Lilla Nova!!!

Efter vi hade varit uppe i Gryt så stannade vi till hemma hos svärmor&far., Berit och Conny. Där hade Berit köpt en jättefin klänning till Nova :-) Blir perfekt att ha till Jul. Sen hade de även köpt med blöjor, väldigt gulligt av dem. Tack ännu en gång :-)


Söndag!

På em var vi uppe i Hryt och hälsade på. Där blev det gofika och mycket mycket prat :-) Väldans trevligt vi när vi träffas allihopa!!!


såååå bra!!!

Jag tycker att Lana Del Ray är så himla bra. Hon sjunger fantastiskt, har bra låtar och sen är hon ju sjukt snygg! Det kan ju inte bli fel liksom =)
 
 
 

Djursafari :-)

Nu på em var jag och Nova ute och gick. Vi gick bort till Haddebo för det finns det lite djur att titta på. Vi såg både hästar, höns, får och jättesöta getter. Ja alla djuren var ju söta men getterna var något speciellt och det tyckte nog Nova oxå när hon fick klappa på dem. Hon skrattade och log så gott.


Halloween!

Förra Lördagen var vi hemma hos Guje med familj och firade lite Halloween tillsammans. Guje bjöd på en gooood höstgryta och jag hade gjort en kladdkaka med spindelnätsmönster ovanpå :-) Kladdkakan vart däremot inte så kladdig och god som jag hade hoppats på men men, så är det ibland!


Åkpåse!

Ny har vi införskaffat en ny åkpåse åt Nova. Hon hade en redan men den var för tunn tyckte jag och höll inte värmen bra. Så i Lördags när Virran var iväg till Ullared så köpte hon med sig denna :-) Den är tjock i tyget och verkar vara bra så vi håller tummarna för det.


sjukstugan!

Japp det är det här hemma idag. Det är lilla Nova som har feber och är snorig. Febern kom igår efter att hon hade vilat, vi hade varit på Öppna Förskolan i Pålsboda på fm vilket var roligt och trevligt. Allafall så när hon vaknade så var hon brännhet och hade nästan 39 graders feber =( Hon fick en Alvedon straxt innan hon skulle lägga sig. Sen lite senare på kvällen så vaknade hon, precis när jag skulle till att somna, hehehe! Och då fick hon sova i vår säng. Natten har gått bra men hon har vaknat lite då och då och är orolig av sig.
Idag är det lite bättre. Fortfarande feber men är ändå relativt pigg och glad. Vi skulle ha åkt hem till Elin m. familj idag men det hoppar vi...
 
Hej Hopp!!!

RSS 2.0