika, gråta och lite så innan hon kommer till ro. Så igår var hon riktigt duktig, hehehe!!! Nejdå hon brukar vara duktig annars med att sova men hon måste som sagt föra lite väsen innan hon somnar...

Och idag så har jag och Guje plus massa andra folk, varit nere på Hjortvallen där min syster hade ett Home ala Lollo Party. Jag köpte massa fint och kunde även denna gång kunnat köpa mycket mer men då hade det blivit lite fööör dyrt för mig =)
Ska visa vad jag har köpt när jag får allt.

Ja det var väl det! Imorgon är det Måndag och det är ju då jag skulle börja mitt "Nya Liv". Hmmm får se hur det går med det, hahaha!
Jag återkommer om resultat =)

Kram!!!

RSS 2.0