En hel burk full med Lakrits har Örjan köp...

img_2046 (MMS)

En hel burk full med Lakrits har Örjan köpt till mig :-)


Nu har vi badat badtunna så nu tar vi en p...

img_0178 (MMS)

Nu har vi badat badtunna så nu tar vi en paus för snart ska det grillas...  Trevlig Midsommar!


Jaha ja.... Klockan är lite över tre och j...

Jaha ja.... Klockan är lite över tre och jag kan inte sova, jippie! Vaknade för en halvtimma sen och låg och vred på mig. Slogs med en mygga oxå som jag hoppas är död nu ;-) Allafall så ligger jag i sängen igen. Har varit nere på toa och noppat ögonbrynen, hehe! Men jag tror jag kommer att somna snart igen, börjar att känna mig sådär skönt trött i kroppen igen... Så Godnatt eller Godmorgon rättare sagt :-)


fick ett sånt gulligt...

kort när jag var uppe i Gryt nu på em. Det är från Ester, grannflicka (Alexandras kompis), som hade gjort och skrivit ett litet fint grattiskort till mig och Örjan =)




Brödet vart jättegott förresten =) Jag hade kummin i och det påminner så mycket om när man var i Finland som liten och fick sådant bröd där då... Mmm gott!!!

Imorrn ska vi till Barnmorskan för lite hälsoundersökning och samtal...

Nu har jag bakat lite bröd! Vart så inspir...

img_7259 (MMS)

Nu har jag bakat lite bröd! Vart så inspirerad av min vän Lollo som oxå hade bakat bröd igår så det gjorde jag med idag :-) Och för att jag ska sysselsätta mig lite för att inte somna på soffan, hehehe!


Fick detta fina gravidsmycke av min syster...

img_1835 (MMS)

Fick detta fina gravidsmycke av min syster Jenny i Fredags. Kulan avger ett svagt ljud som ska lugna bebisen under graviditeten och efter födelsen då barnet känner igen ljudet :-) Smycket hade Jenny redan köpt i höstas åt mig och det ska jag börja använda flitigt snart. Tack kära syster!!!


Söndag igen...

Dagarna går och går... I förra Söndags var jag och syrran ute och sprang. Vi sprang runt kängstorp, väldigt fin runda att springa. Sen när vi kom hem, hade strechat lite osv. så åkte jag hem men på vägen hem så tänkte jag att jag stannar till och springer spåret OXÅ! Tokig man är =) Det gick bra men det var tungt att komma igång efter man har haft en paus.
Nån timme senare efter en dusch kom Jenny och Bure och hämtade mig då vi skulle åka till Hallsberg och käka på Picasso =) Det var såååå gott!!! Som vanligt med andra ord.

I Måndags var det skolavslutning för Kevin och Alexandra. Jag hämtade barnen efter jag hade slutat och jobbat för jag skulle locka Alexandras hår och det vart så bra och fint! Hon passar verkligen i lockigt hår tycker jag... Skolavslutning hölls i Boo Kyrka. Där sjöng Alexandra solo och hon var sååå duktig! Hon fick massa komplimanger efteråt av folk, roligt för henne!
Under vårterminen har vissa barn haft chans att få lära sig att spela stråkintrument. Så Kevin spelade cello och Alexandra spelade fiol. Så alla barnen spelade tre sånger tror jag att det var. De var väldigt duktiga allihopa och man blir så stolt över Kevin och Alexandra =) Puss på er!

I Fredags så grillade vi uppe i Gryt hela familjen. Gott och trevligt, hade mat för en hel arme =) Och tårtan jag hade gjort smakade sådär, faktiskt inte så mycket alls =) Men men...

