Nu blir det lite födelsedagsfirande med mi...

img_8327 (MMS)

Nu blir det lite födelsedagsfirande med mina syskon med familj. Tacotime :-)


Hurra hurra hurra!!!

För Örjan idag!!!! Han fyller år och jag började hans dag med lite frukost på sängen, mysigt!
I Present av mig fick han en kaffemaskin, Tassimo. Den vart han väldigt glad över och kommer att använda den flitigt tror jag =)



          

Nej nu ner och laga mat. Ska jobba i em., åh vad kul =/

Imorse vart det frukost på sängen då älskl...

img_4707 (MMS)

Imorse vart det frukost på sängen då älsklingen fyller år idag! Älskar dig!!!


Har just ätit oss mätta på frukostbuffe på...

img_3015 (MMS)

Har just ätit oss mätta på frukostbuffe på Café Java i Örebro. Sååå himla gott! Härlig start på dagen :-)


Vinön!

Igår hade vi bestämt med Tony&Guje att vi skulle hitta på nått. Eftersom vädret inte verkade bli till det bästa undeer dagen kom vi fram till att vi skulle träffas inne i stan och ta en lunch och sen se vad vi hittar på. Men straxt före lunchtid så började det att spricka upp och bli jättefint så vi bestämde oss för att då åka ut till Vinön!

Vädret var kanon och när vi kom fram så åt vi mat på Wärdshuset. Det var jättegott! Jag tog entrecote med grönsaker och färskpotatis, det var super och väl värt pengarna =)
Efter maten gick vi omkring lite till bla. en handelsträdgård som inte var mycket att hänga i julgranen om man säger så... Vissna blommor och ja trist!
Åkte vidare med bil lite och kollade och det sista vi gjorde var att stanna vid Örtboden och där dem även hade loppis, hittade dock inga fynd.
Sen var det dags att åka hem med färjan igen.

   

Handelsträdgården =)

 


Örjan ville inte vara med på bild men jag tog ett ändå, fint va =)

På vägen hem stannade vi för att ta en fika på Englas Cafe, eller Englas Skafferi som det heter. Det var jättemysigt där och vilka goda bullar då. De var bakade på surdeg och jättestora =) De hade oxå lite bröd, marmelader och sylter osv. till försäljning. Jättemysigt!

Englas Skafferi bakar all mat-och fikabröd i deras eget bagerie på Gården på ekologiskt mjöl som de maler själva och använder inga tillsatser. Sånt gillar ju jag det är bakat ordentligt, som det ska vara.
På övervåningen utav huset hade de oxå så man kunde sitta och fika och en liten loppishörna med lite roliga grejer. Guje hittade jättesöta små salt-och pepparkar som hon köpte.

     

Kan verkligen rekommendera detta cafe då det är finns nånting för både stora och små.
Englas Skafferi ligger utanför Odensbacken.

Nu ska jag ner och baka bröd!!!


Är just nu på Vinön och sitter på Wärdshus...

img_2351 (MMS)

Är just nu på Vinön och sitter på Wärdshuset och inväntar MAT!!!


Igår...

Så hade jag lite födelsedagsfika för mina vänner. Jag bjöd på Kexchokladpaj och blåbärspaj, alla recept tagna från min vän Louise!
Fick även jättefina presenter oxå =)


Jättefina örhängen och armband... Love it!


Och dessa jättefina och coola skor som våran lilla pöjk eller flicka kan ha sen =)
Allting all the way from London, hehehe! Jo jag tackar ja!!!

Här kommer lite mer... ja tokiga bilder =)

    

Tack allihopa för igår!!!


Titta vad jag fick av Örjan i födelsedagsp...

img_8982 (MMS)

Titta vad jag fick av Örjan i födelsedagspresent :-) Kunde inte hålla mig tills imorgon då jag egentligen fyller men men... Tack så mycket!!!


Har nyss gjort Kub-testet där man kan se o...

img_5887 (MMS)

Har nyss gjort Kub-testet där man kan se om barnet har några avvikelser som kan leda till tex. Downs Syndrom osv. Men allt såg fin fint ut :-) Så häftigt att se vårt barn på bild... I början av undersökningen låg den och sov. Nu ska vi ta en fika på Hälls, jag är såå hungrig, ovanligt!


Lek&Buslandet!

Har jag, syster Veronica med alla hennes tre barn varit idag =) Första gången jag är där och det var ju väldigt stort därinne med mycket roligt för barnen att göra.
Kevin och Alexandra lurade upp mig i en utav klätterbanorna, herregud jag trodde jag aldrig skulle komma ner =)
Kvaliten på bilderna är ju inte den bästa då min kamera inte är så bra, hehehe!

     

När vi var påväg hem så ringde andra systern, Jenny och sa att hon hade köpt en grej åt mig, inget speciellt så men tänkte på mig när hon såg denna =) Väldigt roligt tyckte jag!!!
Tack kära syster! Ska avnjuta den till något riktigt gott här framöver.

 

Nu ska jag börja med maten...
Trevlig helg allihopa!

Nu är alla barnen, Virran och jag påväg ti...

img_9128 (MMS)

Nu är alla barnen, Virran och jag påväg till Lek&Buslandet! Spännande :-)


nu är den färdig!

Brickan alltså och den vart rätt så bra. Allafall bättre än innan eller? =)




Botten är tapetserad med en tapet från Rusta. Tyckte den skulle passa in på nått sätt...

