Midsommarhelgen...

Har haft så sjukt denna helg. Mycket skratt, trevligt umgänge med vänner&familj, god mat och gott att dricka har det blivit, OCH tur med vädret =)
Lite bilder kommer här...

Midsommarafton:
Var uppe till Gryt på fm och klädde Midsommarstång med barnen. Sen på em. for vi iväg till Henkan på fest där vi åt en liten sen sillunch med färskplugg och nubbe till =) Efter det körde vi lite lekar och tipspromenad, lite grillning senare på kvällen och självklart Midsommartårta. Vi kan säga att den kvällen kändes som om man inte gjorde annat än att äta =)

                                             

                             

Midsommardagen:
Förfestade vi hemma hos Jenny&Danne där vi grillade och drack åter igen gott =) Efter det åkte vi ett glatt gäng till Brevens med traktor och kärra där det vart mycket sång och skratt. När vi väl kom fram dansade vi hela natten lång, sååå roligt vi hade!!!


           


Söndag:
Ahh gjorde inte så mycket, låg och solade hela dagen, det var ju kanonväder ute. På em. åt vi lite jordgubbar med grädde till, MUMS säger jag bara!
Senare på em så åkte vi till P-boda där vi hyrde film "2012" efter det åkte vi vidare till Picasso och handlade mat, så jädrans gott det var! Hämtade även Örjans bil på vägen hem som stod hos Jenny&Danne sen gårdagen.

Är så himla nöjd med denna helg... Tack alla mina goa vänner!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

ja den här helgen har varit den bästa någonsin :) Sååå kul!!!!

2010-06-29 @ 11:09:19
Postat av: Susanne

ja eller hur... Vill uppleva den igen, snart =)

2010-06-29 @ 19:26:26
Postat av: Lollo

Jättekul att få se alla kort!

MYSIGT!

2010-07-03 @ 16:42:46
URL: http://lilalollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0