     
Mamma och Pappa vill hälsa och tacka Pappas syskon och släktingar i Finland för ett trevligt och varmt omhändertagande sist dem var där =)

Igår var vi ett gäng till Örebro. Vi skulle gå på bio men innan så satt vi på Jensens och åt mat och tog några öl. Inte jag dock för jag har ju en liten bebis i min mage =))) Känns så skönt att ha berättat det nu för alla våra familjer och vänner... Så nu hoppas vi att allt kommer att gå bra!
Allafall så hade vi en trevlig kväll. Vi kollade på Pirates of the Caribean 3D. Vart inte så jätteimponerad av 3D:n direkt men jag kanske har ett otränat öga =) Sen var filmen inte så svärst bra heller. Tycker att ettan och tvåan var mycket bättre.

    

Har just gjort iordning tårtan vi ska ha m...

img_2152 (MMS)

Har just gjort iordning tårtan vi ska ha med oss ikväll då vi ska upp till Gryt och grilla :-) Familjen ska vara lite försökskaniner, har provat en ny fyllning nämligen flädermousse.


söndag!

Igår var vi ute på krogen och det vart ju en flopp =) Skulle ha gått till Frimis först men det regnade som sjutton och så var det så lång kö så vi gick till Strömpis istället dit vi egentligen inte gillar att gå men vad gör man... Kom in där allafall, dansade en stund. Niklas var oxå ute och gjorde oss sällskap på dansgolvet så det vart ju livat =) Men sen efter en stund så tröttnade vi för den dåliga skitmusikens skulle... Jävla Linda Bengtzing och Roger Pontare-skit!!! Träffade oxå några gamla klasskompisar från gymnasiet så det var ju roligt!
Kvart över ett så drog vi iväg till Max och käkade sen raka spåret hem.
Så besviken eftersom alla var så taggade på förfesten... Men nästa gång kanske vi ska försöka att åka in lite tidigare så vi slipper köerna allafall.
Så summan av kardemumman är att vi INTE ska gå till Strömpis något mer, hehehe! Se om vi kan hålla det...

Idag måste jag ut och springa!!! Har inte vart ute på en vecka plus att jag och syrran ska till Picasso ikväll och äta så då kanske samvetet är lite bättre då man vet att man har varit ute och rört på sig innan =)

Imorrn har barnen skolavslutning och jag har lovat Alexandra att locka hennes hår vilket jag ska göra oxå...

Kram till er alla!

lite bilder och sånt från veckan...

I Tisdags var vi nere hos Jenny på kalas. Den fina presenten hon fick av mig var Ben&Jerryglass =) Mycket uppskattat kan jag säga. Den riktiga presenten fick hon i Onsdags, presentkort på Marieberg, då kan hon köpa sig vad fan hon vill, hehehe!

  

I Onsdags var jag till Marieberg och köpte nya Löparpjuks. En mycket bra investering må jag säga, jag nästan flög fram i dem tyckte jag =) Fick testa dem samma kväll då jag var med Jenny, Jenny F och Annso och sprang spåret. Det första varvet var intevallträning, jobbigt! Och nästa varv sprang vi hela tiden. Har haft lite träningsvärk i benen kan jag säga efter det.

Igår var var det lite grillfest hos Henkan. Härligt väder, trevligt umgänge, lite kubbspelande och god mat. Kan ju inte bli bättre...

     


Idag var vi ner till Hjortvallen och deltog i Gå-Lunka-Löploppet! En sträcka på 5,6 km! Jag kan ju säga att det var ju tur att det inte var sånt väder som det var igår=30 grader varmt. Då hade jag nog dött efter halva loppet.
Men allafall så sprang jag och Örjan på 35,11 min. Är rätt så nöjd då jag kände att jag inte hade kunnat prestera bättre. Den som kom först i mål var Johan på tiden 22,59 min, straxt därefter kom Mojje. Gud vad dem springer fort alltså, fattar inte...
Ett mycket bra initiativ av Hjortkvarns If och bra ide av min syster Jenny som kom på det, hoppas det blir till hösten igen =) Tack tack!

Senare ikväll ska vi åka till Tony&Guje och lilla Frida, roligt!

RSS 2.0