Idag har jag återigen varit uppe i Gryt och badat med barnen, superskönt i vattnet!
När jag kom hem började jag med maten. Ikväll fick det bli grillade hemmagjorda hamburgare med bröd och klyftpotatis. Det vart skitgott! Kunde ha ätit en till men NEJ NEJ!

Har kännt mig bättre med magen idag allafall, har inte varit hungrig jämt och ständigt.
I söndags trodde jag att jag skulle gå åt. Fick typ äta varannan timme, inte för att jag ville men för att jag hade ett sånt hungersug i magen.
Är det nån som oxå har haft så när ni har varit gravida att ni har fått sånt hungersug i magen så att ni kände att ni var tvungna att äta jämt för att inte magen skulle kurra ihjäl sig???


Nu är vi ute och cyklar en sväng och äter ...

img_6544 (MMS)

Nu är vi ute och cyklar en sväng och äter lite smultron efter vägkanten :-) Gott!!! Har tidigare varit och badat allihopa och det var hur skönt som helst...


söderköping dhööö!!!

Igår var jag och Örjan ute på en dagstripp till Söderköping. Vädret var toppen och vi hade riktigt mysigt. Vi gick runt på stan lite, gick upp i ett utsiktstorn, det var väldigt jobbigt =) Men utsikten var fin allafall. Åt glass på Smultronstället så nu vill vi inte se nån mer glass på ett bra tag känns det som, hehehe. När vi kom dit var kön väldigt lång (som ni ser på ett utav korten nedanför) men det gick fort att stå och vänta på sin tur ändå.
Åt god lunch på en restuarang som hette Kanalkrogen där dem spelade skön reggeamusik... Hade det bara skönt som fan med andra ord!

      

När vi var klara med Söderköping åkte vi ut till St. Annas Skärgård och tittade lite.

 

Efter en stund där bestämde vi oss för att åka till Berg och kolla på Bergsslussar som är där. Ni vet Göta Kanal-filmen, alltså den stora slussen som är som en trappa =)
Mysigt var det där med och riktigt fina båtar fanns det oxå. Kanske skulle ta och köpa sig en sån. Jag menar, så dyra kan dem ju inte vara eller?! =)
Åt kvällsmat där på en restuarang som hette, hör och häpna, Kanalkrogen, hehehe!

 

När vi kom hem åkte vi direkt upp till Gryt och skulle hämta släpkärran och till min förskräckelse hade dem sågat ner våran oxla som har stått där sen... Ja jag vet inte när.
Vi satt ofta under den och fikade när jag var liten och lekte i trädet självklart oxå =) Sen kommer jag ihåg att mormor satt ofta där...
Såna minnen som är förstörda nu, hehe! Nejdå skoja bara! Den behövdes sågas ner då den var väldigt rutten inombords.

 


Här sitter mormor på våran
trädgårdssoffa som alltid har 
stått under oxla...

Nu ska jag ner och göra våran...öhhh vad säger man... Serveringsbricka??? Ja jag ska måla om den och lite så allafall. Ska väl lägga upp före och efter bilder när den är klar sen... Om den nu blir det =)
Usch nu regnar det oxå =(

Bye!!!!!

fy skäms på mig!

Nu har jag inte blogga ordentligt på hur länge som helst. Har varken haft lust eller ork men nu kommer det lite från den senaste tiden =)

Midsommar:
På Fredagen firade vi hemma hos Henkan med sillunch, badtunnebadning och grillning. Hade en riktigt trevlig och lugn kväll.
På Lördagen så var vi oxå hemma hos honom och grillade lite innan vi åkte traktor till Brevens =)

     

Igår var jag, Guje och lilla Frida iväg på äventyr =) Vi åkte till Ässundet som ligger utanför Glanshammar för att äta lite räkmackor och ha trevligt. Dessa räkmackor har sagts att dem ska vara sååå goda osv. men nån vidare sensation vet jag inte om det var, men kort och gott så var dem ja... goda =) Frida badade en sväng oxå vilket hon tyckte var roligt.
Sen åkte vi tillbaka till Örebro och gick till Wadköping men först ett stopp i Stadsträdgårdens lekpark. Efter en stund gick vi och köpte glass och promenerade lite runt i Wadköping innan vi gick upp på stan en sväng.
En bra och skön dag helt enkelt.

   

Och idag har jag varit uppe i Gryt på em. Vi badade en sväng, fikade lite och sen tog jag med Kevin och Nikki på en cykeltur. Vi åkte bort till Björnhammar och på vägen dit stannde vi till och åt lite smultron =) Mysigt! En härlig cykeltur....

 

Nu ska jag ner och äta, är dödshungrig, hehehe!


Kill me!!!! Ligger nu i sängen och känner ...

Kill me!!!! Ligger nu i sängen och känner mig och ser ut som en uppsvälld, död grävling! Låter kanske hemskt men så är det :-) Käkade pizza ikväll så just nu ser jag ut att antagligen vara i 4:e månaden :-) Ångest!!! Efter vi hade ätit så "råkade" jag att somna i en två timmar ung. Vaknade vid niotiden och gick upp och gjorde iordning det sista på tårtan vi ska ha med oss imorgon då svärfar ska ha 60-årsfest! Och nu ligger vi båda i sängen och kollar på tv, rolig Fredag va?! Hehehe... Ja just ja! Nu har jag semester i två veckor och det ska tydligen bli dåligt väder, fan vad kul isåfall :-( Godnatt på er alla!!!


RSS 2.0